Вроки, забобони, поробляння та інші народні вигадки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Zoryanazirka, 23 жов 2007.

1. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Відповідь: Вроки, забобони, поробляння і інші народні вигадки

Напевно вже застара для того діла стала, та й знайшла ше одну прибуткову справу :)

Додано через 3 хвилини
    І ми без нитки червоної ходимо. Бабця раз прив"язувала, я трошки потримала щоб маму не нервувати і від"язала. Мама і не помітила :)

2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Я впевнений,що кожне слово,сказане,або навіть подумане,знаходить якийсь відгук у Всесвіті і якимось чином на нього впливає.
    Недаремно сказано:
    На початку було Слово, а Слово в Бога було, і Бог було Слово.
    http://www.ukrlc.org/bible/new/4_Jevangelie/John.htm
    Інша справа,що я не вірю,що якась бабка зможе вплинути на це...

• Подобається Подобається x 4
  3. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Поправочка.. То не мій допис.

4. Zoryanazirka

Щось схибило, а правити вже неможу..

5. консультант

консультант Дуже важлива персона

Видно щось пороблено... !:sad:

• Подобається Подобається x 5
  6. Zoryanazirka

Ну прийдеться знов сусідку яйцями закидати чи що :)

7. консультант

Це не поможе... . Раджу обійти кругом неї три рази з порожнім відром.:dance:

• Подобається Подобається x 2
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

:borat: :borat: :borat: :borat: :borat: :ninja:

9. Komashka

Komashka Well-Known Member

спекти хліб то було супер....валяюсь..:D

Додано через 8 хвилин
    Ой то ше нічо...памятаю мені було дуже погано, був сонячний удар і я була ослаблена. На другий день мусіла їхати до родички, потім я вперше зімліла. Словом в транспорті одна жіночка мене просто сверлила поглядом, а мама пригорнула мене до себе і так на ту жінку глянула, казала шо про себе її послала подалі...От...мене потім жахливо тягло на сон...казали після вроків спати не можна...не проснешся...а я проснулась і як на світ заново народилась, все як рукою зняло. А от в мами на другий день на руці пухирі повискакували....

10. Зів'ялий мозок

Зів'ялий мозок Well-Known Member

А в мене чисто науковий підхід до цього всього - як за допомогою математики описати ці явища, ці забобони, ці вроки, як створити струнку математичну теорію цих явищ? От завдання гідне Айнштейна!

11. Komashka

Komashka Well-Known Member

Я теж у все це не вірила, але після того, що було зі мною і мамою....

12. Romko

Не сприйміть за кепкування,але мені нагадалося:
    "С точки зрения банальной эрудиции каждый индивидуум, критически мотивирующий абстракцию, не может игнорировать критерии утопического субъективизма концептуально интерпретируя общепринятые дефанизирующие поляризаторы, поэтому консенсус, достигнутый диалектической материальной классификацией всеобщих мотиваций в парадогматических связях предикатов, решает проблему усовершенствования формирующих геотрансплантационных квазипузлистатов геотрансплантационных квазипузлистатов всех кинетически коррелирующих аспектов"
    Повністютут

• Подобається Подобається x 1
  13. Зів'ялий мозок

Зів'ялий мозок Well-Known Member

Та ж я кажу про математику, а не про якусь філософську абракадабру, де й сам чорт зламає ногу.

Те, що зараз вважається неймовірним, з часом стає невблаганною реальністю.

14. Romko

Я вже про це писав тут.
    Впевнений,що такі речі існують,тому що світ набагато складніший,ніж ми його уявляємо.І,напевно це можна описати і з допомогою точних наук.Але повинні бути прилади,з допомогою яких можна буде зафіксувати зміни,що відбуваються у Всесвіті після таких викидів від"ємної енергії як прокльони,вибухи ненависті і т.п.

