Вроки, забобони, поробляння та інші народні вигадки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Zoryanazirka, 23 жов 2007.

1. Оля

Оля Старожилка форуму

Відповідь: Вроки, забобони, поробляння і інші народні вигадки

А у фільмі "The X-Files" - це агент FBI Фокс Малдер (актор Дейвід Духовни), який дуже вірить в паранормальні явища, вампіризм і оборотнів, нападки генетичних мутантів, пришельців...;) Ще й свою партнершу Дану Скаллі старається переконати у цьому. :)

2. консультант

консультант Дуже важлива персона

Нічого собі... . Але він нормально виглядає до псевдо, тому залишаю.

3. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Я обіцяв дати інфу про захисну карту.
    Прошу: http://www.gamma-7.ru/

4. консультант

Я думав, що це щось зв"язане із захистом від екстрасенсів, а це зовсім інша справа. Може дійсно нормальна річ і варто подумати над цим....

5. Boris_Kiev

Проводили експеримент: підклали до шуби шефіні-"агресорші". І та якось вгамувалася, не влаштувала звичної розбірки в понеділок.
    Також, кажуть, допомагає в переповненому транспорті.

А щодо техногенних факторів - цілком реально допомагає.

6. консультант

Щодо захисту від техногенних факторів, мені подобалось. Тільки мене насторожує те, що це прилад все таки впливає і на людей. Людина, як жива біосистемамає свій спектр відповідних частот, залежно від функціонально-фізіологічних властивостей центральної і периферичноїї нервових систем кожної людини зокрема, формуючи її темперамент і багато іншого. Цей прилад нормалізує до певного рівня, своєрідного енергетичного шаблону. Враховуючи людей з різними діапазонами цих частот, декому може і зашкодити на ц.н.с. і серцево- судинну, сповільнюючи, чи навіть гальмуючи деякі процеси. При нервових розладах, які супроводжуються проявами агресії напевно мусить бути користь, а от стосовно всього іншого, сказати важко. Одне діло стабілізація за рахунок самоконтролю, інша сторонній мехенічний вплив.
    Я маю одного знайомого, який практикує китайські дихальні системи. Коли ми були в Києві, він демонстрував силу концентрації Ци \енергії\. Включив дозиметр, на якому було видно, що радіоактивний фон дорівнює 16 одиницям. Після 5-ти хвилинного виконання відповідних дихальних вправ з 16 одиниць стрілка пермістилась на 6. Я навіть сміявся, що треба таких, як він послати на Чорнобильський реактор. Крім того потоком енергії на потязі 5-10 хв. він може зупинити будь-який механічний будильник. Коли до нього приходять хворі, то больові симптоми він знімає навіть за декілька секунд, якщо немає механічного защемлення. Запальні процеси, нервові та інші розлади проходять без жодних ускладнень. Всі його називають екстрасенсом, тому що закінчив курси в центрі Кандиби в м. Києві та Джуни Двіташвілі але він себе не вважає екстрасенсом, просто старається допомагати людям. Тут ще можливий компроміс, тому що йде енергообмін між живими людьми, а техніка є техніка... .

7. Boris_Kiev

Як я зрозумів, цей прилад "Н" (Нейтралізатор) в основному знижує концентрацію певних негативних полей, що перевищують "поріг".
    Зі слів консультантів, крім техногенного впливу, прилад полегшує Ваше перебування в товаристві агресивно налаштованих (до Вас) людей.

Є ще в них "А" - Активатор, який можна обмежено застосовувати для коригування при ряді захворювань.

А щодо "шефіні-агресорки" - я думаю так: в кімнаті є поглинач запахів. Для нормальної людини він нейтральний, а якщо зайде "смердючка" - то спрацює на користь усім.

Хотілося би поговорити на цю тему з інженером або фізиком - хоча би про діаграму спрямованості, ідентичність характеристик серії виробів, взаємодію двох приладів людей, які опинилися поруч.

Знав я один цікавий тандем: жінка-програміст (40 років) та її асистентка (18 років).
    Коли старша працювала за терміналами старих ел-обч. машин - все було ОК. А IBM-PC глючили від її поля. Також калькулятори, електронні годинники.
    А молодша виявилася її "дуалом" - передавачем.
    Тобто молодша сиділа за ПК, старша на відстані. Спочатку йшов словесний діалог (відлаштування програми), потім "мовчки" з боку молодшої.
    Молодша, якщо намахається в теніс або вип"є і заспіває хуліганських пісень - ставала своєрідним "радіомаяком", це було відчутно з кількох метрів. В цілому позитивна дівчинка, душа компанії.
    Могла руками зняти головний біль (особливо після випивки).

8. консультант

Багато цікавого тут. ГАММА-7 и AIRES - новый подход к улучшению Вашего здоровья!

