Вроки, забобони, поробляння та інші народні вигадки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Zoryanazirka, 23 жов 2007.

1. Окультист

Окультист Well-Known Member

Легко Вам сказати - віддати себе, вірити... Кожна людина робила помилки у своєму житті і ніхто не є безгрішним, кожен мав певні "темні" моменти, сплески емоцій, а це вже є ослаблена енергетика. Це таке саме, як кохання - Ви ж не скажете комусь "кохай" і він покохає? Віра - це щит, але є методи, що цей щит здатні пробити:sad:

• Подобається Подобається x 2
  2. консультант

консультант Дуже важлива персона

От для прикладу, перечитайте ще раз "рецепти" захисту від відьм, які ви пропонуєте аудиторії. Читаючи їх, відчуваєш внутрішній страх перед чимось таким, що тобі невідоме. Кому це потрібно? Якщо знайдеться людина, яка погодиться виконувати ваші рекомендації, то все одно без віри в їх дієвість результату ніякого не буде. Амулети, талісмани, фотографії та інше, без віри в їх дієвість, користі не принесуть. Якщо в любому випадку потрібна віра, то краще розвивати її в правильному напрямку, а не розпорошувати на дріб"язкові речі, які є такими ж тимчасовими, як все інше, матеріальне. Рекомендації повинні бути такими, щоб викликали почуття любові до всіх і до всього. Бог - це Любов і немає нічого сильнішого від неї. Любов - найсильніша зброя для християн. Перед нею не встоїть жодна ворожка, ні ворожбит зі всіма разом взятими магами. Я по-християнськи люблю всіх людей і з любов"ю співчуваю тим, хто займається магією і ворожбою, тому мені ніхто і ніколи не зможе щось поробити. Те, що ви кажете, що щит віри можна пробити, то правильно, але все залежить, що становить основу цього щита, з чого він "зроблений". Якщо цей щит в своїй основі має Бога, то ви помиляєтесь, його ніхто не проб"є, якщо Бог цього не побажає...

Останнє редагування: 23 гру 2008
    • Подобається Подобається x 1
  3. JaguaR

JaguaR щасливий

:haha: То Ви мали на увазі лопатою, чи монтировкою?

А Ви, часом, не чорний маг? :scratch_one-s_head:
    А то я щось багато сміюся... :sad:
    А Ви нищечком і такееее :crazy: зі мною зробите, що огого..

:))):mocking::haha:

Ну, пожартували, і в кліточку..
    Тепер серйозно: нічого ніхто з християнином зробити не може, бо він (християнин) викуплений з під впливу темних сил (ні, неправильно, темних немочей:tongue: ) Тільки якщо хто СВІДОМО йде до сатани, чи називає його вищим над собою ; або недовіряє БОГОВІ.

4. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

А я знаю випадки, коли ставалося, ще й як, хоч ніхто до сатани не йшов.
    Батьки були глибокими християнами, а на дитину наслали якоїсь мари через чари й дитина тяжко хворіє...

• Подобається Подобається x 3
  5. консультант

В нас багато глибоких християн, тільки глибина їх віри носить різний характер: одні просто дотримуються церковних принципів, інші християнських традицій, деякі створюють видимість побожної людини, щоб покрасуватись в очах інших, та багато інших варіантів фальшивої віри, лише одиниці мають Бога в серці зігріваючи свою душу та душу тих, хто знаходиться поруч. Відносно дитини це лише одна із версій,
    а не факт.

6. Багіра

Багіра Well-Known Member

ну нема ж в цьому світі чогось однозначного чи закономірного.. можливо це теж частина задуму, наприклад випробування для батьків... чим глибший християнин, тим у нього більше випробувань може бути в житті.. так сказати - щоб перевірити глибину!

7. Zoryanka

Zoryanka Well-Known Member

Я якось надивилася такого, що просто до цього я думала, що таке не існує... Я потрапила до отця, який виганяє злих духів з людини. Я побачила, як люди гавкають, кричать не зрозумілими мовами, очі в них заливалися кров'ю... Що найгірше, були між ними і маленькі, дуже маленькі дітки!
    Отець розповів, що захиститись від цього можна молитвою і сповіддю. А маленьку дитину захистити можна так: положивши спати, помолитися над нею, під подушечку покласти образочок.

• Подобається Подобається x 6
  8. Liliyah Romanova

Я знаю людей і знаю, що вони правдиві, а не просто побожні чи на показуху. Там не фальшива віра, таку я бачу наскрізь, в очах видно, чи вірить людина чи ні. Я не про захожан писала.

• Подобається Подобається x 5
  9. консультант

Вірю в те, що ви кажете. Хто його знає, чи це не буде стимулом для самої дитини на майбутнє. Маю на увазі розвиток духовності внаслідок віри в Божу Всемогутність. Шляхи Господні недоступні джля нас, про це знає тільки Бог.

