Вроки, забобони, поробляння та інші народні вигадки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Zoryanazirka, 23 жов 2007.

1. консультант

консультант Дуже важлива персона

Відповідь: Вроки, забобони, поробляння і інші народні вигадки

2. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Ой, така цікава тема!!!
    Я, взагалі-то, вірю, що є щось на іншому рівні, чого ми не розуміємо. І, думаю, є люди, які це ЩОСЬ розуміють чи відчувають краще. І користають з цього. Хто в добрих цілях, хто не дуже. Але є ж багато інформації про священників, які лікували, допомагали в бідах...

• Подобається Подобається x 1
  3. Марта2

Марта2 Well-Known Member

В солонці перед Львовом є церква і там священники-екзерцисти надають свої послуги! Нечисту силу з людей виганяють! І я чула від знайомих що є клієнти!

4. Ольга

Ольга Well-Known Member

НІКОМУ БІЛЬШЕ ТАКОГО НЕ РАДЬТЕ!
    про цього священника вже згадували на сторінках форуму...

Додано через 1 хвилину
    Оля дуже вдало підсумувала все про що ми говоримо в цій гілці!!

5. консультант

Безперечно є і навіть на сьогоднішній час. Коли це робить священник - це норма, всі інші виходить від сатани. А як на рахунок:" Молитва праведного вздоровить недужого" , чи праведні бувають тільки священники..., так виходить ? Люди позапутувались в Бог знає в чому, перемішало горох з капустою і дивляться один на одного, як на ворога. Проявіть Любов до всіх і до всього, відкрийте своє серце Богові і Вам нічого не загрожуватиме. Ніякий бруд Вас не вчіпиться. Не переживайте так сильно, тому що переживаючи Ви втрачаєте Віру. "Хто хоче спасти свою душу, той погубить її". Вам не потрібно думати, як Ви маєте її спасати, Вам потрібно лиш Любити всіх і все, тоді Ви і спасете душу...!

Додано через 14 хвилин
    Кілька років тому, в нас на парафії священник був гомосексуаліст. В Ужгороді священник організував групу і грабив квартири, які напередодні освячував. В Самбірському районі священник згвалтував дівчину і т. д.. То що . Ви скажете що такий "священник може освятити хату...? А я думаю навпаки, хіба тільки осквернити ! Священник повинен бути висококультурною і високодуховною людиною, показувати приклад християнського життя, а не привикати, щоб на нього робили брати і сестри. Він має такі самі руки і ноги, як всі. Тому я і написав:" Якщо він дійсно священник ?" Зрештою то Ваша думка і Ви маєте на неї право.

6. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Я все познімала, перехрестилася, прочитала Отче Наш і спустила в унітаз. Я взагалі в то все ніколи не вірила, але тут начиталася і вже почала сумніватися

7. консультант

Значить починаєте вірити але не в те, що треба. В Бога треба Вірити, а все інше сприймати, як непотріб і виливати в унітаз!

8. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Ой, в унітаз не треба, бо як заб"ється, то точно будете мати неприємності! :)

9. консультант

О..., то мудро кажете, потім ще й прийдеться шукати, щоб хтось відробив в туалеті. Дуже часто "цілителі" продають свої фотографії для всеможливих зцілень і зняття порчі. Найкращий ефект від таких фотографій досягається при лікуванні геморою, якщо фотографія напечатана на мягкому папері. Глянцеву і матову не беріть, тому що може спричинити ускладнення... .

• Подобається Подобається x 2
  10. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Боже опаси щоб комусь пригодилося,я не раджу просто підтримую розмову!

11. консультант

Пані Ольго, прошу сказати в якій гілці йде мова про цього священника, бо я щось видно пропустив ?

12. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Знаю один випадок! Жінка прийшла сповідатися перед Великодними святами і як на звичайній сповіді розказувала про свої гріхи, але колись давно вона була у якійсь секті, точно назви не помятаю, прийшла священнику в цьому покаятися, він як це почув з таким криком налетів на неї, почав обзивати сектанткою, всі люди завмерли! У всіх односельчан на очах вигнав з церкви і сказав що вона не має права більше приходити сюди! Як після цього ходити в церкву і сповідатися у таких людей, вони тільки називають себе священниками, а як менти гроші заплатять то ще й здадуть людину яка прийшла гріхи покутувати (трохи не законні)! А ще кажуть про тайну сповіді!

13. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Якраз по каналі НТА рекламують цьотку поза центнер що гадає по картах. Тиау інтерв"ю з нею і номери телефону для запису!

Додано через 46 секунд
    І ше математика якогось вставили - типу є такі люди які бачуть людей в кольорі. Я вроді тоже не чорно-біло бачу

• Подобається Подобається x 6
  14. консультант

Деяким "священникам" можна, вони собі "відпустять" свій гріх. Для "цього" в них є диплом, а мовчати на гріх є гріх, от вони і не мовчать, щоб не перебувати в грісі. Добре, що "таких" небагато, а то секти мали б чому тішитись !