Д Р У З Ь Я!
    Защитите себя от воздействия электро-магнитных излучений и геопатогенных зон!
    Небольшой приборчик, который не надо заряжать, защитит Ваш организм от вредного влияния:
    - сотовых и радиотелефонов;
    - СВЧ-печей и компьютерной техники;
    - линий электропередач и метро;
    - большого количества агрессивоно настроеных людей.
    Ваша жизненная энергия будет тратиться по назначению - на жизнь, а не на борьбу за нее!

НАШИ КОНТАКТЫ

Телефон для заказов:

8-903-170-67-60

Наш e-mail:

izobilie-z@mail.ru
    Вашему организму не придется тратить защитные силы на борьбу с вредными воздействиями электро-магнитных полей и на восстановление повреждений в клетках, тканях и биополе.
    Врачи получают хорошие результаты у пациентов с "ГАММА-7":
    - быстро выздоравливают послеоперационные пациенты;
    - меньше обострений у пациентов с хроническими заболеваниями;
    - усиливается энергетический потенциал у ослабленных людей;
    - уменьшается восприимчивость к изменениям погоды;
    - усиливается иммунитет и уменьшаются головные боли.
    Отмечены хорошие результаты у врачей-психиатров.

9. Boris_Kiev

Принаймні якщо хтось із моїх друзів захоче собі придбати "Гамму", я запрошу туди знайомого Р. - він непоганий біолокатор. Цікаво буде дізнатися його "живу" думку.

10. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Не звертайте увагу на всіляку дурню, то й не причепиться нічого, бо "мысль материальна"-(с)

11. Ума

Ума Well-Known Member

ого! як гілка розрослась...

я по при те, що мала сімейний-сусідський досвід все рівно ні в що таке не вірю... Навіть ті загадкові смерті у нагшій сім"ї - швидше збіг обставин, ніж наслідок!

що цікаво, у моєї бабці пару років тому жив один родич на квартирі - навчався він тут. І ось одного дня він пішов з дому з торбою, залишив записку і зник. Написав, що повернеться через пів року, бо йому треба якісь гроші відробити (влетів хлопака), а йому соромно висіти в батьків на шиї... Батьки згорювалися сильно, бо то єдина і пізня дитина їхня була. Пройшло півроку (його активно шукали), але він не вернувся, тоді його батьки стали ходити по різних бабках-дєдках. І от пішли вона до супер-пупер знаючого чувака Іхлама чи Ілхама, не знаю точно, дядінька сказав їм, що баче що з їхнім сином все ок - повернеться через місяць і сказав заплатити 800 грн. Ті як сліпі гроші принесли, зрозуміла річ, що через місяць хлопець не вернувся, ті знову пішли і знову гроші понесли... коротше кажучи, вже 2 чи 3 роки того сина немає... батьки вже самі на себе не схожі, а до бабусьок різних ходять і за оту надію хапаються і гроші платять...

Ще мені подобається, як мої родичі страшенно переймаються тим, що дитина не хрещена і без нитки червоної ходить і ото кожного разу, як я до них прийду з малим, то потім мене питають, а як спав? кажу, що все ок. Вони аж невірять.... :)

я то все до чого? можна дійсно багато страшилок розповідати, але усе матиме підставу, якщо людина боїться це, вірить в це, а ще гірше, якщо такими ж методами нейтралізує це все - ну типу, мені пороблено - піду відроблю - і замкнене коло :)

п.с. а сусідка моя, покійна, наробила тільки гірше своїм дітям... довго розказувати, але була б мудра свого часу, не пакостила б сусідам, то всім би добре жилося, а заздрість є заздрість!!! Мені подобається біблійний вислів "Заздрість - гнилизна костей" - дуже чітко сказано! :)

• Подобається Подобається x 4
  12. Liliya

Liliya Well-Known Member

Оцей процес немі зовсім не подобається. По таким містам не ходжу і іншим на раджу. Та маю знайому, яка майже щомісяція бігає до однієї ворожки "погадать". Здається, це у неї увійшло в тяжку звичку. Головне те, що доля накраще не змінюється... Навпаки...

13. Perchenya

Perchenya Member

" І по вірі твоїй буде тобі дано"
    Хто в що вірить, те й має.
    А про колишню пасію, так мабудь вона щось добре робить (підозрюю в ліжку)тому то й не міг чоловік відмовитися.
    А бабульки оті всі - то фігня, насос по відкачуванню бабла.
    Чули напевно про Оляну (ясновидиця).Так от, з достовірних джерел знаю, що до того як зайнятися цілительством-вона займалась проституцією. І будуй Україну з такими.

14. Alias

Вже не перший раз чую про цю нитку.Скажіть, для чого вона? У нас на скільки я знаю, це не практикується

15. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Червону ниточку зав'язують новонародженим дітям для того, щоб їх ніхто не врік. Ну щоб коли хтось буде косо дивитись, нічого дитинці не зробилось поганого.
    Деколи люди самі того не знаючи, мають погані очі, погляд яких може принести хоч і невеличку, але біду.

