Вроки, забобони, поробляння та інші народні вигадки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Zoryanazirka, 23 жов 2007.

1. Багіра

Багіра Well-Known Member

ну буду знати на майбутнє... але одного досі зрозуміти не можу... за нас можем помолитись ми, священик, родичі і друзі, буває взагалі незнайомі... то чому не може якась бабуся? тим більше, що я чула ті молитви і нічого поганого в них вроді не було.. принаймі підозрілого...

• Подобається Подобається x 1
  2. Yur

Yur Well-Known Member

Та чого ж вас так в бік стягує.

Знову повертаю вас до започаткованої вами ж гілки "Прохання про молитву" http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=27677

• Подобається Подобається x 4
  3. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

І де ж той бік?
    Багіро, не проблема, аби ми молися один за одного. Але якщо хтось над кимось щось читає, то це вже свого роду ритуал. Я ж написала й вище, що краще, як мама сама за дитинку буде молитися, аніж водити її на якісь замовляння.
    Знаєте, є у Львові о. Вороновський. І є книжечка молитов цього отця, яку видали проти його згоди й чим він дуже обурювався. І він мусів якось екзорцизми читати над чоловіком, котрий сам читав ті молитви. Над чоловіком запанували демони після того. Не думаю, що отець цю історію вигадав. :)

Останнє редагування: 13 січ 2009
    • Подобається Подобається x 3
  4. mavka

mavka Well-Known Member

о боже, Ліліє ! не виставляйте себе на сміх.
    де Ваш гонор прямо визнати двуличність ? :) даю навіть напрямок - звалюйте все на Близнюків - у них два лиця :haha:))))))))))))

5. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Ага нараз, бо поодиночно там навіть більше було, ну хіба він не мав двох законних жінок одночасно? :pardon:
    Але се єсть оффтоп який продовжувати можна лишень з огляду на інквізицію, якої в Англії не було. Хочете про інквізицію ідемо в відповідну тему і будемо обговорювати переслідування євреїх, муринів і відьом.:tongue:

6. Liliyah Romanova

У вас нині теж повний місяць?
    Примовляння вже провели? Чи то до молодого, а не повного?
    Те, що я з вами була дволична, визнаю. І чому, я теж пояснила. Отакий у мене був спосіб розкрутити вас на розмову. За що я потім вас і перепросила. Ще щось?
    Гм... то ви лиш Макошу з великої пишете? А Бога то вже й з маленької... Веселої вам ночі.
    Як каже пупер, спіть сухенькі.

7. Yur

Yur Well-Known Member

Це коли відвертають лице й не бажають дивитися правді в очі.

Взагалі, в таких випадках краще змовчати, аби зберегти лице від подальшого викривлення.

8. mavka

mavka Well-Known Member

:) якби я написала з великої у звертанні до Вас , то мала б на увазі, що Ви бог. :)))

досить того, що я пишу у звертанні з великої Вам, а Ви мені - ні. :)

9. Liliyah Romanova

Ви погано відчитали причину викривлення. ;) :)))
    І не дивно, що ви її не помічаєте. Хто ж би то хтів...
    Таке взагалі можна не писати, й не хулити намарне. Хоча вам то, певно, байдуже...
    А я вимахуватися не люблю ТАК, як ви. Я по-іншому волію. :)

10. mavka

mavka Well-Known Member

аа-а.. Ви любите пословоблудити... це , до речі, забирає сексуальну енергію... ;)

11. Liliyah Romanova

Цікаво, звідки ви це знаєте? :)))
    Ну, але послухаюся, ви ж досвідченіша в тому.
    А вам не набридло із ножем за моїм хвостом ганятися? І хто ж говорить про двуличність? Справедлива мама? :nea:

12. mavka

mavka Well-Known Member

я Вам такий пас даю, й Ви так банально його використовуєте... не вмієте Ви в шахмати грати !....правий був Самойлович.... :)

і що це у Вас за еротичні фантазії щодо мене - адже ніж це фаллічний символ ! ;) :)

13. Liliyah Romanova

Не маю щодо вас сексуальних мрій, ви вже вибачте. :)))
    А в саме словесні перепалки я волію з чоловіками бавитися. Кобіти в тому плані народ такий, що потому так і буде, як от ви... по п'ятах. Злопам'ятна натура кобітяча. :)
    А питання було щире. Зрештою, вам із вашими масками й у забавки бавитися.
    То ж треба, правду мама казала, що мені з татовим характером нелегко буде. :)) :)) :))
    Досить оффтопу.

14. mavka

mavka Well-Known Member

Є-єє, така стереотипність мислення :)) чи Ви з себе мірки знімаєте ;) :)

не Ваш день сьогодні, - злапали Вас на гарячому, вдягайте овечу шкірку й кажіть :" простіть, люди добрі, заплуталась між поняттями "віра", "релігія", "сердечне бажання допомогти", "вміння допомогти" й "право допомогти"... рятую сімейний бізнес, а тому лікувати молитвами - зась! гілку створила покепкувати з вас, бо тільки священник має право молитися за хворого..
    "Решта - не від Бога й не до Бога.""

а люди - добрі.. простять ;) но - не забудуть...... :tongue: більша ж частина - кобітки.. злопам"ятні, кажете ? :crazy:

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не хто, а до кого промовляється і з якою ціллю. Якщо я за когось молюся, то хіба я замовляю?

16. Багіра

Багіра Well-Known Member

найкраща фраза сьогодення :)))

17. JaguaR

JaguaR щасливий

:))) Та не зліться вже так, Лілю..

18. Liliyah Romanova

мавко, я так, як ви, спілкуюся тоді, коли мене щось болить.
    я ж написала, що знахарки не моляться, а бавляться в білу магію, то не є молитва, а замовляння.
    мені не шкода, аби ви потішилися, що нині ваш день, і завтра собі беріть, і позавтру... ви щось так засміялися, що й не зчулися, як перегнули вербу...
    То не пишіть дурниць. :)))
    Перенести ваш допис у відповідну гілку? ;)
    Те саме мала на увазі. Ви просто сказали іншими словами. :)
    Я вище писала, що залежить, якою силою то все виганяється.
    Просто коли відповідала, то якщо вже щось писала перед тим, старалася не повторити. А виявляється треба, бо то лише я пам'ятаю, що вже писала вище. Он навіть всемудра мавка повиривала фрази й поскладала таку мозаїку, що в принципі ніби й мої слова, але не так, як я вважаю. Вочевидь, не лише я тут дико мерзну. :)))

Останнє редагування: 14 січ 2009
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну... саме за це ми і любимо Мавку......

• Подобається Подобається x 2
  20. Ома

Ома Дуже важлива персона

у моего старшего ребенка такие же признаки были очень долго. После перевозбуждения (особенно если шумная компания) - то же самое, что и у вас один в один. Невропатолог направляла нас на ЭЭГ, там находили отклонения. Из прописанных лекарств пили успокоительные. С возрастом (ему сейчас 12) все более-менеее нивелировалось.

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)