Вроки, забобони, поробляння та інші народні вигадки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Zoryanazirka, 23 жов 2007.

1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Відповідь: Вроки, забобони, поробляння і інші народні вигадки

Зараз я займаюся на курсах з електробезпеки. Класний викладач – пройшов шлях від провінційного електрика до головного інспектора області (і консультує в багатьох фірмах). Знавець своєї галузі, ерудит, «дипломат», психолог.
    Розповідав про техногенні, патогенні, соціо-генні фактори. Виявляється, завжди носить в кишені такий собі витвір інженерної науки, який захищає від багатьох із перелічених факторів. Без батарейок. Типу «захисного ефекта піраміди». Викладачеві допомагає – від радикуліту і до «розбірок» на високому рівні.
    Хочете – вірте, хочете - ні.

Десь я записав у конспекті прізвище автора та назву фірми, пізніше вкажу. Раз на 2-3 місяці в київському Будинку меблів (метро Дружби Народів) відбувається презентація цього ряду пристроїв, можна замовити (140 Євро).

Думаю, що від описаних «вроків» ця цяцька врятує.

2. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

А як ті геопатогенні зони виявити? В хаті, де племінниця захворіла на лейкемію, наша родина живе коло 100 років і ніхто не хворів раніше

3. консультант

консультант Дуже важлива персона

Видно чоловік розраховував на віруючих і невіруючих. "Бізнес є бізнес... ."

4. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Я бачила як ортодоксальні євреї собі на голову прив"язують піраміди, може то шось схоже?

5. консультант

Геопатогенна зона - це не основна причина, це одна з основних. Виявляють її біоенергоінформотерапевти або екстрасенси, звичайно, що не маю на увазі шарлатанів. Я маю на увазі спеціалістів. В Києві, при міністерстві охорони здоров"я, створена Українська асоціація народної медицини. Також є інститут народної медицини. Там і є відповідні спеціалісти, а не газетні "чудотворці".

6. Boris_Kiev

Вже пан Консультант відповів. Тренована людина бере в руки рамку, настроює себе на те, що ловить (наприклад, сітку Гартмана, трубу, розлом) і визначає місцезнаходження вузлів сітки або інші гео / техно – аномалії. Звичайно, така людина мусить прийти підготовленою для тестування

Ну хтось вірить у хрест, хтось – у прилад, а хтось – у “свій” камінь. Якщо резонанс каменю співпадає з “частотами” людини, то буде позитивний ефект.

7. консультант

Цікаво, що він буде робити, якщо десь поїде і загубить свій "захист"... .

8. Boris_Kiev

Купить новий. Я запитав - а чи можна передавати "захист" іншій людині ?
    - Можна. Для цього є додаток - "стоп-картка" (зняття заряду).

Ось наберуся нахабства та попрошу "захист" на час екзаменів :)

9. консультант

Не справа в назві, справа в суті цієї назви... . Сонце освічує все, що потрапляє під його проміння але темнішим і холоднішим від того воно не стає, тому що воно сонце і не досяжне для бруду,і холоду... .

10. Boris_Kiev

Проста аналогія.
    Адмін має доступ до всіх ресурсів Вашого компа. І до Ваших «думок» ( поштової скриньки, щоденників, логів програм, які Ви запускали…). А ВИ маєте доступ тільки до того, що ВИЗНАЧИВ для Вас АДМІН. Це ж не значить, що деякої, недоступної для Вас інформації НЕ ІСНУЄ ?

• Подобається Подобається x 2
  11. консультант

Інформаційне поле існує відколи існує людство. На даний час багато інформації ми отримуємо через телевізор, радіоприймач, супутниковий інтернет, мобільні телефони і ніхто з нас не має від цього страху. Весь простір, який нас оточує - суцільний спектр радіочастот і тому подібне. Людина - це жива біосистема. Вона настільки досконала, що вивчити її повністю - це нереально. Вона має центральну та периферичну нервову систему. Дуже легко може передавати інформацію і сприймати. Все залежить від її межі чутливості. І якщо правильно вивчати цей напрямок, то ніякого гріху в цьому не буде, а навпаки людина ще краще пізнає світ і зрозуміє, що Бог- це дійсно Любов. Хто ніколи не задумувався над такими питаннями, як інформаційне поле, може і не думати про нього. Піднімаючи свою духовність, Ви несвідомо будете працювати через нього. Всі ваші думки, емоції, переживання і т.д. якраз і створюють інформаційне поле.