16. Alias

Зрозуміло.У вас нитка, в нас - булавка :)

17. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Знаю, що булавки чіпляють молодим на весіллі під одяг, теж щоб не зурочили. Або просто старші люди собі чіпляють, адже червону ниточку - якось не пасує :)

18. консультант

Наскільки мені пояснили, настільки пояснюю Вам. Якщо людина дивиться на іншу людину, то вона поглядом, за рахунок імпульсів, які йдуть від зорового центру на сітківку ока, впливає на неї. Це електомагнітний потік дуже низької частоти. В основному поражається ділянка серця, тому що вона найбільш чутлива. Людина після цього внаслідок серцевої недостатності людина відчуває слабість, можливий обморок і з часом навіть смерть, якщо не надати вчасно необхідної допомоги. Червоний колір відвертає увагу від ділянки серця і ймовіність вроків тоді мінімальна. Тому, якщо хтось чіпає червону нитку, то її слід чіпати, як змога дальше від серця. Якщо когось все-таки врікли, то в першу чергу щось із серцевих \ валідол\, якщо немає валідолу, тоді потрібно виконати декілька фізичних вправ на наклони туловища і присідання. Коли людина втратила внаслідок цього свідомість, ефективним методом є натискання великим або вказівним пальцем точку, яка знаходиться на верхній ротовій губі, посередині борозди, під носом. Ця точка ефективна під час втрати свідомості від удару в голову.
    Те саме відносно шпильки. Але тут принцип не заключається в тому, щоб відвертати увагу. Просто електомагнітний потік сам по собі спрямовується до металу і там йде процес накопичення. Тому час від часу голку слід міняти.
    Ще є варіант із дзеркалом, яке ставиться в кишеньку напроти серця, зеркальною поверхнею вперед. Людина з поганим поглядом врікає сама себе.
    Часто врікають в церквах. Це факт і не діло в тім, що там людно. На дискотеках і в театрах ще більше людей і чомусь ніхто нікого не врік.
    Це все відносне. Але коли Ви розслабитесь і своє серце направите в молитві до Бога, 100% гарантую Вам - Вас ніхто не вріче !

• Подобається Подобається x 1
  19. Оля

Оля Старожилка форуму

Ще раз я тут. Повірте і спрактикуйте! Відкиньте різні страхи і саме основне не вірте в ніякі нитки, шнурки, яйця, вроки, "младєньчики"(Alias знає про що я говорю, бо то я вперше почула в Мик. області) І НІЧОГО ВАМ НЕ БУДЕ! Це все духовні речі і діють на тих, хто в то вірить. За ціле життя не чула навіть жодного натяку на такі речі в нашій родині, а у нас і з маминої, і з татової сторони нас зараз десь коло 100 з дітьми і внуками. ЯКЩО БОГ З НАМИ, ТО ХТО ПРОТИ НАС???!!! Навіть, якщо ви не сильні у вірі, але таки Бога любите, то не боріться самі з сатаною. Ви його не переможете. Тільки з Божою поміччю, а не за допомогою всіх тих причандаль.Хіба так важко просити в Бога на то допомоги, ніж самому щось робити, докладаючи більше зусиль?

• Подобається Подобається x 2
  20. консультант

Не так все просто в житті, як іноді здається. Є така незаперечна аксіома, як черезмірна надія на Боже Милосердя, що дорівнює хулі проти Святого Духа. Це гріх, який не прощається. Якщо в людини виникли проблеми і людина палець об палець не вдарила, щоб їх вирішити, а надіється, що Бог за неї все зробить - це повний провал в такій надії. Якщо людини приймає всі можливі заходи, що не суперечать християнській моралі, прикладаючи максимум зусиль і не получається, тоді Бог допоможе, також Вам гарантую, перевірений варіант. І є ще одна така розповідь, досить повчальна для тих, хто її не чув.

Наближався потоп. Всі рятувались, як могли. Лише один чоловік, вилізши на дах, безперестанку молився до Господа про спасіння. Люди кричать:" Втікай чоловіче, що ти робиш?" на що той відповів:" Нікуди я не збираюсь втікати, то ви маловірні втікайте. В мене сильна віра і мене Бог врятує!". З часом вода прибула вище вікон будинку. Знову чоловік приплив до нього в човні і запропонував рятуватись з ним. Той вдруге відмовив, назвавши його маловірним. І коли вода вже починала накривати будинок з дахом, цьому чоловікові кинули драбину з вертольота але будучи впертим і впевненим у своїй вірі, чоловік знову відмовився... . Так і втопився... . Прийшовши на Суд до Бога, він запитав:" Господи, я в Тебе все життя так вірив, чому ж Ти мене не врятував?" На що йому Господь відповів:" Що я зроблю, як Ти такий нерозумний..., я тобі три рази посилав поміч, а ти не хотів йти..."

Тому іноді потрібно вміти аналізувати, чи це поміч від Бога, чи хитро розтавлені сіти від сатани... !

• Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)