Вроки, забобони, поробляння та інші народні вигадки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Zoryanazirka, 23 жов 2007.

1. invisible

invisible New Member

Відповідь: Вроки, забобони, поробляння і інші народні вигадки

може ви й праві, але особисто я чула від людей, яким можу вірити, що такі люди могли говорити про речі з їх минулого, які просто не могли бути відомі з інших джерел!! що тоді думати?
    ну психологічна проблема це вже 2-й план, звісно людина не впала в глибоку депресію, просто для молодого здорового чоловіка це дуже важко - залишитися без засобів для існування... і коли кожна наступна робота просто "тікає з-під носа", вже не знаєш що і думати, хоч ще рік тому все було гаразд і людина працювала на нормальних посадах......

2. Ольга

Ольга Well-Known Member

так дідько ж теж активно працює...

Звичайно можна шукати порад у священників, але спробуйте спершу просто разом помолитися у намірі вирішення проблем. Попросіть родичів та друзів помолитися.
    Якщо мова йде про Вашого чоловіка то ОБОВЯЗКОВО моліться разом! Важко розпочати цю молитву, бо для багатьох людей це незвична річ - молитися з кимось.

• Подобається Подобається x 4
  3. JaguaR

JaguaR щасливий

Та-та, "..по вірі вашій дасться вам..":)

Я знаю одного народного (народ зцілює:)) цілителя; Вороновський Василь, працює при церкві Михайла (Винниченка В., д. 22 паралельна Підвальної). :) Кажуть, чудовий цілитель. Раджу звернутись.

• Подобається Подобається x 3
  4. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Та нечистий - хитра штучка. А ви певні, що йому варто продаватися заради виходу із фінансових проблем?

5. JaguaR

JaguaR щасливий

Ага,.. колись виложу книжку про те, чому такі страшно реалістичні вчені 20-21-х сторіч (століть), такі впевненовідкидаючі нематеріальний світ колись, - тепер починають завалювати науку фактами про надприродне (переважно на тему енергетики, надздатностей, екстрасенсорики, іншої другорядної ф-ні), залишаючи поза увагою ГОЛОВНЕ у цьому надприродному.

• Подобається Подобається x 1
  6. Єва

Єва Well-Known Member

От почала боятись людської зависті. В неділю пішли з чоловіом в церкву в селі, люди оглядались на нас. Потім мама розказувала, як хвалили мого чоловіка, що симпатичний і виглядає добрим. В той день мене все дратувало, не знаю що зі мною сталось, я сама провокувала сварку в сімї і не могла себе контролювати. Такого зі мною ще не було. Добре, що моє сонечко розумніше за мене, просто не звертав уваги на те, що я до нього чіплялася. Інакше б ми серйзно посварились без жодної причини.

7. olya_d

olya_d Well-Known Member

От мені недавно вночі на неділю приснилося, що малий мій під машину попав...Я бігла і ніяк не могла добігти, бачила як він під колесами був...Майже не спала потім тієї ночі, але зранку викинула то все з голови, подумала, що може забагато переживаю за малого.
    Ми з чоловіком того ж дня пішли в гості, а коли прийшли, то мама розказала, як малого наш тато ледь не збив в нас на подвір"ї. Заїжджав задом, а малий з хати вибіг і побіг до машини, бо хотів теж їхати. Мама не встигала за ним, то почала кричати, малий розвернувся і побіг назад. Бракувало якоїсь секунди...

8. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

У мене було подібне, коли мені після пологів чоловік купив великий букет лілій. Він так гарно стояв у мене в кімані на вікні. А я дуріла, коли пробувала лягти і поспати. В ту ніч не зімкнула ока і мед-сестра просто почала за мене боятись що мені щось коїться. А мені так, вийду з кімнати, ходжу по-коридору - все в порядку, зайду в кімнату і ляжу на ліжко - все, стан ніби мене хтось дусить і я задихаюсь. Забрала лілію з кімнати - спала як дитина.
    Лілія прекрасна але її запах токсичний. Ось і все!

А сни це річ така з якою треба дуже вважати, бо є сни від добрих ангелів а є від ти що не дуже :)

9. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Я також про нього чула. Він вилікував шваґра моєї двойорідної сестри. Молодий хлоп а з ним творились незрозумілі речі, то його мама завела до Отця Вороновського. Тепер та сім*я просто до невпізнання. А могло бути інакше.

10. Liliyah Romanova

А я з ними вживаюся без проблем.
    Зате моя мама і тато так само реагують, як от ти. Тому лілії лише в мене могли бути в кімнаті, або на веранді.

11. harmony

harmony Well-Known Member

Людей з даром від Бога знайти важко. Такі люди не афішують себе, гроші для них не є самоціллю, тому знайти їх важко. Я спілкувався з багатьма цілителями і більшість з них казали, що найкращий цілитель - Ісус Христос. Його думаю може знайти кожен, якщо звичайно захоче.

12. JaguaR

JaguaR щасливий

Матвія 5:14-16
    Ви - світло світу. Не може сховатись місто, що лежить на верху гори. І не запалюють світла та й не ставлять його під посудиною, лише на свічник, і воно світить усім у хаті. Так нехай світить перед людьми ваше світло, щоб вони, бачивши ваші добрі вчинки, прославляли вашого Отця, що на небі.