15. Ольга

Ольга Well-Known Member

шукаю зараз, здається то йшла мова про магію в церкві... як знайду то кину лінк

16. консультант

Якщо зможете, буду вдячний !

17. Оля

Оля Старожилка форуму

Говорить. Що Христос був Богом. Хоч один з екстрасенсів на це претендує? Я знаю, що є багато людей, які мають дар сцілення від Бога і до яких нераз їде море народу, але не чула, щоб віруючі люди оперували термінами "вампіризм", "донор".

Пане Консультант, дар зцілення люди мають від Бога. Такі люди ніколи не діють від себе, тільки прикриваючись Богом. Вони стають на молитву з хворим, кладуть на нього руки, а зцілює БОГ! Не якась енергія, чи біополе, а саме БОГ! Людина через яку Бог творить чудеса і нині ,просто вибрана Богом, бо, може, молилася, просила про якесь духовне дарування і Бог дав таке. Хоча часом люди народжуються з якимись дарами, про які самі дізнаються пізніше. Знаю двох костоправів з Рівенщини. То вони руками відчувають в людей пошкодження в костях. Як можливо - направляють їх. А ні, то підказують, що потрібне хірургічне втручання.Часом є такі, що інші внутрішні хвороби за допомогою рук виявляють, але....! От тут і є велике "АЛЕ"! Скільки чула розповідей таких людей, через яких Бог робить чудеса, скільки книжок про це перечитала ( знайдіть брошуру Дмитра Березюка "Читаю душу, як книгую" з Рівненщини, описи про дар Катерини Кульман з Америки), то не побачила, щоб ці люди оточували себе якоюсь таємничістю, якимись незрозумілими і непідходячими для простих людей словами. Такі люди просто передають те, що їм Бог відкриває. А Бог ніколи не запутує людину, не говорить якимось загадками, а все людині говорить прямо. І якщо Бог передає через таку людину-цілителя, чи пророка, то чому та людина має втрачати якусь свою енергію? Що, вона ще свого має щось домішати до Божого?

Щось то не з тої опери. :) Або Ви мене не зрозуміли, або я не розумію, що Ви тим хочете сказати. Яке відношення до цього мають екстрасенси?

До речі, прочитайте ось тут про екстрасенсів:

Экстрасенсы.http://www.foru.ru/slovo.9892.5.html

Щось я там про поганих і хороших не чула....

18. консультант

А їм для чого оперувати цими термінами, вони просто допомагають тим, кому потрібно. Це я написав для того, щоб пояснити процес, який повсякденно відбувається між людьми. Чи може Ви заперечите і донорів крові.

Це давно відома Істина, яку знає кожний смертний. Я не казав, що хтось когось зцілює біополем. В нас по незрозумілій причині всіх, хто практикує зцілення називають екстрасенсами.

Ця стаття якраз і є про тих, що рекламують в газетах, майже в кожному номері. Ця стаття - це характеристика екстрасенсорної допомоги методом
    близьким до шизофренічного і параноїдального. Нічого спільного не бачу з тим, що я маю на увазі. Я знаю людей, які дійсно зцілюють з Божою Поміччю, а не тільки "прикриваються". Прикриваються шарлатани і аферисти, а не цілителі від Бога. Молитва праведного вздоровить недужого.

Додано через 28 хвилин
    Ви говорили, що Оля зробила правильний висновок, сказавши:" Цим всякі екстрасенти оперують, а вони для мене всі - від сатани!". Якщо екстрасенси від сатани, то і всі решта від сатани, тому що не живуть по-християнськи, а дурять своїх братів і сестер, вбивають, гвалтують і тому подібне. Тільки через те, що людина оперує відповідними термінами, його записують до екстрасенсів і дають путівку до сатани... Люкс ! І Ви, пані Ольго, при цьому кажете правильно узагальнила. Залишилось зовсім небагато - віддати всіх анафемі або спалити. Ось наша християнська Любов і Повага. Хочеться добавити - Слава Україні !

19. Оля

Оля Старожилка форуму

Пане Консультант, take it easy! :)
    Ви щось напутали, що хто говорив. :) Ольга говорила:

А до Вас в мене одна просьба. Якщо Ви дійсно говорите про людей, через яких Бог діє, а не вони ім"ям Божим оперують, щоб їм люди довірилися, то не вживайте тих термінів, що саме екстрасенси вживають. І не називайте їм екстрасенсами. Так і кажіть, що то пророки, люди, обдаровані даром зцілення. Я ж добре знаю, що такі є.

І ще запитання. Той пан з "Екс файлів", що на Вашій аватарці, просто у Вас, як актор, чи має якесь значення для Вас? То я для себе питаю, щоб зрозуміти. ;)

20. консультант

Та я Вас путаю від самого початку. Пару днів тому зрозумів, що є Оля і Ольга. І то сьогодні попутав. Вибачаюсь.

Той пан, що на аватарці просто на вигляд більше нагадує поралника, чи консультанта і більше нічого для мене не значить. В принципі, може часткова чисто зовнішність чимось подібна... .

На рахунок назви хто є хто, можете вважати, що домовились.

а де твій аватар? :)