Вроки, забобони, поробляння та інші народні вигадки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Zoryanazirka, 23 жов 2007.

1. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

Мама мія... оО Ви тільки атеїстам того не говоріть - засміють )))

• Подобається Подобається x 6
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Гм...а де воно є...в котрім місці?:scratch_one-s_head:
    Підкажіт..гм..грішному...:sorry:

• Подобається Подобається x 4
  3. грішна

грішна Well-Known Member

я про це добре знаю,адже мала змогу поспілкуватись з такими людьми!шкода їх(

я точно цього не знаю!

Останнє редагування модератором: 22 кві 2009
  4. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

Ну а їм, не сумніваюся, шкода вас. Так що все справедливо )

5. Чупага

Чупага Well-Known Member

Ісус у Сатану не вірив просто Вони були знайомі.:blush:

• Подобається Подобається x 3
  6. Bear

Bear Well-Known Member

Так чому віруючи, наприклад, в відьом до спасіння дорогу не знайдеш, а віруючи в вчителя відьом - сатану - знайдеш?

7. Мертвий

Мертвий Well-Known Member

чо ви всі жо маленької вчепились?? вона то всьо чула і їй ся спутало, а ви всі гав-гав:sad:

по темі:банально, але в забобони не вірю, порча мене не бере.
    але як людям вони допомагають, то хай си вірять...
    тіко хай шукають тому якесь підтвердження... Християни, наприклад, хай в Біблії шукають..

8. Полковник

Полковник миється в бані

Атеисты не знают кто такой сатана.
    Как они могут вообще ВЕРИТЬ?
    Ведь они АТЕИСТЫ.

• Подобається Подобається x 1
  9. Romko

Ціхо-ціхо!
    в Лєніна вони вірять?
    Значицця,могють...вірити...:sorry:

10. консультант

консультант Дуже важлива персона

Може Ви ше знаєте як Вони познайомились вперше?:sad:

11. victorys

victorys позитивчик :)

Нас на релігії в школі ксьондз вчив, шо говорити " я віру в сатану" - не правильно.
    Правильно говорити: "я вірю в Бога і знаю про існування сатани."
    Запам'яталось до сьогодні.

12. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Довго розповідати не буду, бо дуже кепсько почуваюсь. Але питання важливе, тому питаюсь.
    Чи хтось чув або читав десь про використання блощиць у всяких дурнуватих ритуалах, типу порчі, привороти і т.д.? Чи можна за допомогою цих комашок наворожити на людину якусь біду?

13. Romko

Ну да...:pardon:
    при повному місяці...блощицю...з шерсті кота...злапаного в...хм...Мадаґаскарі...відірвати їй ліву задню лапку...три рази плюнути через ліве плече...три рази підскочити на лівій нозі...прочитати навиворіт молитву...потім три рази повернутись навколо себе...о..потім сказати...хм...ну карочє...:)))

14. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

добре, що мені такий стан:
    перейшов :)
    А були такі сьогодні півгодини, що думала точно "дуба вріжу":sad: При чому почалось ні з того, ні з сього і почувалась я до того моменту чудово, та й мала плани на день..."накрились"...зараз сиджу на ЛФ і просто тішусь, що почуваюсь нормально. Отаке.

ЗІ: інформація до слова: я незабобонна, по бабках не ходжу, сірники на воду не кидаю, червоної нитки навіть не ношу! ну і т.д. Просто...деякі сьогоднішні події...ну да ладно...комусь то буде як анекдот:)))

• Подобається Подобається x 2
  15. egoistka

egoistka Well-Known Member

а я до знайомства з чоловіком не вірила в таке (його врікають). Але декілька випадків змінили моє ставлення. Коли наприклад він прийшов ніякий, дуже погано йому, і йомупочали знімати вроки то я дуже скептично до цього віднеслась і не вірила ні на хвилинку в це, але за хвилин 15 він став веселим як ні в чому й не бувало, і таке було не один раз. А оскільки живем разом то прийшлось і мені оволодіти цієї технікою щоб він був здоровий. І навіть 2 рази успішно знімала йому вроки :)..ось і не вірте після цього..

16. Romko

Та мені все моє життя,останні років 10,як..хм...анігдот,таке чудесне...казка прям...чим дальше,тим ...
    видно,таки мні хтось теж зробив такево..

17. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

а як їх знімають? Я чув що яйці катають (якщо на вроки то курячі) :)

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

бідний хлоп....

19. Romko

То таки не курячі?

20. night

night Well-Known Member

Вроки чіпляються тих хто в них вірить. Це той же випадок коли чорна кішка дорогу перейде (тоді що стояти і чекати коли хтось інший перший перейде і візьме на себе цю неприємність яка вам назначалась?). Я і під драбиною ходжу, і на чорних кішок увагу не звертай, і на бабусьок які в слід щось шиплять і досі жива і не ушкоджена. Якщо для прикладу і десь спотикнусь то це лише через неуважність і наші "чудові" дороги а не тому що хтось "не так" глянув у слід.

• Подобається Подобається x 6
а де твій аватар? :)