10. Liliyah Romanova

Ну, от саме так ці люди й пояснювали це собі. Вони ще добріші від тої трагедії стали. Буває, що люди озлоблюються, а ці, бачачи страждання кількамісячного малятка, навпаки сповнилися такої любові... Ми так з того чудувалися.
    А щодо того, що пороблено - це лише версія, то ні, вже точно відомо, і хто, і як... І їм казали йти до знахаря якогось, аби то відвів, а вони не пішли.

Отець Вороновський, може? ;)

Та якщо вона виживе. У дитини пухлина в мозку. :sad:

11. Багіра

Багіра Well-Known Member

в знайомої мого коханого виявили рак четвертої стадії((((((((( вона молода, в неї маленька донечка... я подумаю про їнеї і її ріних, то сльози навертаються на очі...
    то коханий розказував, що вона дуже роззлостилася з того, кричить весь час і на всіх...
    я думаю, що в такій ситуації поведінка людини є неадекватною в будь-якому випадку... іншим то не зрозуміти, і не дай Бог зрозуміти, бо розуміють по-справжньому лише ті, що пережили оте.....((((((

12. Zoryanka

Так... А ще його учень також цим займається. Тільки треба мати дуже сильний дух, щоб це бачити. Я не витримала...

13. Багіра

Багіра Well-Known Member

ммм... цікаво, чи можна якось виявити в людини таку нечисть без допомоги отаких сильних людей... нуууу... може в церкві погано стає, чи дивна поведінка?

чула про схожу ситуацію... моя колишня сусідка... дівчина приблизно мого віку... раптом почала себе погано почувати, обмороки і подібне... повезли до священика, а той сказав, що подруга їй дуже заздрить.. от і наворожила всяке... батько її був з нею в той момент... казав, що в житті б не повірив, що таке буває якби сам не побачив що творилося з її донькою, коли молилися над нею...

14. Liliyah Romanova

А хто у нього за учня?
    У церкві погано стає від незвички довго стояти. Крім того, багато людей реагують на запах кадила досить негативно. Тут у нас є люди, що мають алергію на ароматичні дими. Тому це не критерій.

• Подобається Подобається x 4
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Про це важко судити... є ж такі закутки душі, що ніхто не здогадується, а те, що ми бачимо - то зовнішнє.

16. Liliyah Romanova

Та звичайно. Але якщо люди скромні, не несуться, іншим допомагають... Віддані, жертовні... :)
    Можна сказати, що фальшиві, звичайно. Люди все, що завгодно можуть сказати.

17. Zoryanka

точно не пам'ятаю, як цього отця звати... він у Лисиничах, що під Львовом відправляє. І у нас в Винниках також. Він був його учнем, також практикує вигнання злих духів.
    це повинна бути спеціальна відправа, де священник молить спеціальну молитву. ця молитва навіть має не зрозумілі нам слова... якщо у людини нічого не має, то вона спокійно її перенесе, а якщо є... самій на таку відправу бажано не йти. Та й отець застерігає, що такі молитви, коли у людини щось є, повинні проходити сам на сам, бо цей злий дух може перейти у іншу людину...
    Дуже добре посповідатися у такого отця. Він "колить" людину спеціальним срібним кілком, особливо по хворобливих місцях. В такий момент стає так тепло, аж жарко...

18. консультант

Але ж сказано, щоб проповідувати мовою зрозумілою.

З якої такої статі має переходити в іншу людину, яка не подає на то причини.

Всі ці симптоми - наслідок роботи нервової системи, а не якогось там диявола. Люди не плутайте праведне з грішним, відрізняйте елементарні поняття шкільної програми про вищу нервову діяльність людини від понять елементарної парапсихології та екзорцизму. Щоб не бути багатослівним, поїдьте кілька раз до тої церкви і ви переконаєтесь, що кричать і гавкають постійно одні і ті самі клієнти. Їм давно пора на Кульпарківську, щоб пройти нормальне лікування, а не запускати хворобу. Не життя, а маски-шоу...

19. Yur

Yur Well-Known Member

А хто вам сказав, що це проповідь. Себто воно і є "проповідь", але для злих духів :crazy:, на їхній мові.

Причини знайдуться для кожної людини.

Якогось там..? То що, немає цього диявола, чи як? о_О

Аби переконатись, достатньо відкрити Євангелію.

А саме тоді багатьох уздоровив був Він від недугів і мук, і від духів злих (Луки 7:21)

та дехто з жінок, що були вздоровлені від злих духів і хвороб: Марія, Магдалиною звана, що з неї сім демонів вийшло (Луки 8:2)

І повиходили духи нечисті, і в свиней увійшли (Марка 5:13)

Воно то так, пару заштриків і клієнт готовий. Але не про психічні хвороби йдеться.
    Вигнання бісів, це ламання особистого духу. Де-хто сам протистоїть своєму власному.

Жертва Богові зламаний дух; серцем зламаним та упокореним Ти не погордуєш, Боже! (Пс. 50:19)

За інших, буває це роблять інші. В обидвох випадках -- болісно.

20. Romko

Romko Дуже важлива персона

Юр,якщо продовжувати за Вами.то всі хвороби від злого.Нє?
    Чи може є по-іншому?

а де твій аватар? :)