13. harmony

Відповідь: ...ПОРОБЛЕНО...

Вроки існують так само, як існує пороблення на смерть і тому подібне. Це незаперечні факти з яких люди до пори, до часу сміються.

• Подобається Подобається x 2
  14. JaguaR

JaguaR щасливий

Я переконаний, що вся така нечисть існує, але я знаю, що вониа мені ніколи не зашкодить завдяки...

15. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

16. harmony

Я так зрозумів, що то жарт або щось таке, чого я не розумію.

17. Liliyah Romanova

Ви добре зрозуміли. Це жарт. :)

18. Окультист

Окультист Well-Known Member

Поробленя, вроки... Такі речі дійсно існують і, на жаль, є дієвими. Все залежить від сили бажання зробити щось погане тго, що робить ці вроки, від того, скільки своєї енергії він на це викине. Коли вроками займаються доморощені ворожки, то тоді люди, які мають сильну віру дійсно не страждають від цього, їхня енергетика сильніша від сили пороблень, але коли вроки робить скажімо м професіонал, "чорний маг", то в даному випадку протистояти є не так просто, а особливо, коли проти людини задіюють практики Вуду, які є дуже дієвимим, тоді потрібно звертатися зпа допомогою до такого ж професіонала або робити щось самому для свого захисту. Наведу один "рецепт" від вроків, який свого часу запропонувала одна людина, яка дуже добре орієнтується в таких речах. В даному випадку одна ворожка пакостила одній сім'ї, приходила зважди щось позичати, підкидала дещо під двері. Ось порада дівчині з тієї сім'ї, як захиститися:

"Нічого їй де давай і не бери, і взагалі не розмовляй, навіть якщо ситуація буде мати дикий і абсурдний вигляд, ставлячи тебе у дуже незручне становище. Не повертайся до неї в фас, прикривай сонячне сплетіння. Активізуй висхідний потік, якщо вмієш. Візуалізуй навколо себе дзеркальну сферу (дзеркало назовні). Можеш перехрестити її зі спинни, або просто візуалізуючи свої рухи. Май на увазі, що є можливість того, що реакція її може бути шокуючою.

Дім можна "почистити", наприклад покропивши свяченою водою всі кути, по діагоналі у всіх кімнатах, тобто якщо їх 4, то 1-3, 2-4. У щілину порога можна забити декілька кілочків (2-3 см довжино і 2-4 мм діаметром) з осики.

Якщо Ти християнка - відвідуй літургії і пройди соборування та елей-помазання і не формально, а повністю вникаючи у це. Можеш дати на службу за своє здоров'я у монастир. Мможе бути і інша релігія що використовує складні ритуали.

Як мінімум кожного ранку виконуй якийсь охоронний обряд. Може бути, наприклад Ритуал Виганяючої Пентаграми. Можна просто читати охоронну молитву Киприяна, або Псалом 90, стараючись ввести себе у неглибокий екстаз (так щоб потім психіатри не виводили) - досить непогані заклинання . Можна, також пити св. воду.

Квіти, на данний момент, взагалі не чіпай. Викинь килимок з під порога взагалі. "Сміття", яке знаходиш попроси прибрати когось, хто не має відношення до твоєї хати.

Якщо вона дійсно "відьма" яка працює на знищення - проти стояти їй її ж "зброєю" беззмістовно, якщо немає відповідних навиків та досвіду. Не думаю, що вона хоче знищити, швидше за все вона займається відбиранням "енергії" (в її розумінні везіння, здоров'я і т.д.).

Але краще (окрім всого), таки знайди спеціаліста, бажано не таку ж саму відьму, а, наприклад, когось, хто добре зливає віск. Якщо є час і бажання, можеш проїхатися у В.Ясенів У Верховинському р-ні до Нечайя - окрім всього отримаєш море вражень та екзотики. Правда, восени він веде себе трішки більш ексиравагантно чим завжди."

19. консультант

консультант Дуже важлива персона

Всі ці "рецепти" - це одні із методів "благодійно-непомітного" погублення людини. Замість того, щоб наблизитись до Бога, людина влазить сама в темні дебрі і шукає там СВІТЛО. Як професіонал по лінії парапсихології, у випадку підозри на пороблення, рекомендую всього себе віддати Господу нашому Ісусу Христу, а не діду Нечаю. Тоді нічого неможливого для вас не буде і до кінця життя вам ніхто не нашкодить, а при спробі нашкодити, нашкодить тільки сам собі. Віра від Бога, все інше від людини.

20. Багіра

Багіра Well-Known Member

не знаю, що сказати з цього приводу... моя подруга дуже піддаэться зовнішньому впливу... коли за радянський часів Кашіровський через телевізор гіпнозував) то ніхто не реагував на то з її сімї, а от вона дійсно впадала в гіпноз... і по житті в неї було куча проблем... зі здоровям в тому числі... їздила до сященників, що має силу помагати людям, щоб помолилися... не знаю хто саме, але сказали їй що ворожили щодо неї сильно, особливо на весілля її ворожили і тому подібне...
    і зверніть увагу - людина віруюча... звичайно в душу нікому не заглянеш, щоб знати силу її віри, але...

а де твій аватар? :)