Додано через 6 хвилин
    Біда в тому, що замість того, щоб думати про Бога і просити, щоб було все по Волі Божій, він всю свою увагу зосереджує на приладі. Думаю далеко з цим приладом не зайдеш. На мою думку - цей прилад з часом сам стане небезпечним для його власника. Це все марнота, а не захист. Захист - це Віра і Любов, все інше низька духовність і бізнес... .

• Подобається Подобається x 3
  12. Redhotchilly

Redhotchilly Well-Known Member

:8:в мене коліжанка тут народила дитину...
    і стриглась, і малювалась під час вагітності... і дитину показувала, бо хрестили в рік майже...

І всі здорові і щасливі.
    В нас багато людей від заздрості не мають, що робити... і всякою маячнею займаються.

• Подобається Подобається x 1
  13. Boris_Kiev

Якщо той пан скаже "Врятуй мене, Господи, від шкідливого впливу наведеної напруги під час роботи і від станції GSM -900 і 1800 мегагерц" - тут 90% богословів його не зрозіуміюють... :)

14. консультант

Попробую як змога простіше пояснити суть захисту.
    Під час спілкування між людьми постійно відбувається енергообмін по закону з"єднаних посудин. Сильніший підсилює слабшого, слабший ослаблює сильнішого, до тих пір поки їх енергетичні рівні не вирівняються і не настане середнє арифметичне значення. Наприклад було 40 - 20,
    через деякий час стає 30 - 30. Один відчуває, що чомусь частково ослаб і не має бажання продовжувати розмову, а інший навпаки повний сил та енергії, порівняно із своїм попереднім станом. На цьому базується свідомий і несвідомий вампіризм і донорство. Люди розійшлись і все поступово повертається на свої попередні рівні. Те саме відбувається, якщо Ви думаєте про людину, яка знаходиться навіть на жругому кінці планети. Якщо протягом доби людина зосереджуї свою увагу на своєму духовному ідеалі перебуваючи в стані молитви: християни перебувають в стані Любові до Ісуса Христа, буддисти до Будди іт.д.. Між ними та між їх духовним ідеалом відбувається майже такий самий процес, тільки ще набагато сильніший і складніший, це немождиво зрозуміти, лише можна духовно відчути. Людина духовно-енергетично підсилюється, зцілюється, розвивається і вдосконалюється. Якщо такій людині хтось пробує робити щось зле, навіть ту саму порчу, то він вже получається не людині намагається робити, а її духовному ідеалу, тому що людина перебуває з Ним в єднанні. Ї горе тоді тому, хто робить зло людині, яка живе з Богом - він створюює сам собі проблеми, тому що сильнішої і досконалішої сили від Бога немає.От тому талісмани, амулети і різні тому подібні прибамбаси - це все тимчасова радість для наївних.
    Людина, яка постійно перебуває в молитві, ніколи не відчує, що в неї хтось забирає якусь енергію, лише ті, хто знаходяться поряд з нею, будуть відчувати вплив якоїсь незрозумілої Божої Благодаті і Заспокоєння... . Ваш Захист на Небесах, а не тут, на Землі, будучи створений грішними помислами і людськими руками. Хрест - це символ перемоги над смертю. Він є мечом для Вас в боротьбі з нечистим, а Бог -
    Щитом і Командиром в цій боротьбі... .

15. julka

julka Well-Known Member

Мені теж колись під двері кинули розбите яйце+якість шнурочки, але ми це все згорнули і викинули.Помолилась і нічого не сталося, треба просто менше вірити у всякі дурниці.Якщо людина вірить у Бога, то одночасно не може вірити в розбитті яйця, шнурки, ітд.
    Ми як брали шлюб, то перед нами була інша пара, бабульки як налетіли не дивіться на них, бо будете нещасливі,священик так їх зганьбив, і нічого ми їм вклонилися як вони виходили з церкви, вони нам, і ми і вони щасливо живуть.
    Віра в Бога має велику силу, переконалась на собі, нічого тебе не вчепить як ти з Богом, (це моя думка).

