Вроки, забобони, поробляння та інші народні вигадки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Zoryanazirka, 23 жов 2007.

1. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

Здається я зрозумів:

SANTA

CLAUS

SATAN

CLAWS

2. Svjato

Svjato Well-Known Member

Ні, народ. Хтось з вас справді в це вірить? (у вроки, забобони...)

3. ABDURAKHMAN

У вроки - так (сам краєм ока бачив як їх знімали)
    а от у забобони ні. Хоча якщо хтось у них вірить то вони й мабуть якось діють, або він приурочує якісь події до нічим не вмотивованих явищ. І з його точки зору забобони дійсно діють.

• Подобається Подобається x 3
  4. Svjato

Svjato Well-Known Member

Е... Я теж бачив, як дохтор рецепт мені писав, але ... я той рецепт викинув.
    Хотів жити а не існувати.

5. ABDURAKHMAN

1. То не дохтор, а дідок якесь заклинання прошепотів, сірники попалив...
    2. ???

6. Blessed

Blessed Well-Known Member

Шановні, раджу спершу помолитись аби вночі кошмари біси не ганяли по вашій голові , а потім почитати книгу "Тьма века сего", Френка Перетті. Там відображено те про що пише Біблія,і говорять всі тут присутні що бачили чи ворожили самі - існують духовні сили невидимі нам, як добрі так і злі.Злі- то демони,біси,духи різноманітні, а добрі-це ангели Господні. Так от існує духовний світ, і ваше невірство цього не змінить. Просто все стає на свої місця.

І ще, тут про бабок,дєдок і цьоток говорили. ось до цього.

не должен находиться у тебя проводящий сына своего или дочь свою чрез огонь, прорицатель, гадатель, ворожея, чародей,
    11 обаятель, вызывающий духов, волшебник и вопрошающий мертвых;
    12 ибо мерзок пред Господом всякий, делающий это (Второзаконие 18:12)

Не обращайтесь к вызывающим мертвых, и к волшебникам не ходите, и не доводите себя до осквернения от них.(Левит 19:31)

• Подобається Подобається x 2
  7. night

night Well-Known Member

Не знаю чи сюди ця питання, але...Можливо хтось знає людей на зразок гіпнотизерів чи екстрасенсів. Треба щоб залізли в голову і витягнули звідтіль давно забуту інформацію.

• Подобається Подобається x 1
  8. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

така бабка поставила нашу Оленку на ноги,після того,як лікарі довели її до стану рослини.

• Подобається Подобається x 6
  9. vov66

vov66 Well-Known Member

Треба забрати кол - (б)лок (lock - замок, блокировка). Цікавий вислів -тесати на лобі кіл.
    Лєвашов знімає "блокировку" на зустрічах з читачами (в кінці). Діє і на відео...

10. Максим

Максим Well-Known Member

Достатньо подзвонити по телефону (call).

11. vov66

vov66 Well-Known Member

Не вийде... Чую дзвін, не знаю - де він. :)

12. Максим

Максим Well-Known Member

Ніхто ніколи не знав, де дзвін. Тому так і назвали - ДЕ ВІН? З часом ДЕ ВІН трансформувалося у ДЗВІН. :)

13. Blessed

не должен находиться у тебя проводящий сына своего или дочь свою чрез огонь, прорицатель, гадатель, ворожея, чародей,

Як то кажуть, ви в своєму розумі? всі тепер модньоназвані професії: екстрасенси,хіроманти, астрологи, гіпнотизери,і іже с німі бабки,дєдки і цьотки - всі вони бівсовською силою чинять! Навіть ті в котрих стоять образи,моляться Отче наш і відшіптуюють,відмолюють - всі вони бісівською силою це роблять!
    Якщо ви хочете в своє життя впустити,можна сказати,запросити власноруч духів нечистих і бісів,то скоро про це пожалкуєте.Такий вже духовний стан речей,бо спочатку щоб заманити душу в сіти треба запропонувати їй щось,накшталт "залізли в голову і витягнули звідтіль давно забуту інформацію", а потім де прийде один там і семеро ...
    Сказано для всіх одну істину:не доводите себя до осквернения от них. Я прошу вас люди, все що невидиме,неозначає неіснуюче. Не грайте з дияволом в ігри. В нього друзів нема (навіть тих же гадалок проданих дияволу чекає одне- "и будет плач и скрежет зубов") !

---------- Додано в 16:40 ---------- Попередній допис був написаний в 16:31 ----------

Як то кажуть, ви в своєму розумі? всі тепер модньоназвані професії: екстрасенси,хіроманти, астрологи, гіпнотизери,і іже с німі бабки,дєдки і цьотки - всі вони бівсовською силою чинять! Навіть ті в котрих стоять образи,моляться Отче наш і відшіптуюють,відмолюють - всі вони бісівською силою це роблять!
    Якщо ви хочете в своє життя впустити,можна сказати,запросити власноруч духів нечистих і бісів,то скоро про це пожалкуєте.Такий вже духовний стан речей,бо спочатку щоб заманити душу в сіти треба запропонувати їй щось,накшталт "залізли в голову і витягнули звідтіль давно забуту інформацію", а потім де прийде один там і семеро ...
    Сказано для всіх одну істину:не доводите себя до осквернения от них. Я прошу вас люди, все що невидиме,неозначає неіснуюче. Не грайте з дияволом в ігри. В нього друзів нема (навіть тих же гадалок проданих дияволу чекає одне- "и будет плач и скрежет зубов") !

14. Svjato

Svjato Well-Known Member

Що до палених сірників - як казав Ісус - твоя віра тебе спасла...