15. Оля

Оля Старожилка форуму

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :y: :y: :y: :y: :y: :y:

16. Zoryanazirka

А відро пластмасове піде? А то залізні вже давно антиквар :)

Додано через 5 хвилин
    А мама моя в ці всі штуки дуже вірить, і як я її не переконую ніяк не вдається. Кожен день їй хтось якесь зло робить, та значить якісь свічки на гріб святила, а та булавки розкидала а третя ше шось там (вже забула). Я мамі кажу побільше тим переймайся і взагалі скоро від самих думок себе заженеш. Але сперечатися марно, все зводиться до того - ти ше молода, незнаєш які люди бувають, довіряєш всім, а тобі твої ж коліжанки такого нароблять зла із заздрості бла-бла.. я того слухати неможу, денервуюся, сварюся з мамою, а як вона піде то совість мене гризе що на маму накричала..

• Подобається Подобається x 3
  17. консультант

Піде і пластмасове. Тільки не забудьте обв"язати його червоною стрічкою, щоб відвернути увагу сусідки від Вас на відро. Чим швидше будете бігли навколо неї, тим більший ефект. Після кількох Ваших кругів, якщо вона дійсно щось робила, то впаде, значить порчу знято! Якщо впадете Ви, то без Ілхама або Оляни вам вже не обійтись...:no:

18. syavych

syavych копач

:clapping: :D :D :D :D :D :D :D :D

19. Оля

Оля Старожилка форуму

Зоряно, моліться за маму і її маловірство.

• Подобається Подобається x 1
  20. консультант

Нам дана Досконала молитва " Отче наш" і золоті ключові слова "Хай буде Воля Твоя, як на Небі, так і на Землі" тобто Воля Божа, а не чиясь інша... . Скажіть хай мама вдумається в зміст цієї молитви і все стане на свої місця. Людина зі своїм розумом ніколи не була і не буде Доскналою. Вона може бути Досконалою лише душею. По своїй природі, людина коли має здоров"я, хоче дуже багато, а коли втрачає здоров"я, вона тоді вже нічого не хоче і починає задумуватись для чого було стільки років марнувати, якщо все прийдеться залишити... . Якщо чесно, особисто я ніколи не прошу Бога щось конкретно, ніколи не молюсь за здоров"я і все решта, в кожному випадку, коли я про щось, чи про когось думаю. мовлю молитву "Отче наш". Бог Всемогутній і Всемилостивий. Якщо людина просить щось конкретно, вона вказує, що мудріша від Бога. Просити потрібно... але не щось, а Волі Господньої. Бог ніколи гірше не зробить, зробить собі лише людина, яка відступає від Бога і наближається до сатани. Якщо Ви маєте десь їхати і просите Бога, щоб щасливо доїхати, то де гарантії, що коли Ви приїдете на місце признаяення, все буде добре. А коли Ви просили перед поїздкою, щоб була Воля Божа, а Бог знаючи про небезпеку, зробив би все можливе, щоб Ви не поїхали, навіть можливо і допустив би хворобу але це врятувало б Вам життя. Так само дівчата і хлопці просять Бога, щоб хтось був їхнім. А для чого...? Звідки Ви згаєте, що Вас чекатиме з цією людиною? Кажіть:" Хай буде Воля Твоя... ." і все дасть ся чути хто є хто.
    Одне діло молитись за ворогів з Любов"ю, зовсім інше - молитись з намірами, що таким чином Ви їм відомстите ще й ставити при цьому свічки. Це з Вашої сторони якраз і буде порча але не комусь, а самому собі, через свою душевну озлобленість. Як я казав- третього не дано... . Або Ви випромінюєте Тепло і Любов до всіх і до всього, або окутуєте себе
    чорними помислами, скликаючи і притягуючи до себе різну нечисть. Очистіться зсередини, і нечисть сама відійде від Вас, як полова відходить від зерна, коли його чистять. Тільки очищене зерно пшениці може дати добрий урожай. Неочищене просто зігниє... .

а де твій аватар? :)