• Подобається Подобається x 6
  16. Оля

Оля Старожилка форуму

В духовному світі діють дві сили: Сила Божа і сила диявола. Вони обидві реальні і весь сатанинський світ не є видумкою. Але коли людина під охороною Божою, то нічого зі сатанинського світу їй не зашкодить. Основне, ніколи не подати знак дияволові, що ти боїшся його сили. Навіть таке невинне спльовування, чи постукування по чомусь, чи обтирання чола дитини виворотом маминої спідниці не є безобідним. Краще призвати ім"я Боже, або сказати "хай Бог тебе благословить". А коли відчуваєте, що таки на вас наступає сила зла, то призивайте тоді Кров Христа. Кажіть:"Святою Кров"ю Ісуса Христа наказую тобі, дияволе, відступи від мене! Лиши мою сім"ю, моїх дітей! Я нічого не маю спільного з тобою!" Повірте, це діє! Це для диявола найстрашніша пересторога.
    А ще. Ніколи навіть не цікавтеся ніякими магіями, описами, окультизмом, бо з цього дуже важко звільнитися. Диявол так просто не захоче вас відпустити.
    Зоряно, а про те все, що Ви поописували, то перше повикидайте то і не боріться самі, а дійсно підіть до священника, все йому розкажіть і нехай він прийде і освятить хату. І замість віддавати чимось тій людині - благословляйте її і в думці, і вголос і коли її зустрічаєте - в очі. :) Побачите - все зміниться!

Додано через 4 хвилини
    Дуже правильна думка. :)

Додано через 6 хвилин
    А це мені зовсім не клеїться з християнством. :) Цим всякі екстрасенти оперують, а вони для мене всі - від сатани! ;)

• Подобається Подобається x 4
  17. консультант

Коли до Ісуса Христа доторнулась хвора жінка і Він відчув, що з нього вийшла сила, Вам про це також нічого не говорить ? Слово "екстрасенс" ще нічого особливого не говорить, це для декого просто страхаюча назва, а по суті ніхто не розбирається. Якщо так думати, як Ви то в нас більша половина людства від сатани. Тут і армія, і міліція, які носять зброю, навіть вбивають людей. Тут і бізнесмени і підпреємці, які в одному місці купують товар, а в іншому перепродують, дурячи людей і наживаючи чималі гроші. Я навіть не знаю, де тоді немає когось зв"язаного із сатаною. Навіть в монастирях і церквах при бажанні можна побачити зло. Не по словах судитиму Вас, а по ділах Ваших. Людина зброєю може вбивати нападаючи і може вбивати, захищаючи але суть одна - вбивство. Зате виправдовує це вбивство або засуджує - це його причина, мета або ціль. Якщо хтось знайшов безвісти зниклу людину, з Божою Поміччю допоміг людині позбутись проблем із здоров"ям, закликає до Віри в Бога і сам є прикладом християнського способу життя, то мені без різниці, як його називають, хоч навіть самими страшними словами, я буду прислухатись до порад такої людини. А Ви даєте гарантію, що то не темні сили вішають такі "ярлики" на тих людей, які можливо набагато більше духовні, ніж ми... ? Хто нам дав право судити когось... ? Про ворожбитів, про тих, хто спілкується з духами, я теж читав але за екстрасенсів щоб щось писало, не зустрічав. Не всі екстрасенси від сатани і не всі християни від Бога!

Додано через 2 хвилини
    В цьому питанні я з Вами згоден!

18. Flamingo

Flamingo Well-Known Member

Є дуже багато всіляких забобонів, таких як - чорний кіт дорогу перейшов, під драбиною пройтись, або колись, пам`ятаю діти казали, що коли жінку за кермом побачиш - хапайся за щось металеве :eek: - то зараз би треба було напевно в лицарських обладунках ходити і вистрілювати невинних чорних котиків , якщо у то вірити :ninja: Як на мене - це все вигадки. Але про такі випадки, як "пороблено", я чула вже не один раз, і причому від близьких людей, а один приклад бачила на свої очі. Років десять тому таким чином "звели зі світу" нашого сусіда, який був здоровісінький, ніколи до того не хворів, і у всіх на очах людина просто висохла буквально за кілька місяців. Гроші у них в сім`ї були непогані, тому мав можливість їздити перевірятись до різних лікарів, і в Москву їздив на обстеження - ніхто з лікарів не виявив ніяких відхилень! А потім почали знаходити вдома всякі яйця з голками, жмутки волосся і іншу погань. Через короткий час після його смерті померла його мама і бабця...

19. консультант

Якщо він дійсно священник, а не просто людина з дипломом священника... .

• Подобається Подобається x 2
  20. Марта2

Марта2 Well-Known Member

А мене теж зразу не хрестили десь в чотири місяці! Жива - здорова досі!

а де твій аватар? :)