---------- Додано в 17:52 ---------- Попередній допис був написаний в 17:50 ----------

а я про що?
    П.С. Справжнього лікаря знайти - то таки успіх! (Я не стверджував, що таких немає)

15. vov66

vov66 Well-Known Member

Кол - у моєму розумінні більш відповідає слово клин. Клин ділить ціле (цілісність) як мінімум на два. Є вислів "людину клинить". Тобто, дії людини неадекватні до ситуації.
    Є ще один вислів - "розділяй і владарюй (керуй, маніпулюй)". Тобто, якщо людині забити клин (кіл), то потім хоч кіл на голові теши.
    Людину важко навчити, а перевчити ще важче (деколи неможливо)...

16. vov66

vov66 Well-Known Member

Продовження допису

В попередніх дописах, я писав про захист від вроків.
    Тепер я наведу приклад, як роблять порчу (вроки). Вроки, порча - це пробій захисту (енергетичної оболонки) фізичного тіла. Тіло - це одяг для душі.
    Порчу можна робити без згоди (анонімно) або із згодою (обманом) людини. Є класичний приклад порчі - обрізання. Творець створив людину за образом і подобою. Виявляється, деякі речі, створені Богом, виявилися зайвими і їх обрізають. При цьому вдаються до обману.

http://www.youtube.com/watch?v=Lll-6TLSPeU&feature=player_embedded
    Митися треба!!!

Плоть закриває головку... Плоть - захист душі. Обрізали плоть - душа беззахисна. Тобто було ціле, а коли - обрізали, то є не ціле (спорчене). І це "добровільна" жертва Богу. Відкривається канал, через який людину доять - забираючи в неї потенціал, який би мав йти для розвитку душі. Коли нема достатнього потенціалу в душі, то людина не досягне рівня творця (творити думкою, словом, не "дожене", що її обманюють). "Слово плоттю було".
    Тепер на прикладі хрещення (обрізання святим духом). Закриває голову - волосся. Відповідно відрізають волосся на потилиці, закатують у віск і кидають на воду (магічний ритуал). "Канал" з Богом відкритий (дуже легко вректи, дивлячись в потилицю). Тепер залишається вчасно стригти та доїти овець (вівця - символ [образ] християнства).
    Щоб захиститися від порчі - треба закривати голову (вдівати головний убір). Тому священники в церкві (чомусь ???) в головному уборі. А обрізані святим духом (хрещені) - головні убори знімають (для покращання каналу з Богом).
    Шапка-невидимка...

17. vov66

vov66 Well-Known Member

Продовження

Слова що захищають, а також дії...
    покрівля (кровля рос)
    покрова (свято) - покровитель(ка)
    покривало
    покрив голову - надів головний убір

"...Я пишу не «слАвяне», а «слОв'Яне», ибо так «слов'яни» или «словене» прозывались мы издревле, что значило «люди, владеющие словом». Наши предки похвальбой не отличались, не называли себя славными. Это Иоанн Грозный впервые приказал первопечатнику Ивану Фёдорову вместо «слов'яни» или «словены» печатать «славяне», за что беглый князь Андрей Курбский потом и корил грозного царя из своего убежища в Остроге: «Прельстить колена грядящие возжаждал ты, Иоане, мня, прост ют тобе по слове сем грехи твоя окаянные и понесут слово сие преко собе, яко стяг»..."
    Александр Иванченко "Путями великого россиянина"

18. Blessed

То ви даєте інструкцію до використання? Вважайте, ато незрілі юні бажаючі гострих відчуттів купляться. Ви ж попереджайте: SOS! ніколи не пробуйте це в своєму житті!

---------- Додано в 13:22 ---------- Попередній допис був написаний в 13:12 ----------

ну взагалі, кому це потрібно? для чого це виставляти?

Єдине що захищає від нечистоти це молитва, піст. Один БОГ в силі захистити і обегігри вас від злого!

Запам"ятайте : "всякое царство, разделившееся само в себе, опустеет; и всякий город или дом, разделившийся сам в себе, не устоит.
    И если сатана сатану изгоняет, то он разделился сам с собою: как же устоит царство его?" Матв.12:25-26

Це лише обман, фікція, щоб затягнути людину ще глибше, бо прийшоа сатана забрати, вбити і загубити.

19. tashyk

tashyk Well-Known Member

повністю підтримую

20. Ніколи не вірила в забобони,доки не зіштовхнулась сама,знайшовши випадково намальовані воском хрести на дверях власного помешкання(причому з середини!).Нескладно було здогадатись,чиїх рук то діло,постаралась дорога родина,коли запросила до себе після великодньої відправи на цвинтарі,хрести були мальовані парафіном,відповідно свічка була цвинтарна.Хрестів було 5,скільки ж нас мешкало в будинку.Поплакавши,промивши двері свяченою водою,обпалила той віск громничною свічкою,зробила допит з пистрастям дітям,може то вони...До ворожок не зверталася ніколи,і звертатися до них мені не хочеться.За порадою однієї старшої жінки,почала давати на Службу Божу за здоров*я тих,хто бажав мені зла.Причому жінка мені сказала,що людина,яка то зробила,не зможе переступити поріг мого дому.Хочете вірте,хочете ні,сама була здивована,бо та людина ще двері відкрити могла,а поріг не переступила.Сила Божа сильніша від темної сили.І от тепер я не знаю,вірю я в забобони,чи ні...Але в силу Божу вірю!!!!

• Подобається Подобається x 6
а де твій аватар? :)