Вроки, забобони, поробляння та інші народні вигадки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Zoryanazirka, 23 жов 2007.

1. coolzak

coolzak Well-Known Member

Відповідь: ...ПОРОБЛЕНО...

ліля тут теж повно ворожок всяких і віщунів-подивіться оголошення в газетах-принаймі в Торонто цього добра не бракує.А щодо виливання вроків-в то не вірю і ніколи не потребував вірити-якщо щось не так то завжди є логічне пояснення а товариш був у Львові-то мало не щотижня як не воск то сірки на воду-то все більше психологічний ефект плацебо-ти в то віриш то воно і помагає

• Подобається Подобається x 5
  2. Patrick

Patrick Well-Known Member

Хирня , це все.Я не вірю.А вірю в Бога.
    Люблю хіба що, ради жарту, читати папірці в китайських тістечках

• Подобається Подобається x 4
  3. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Ви говорите про тих, хто читає майбутнє по таро, шкляній кулі та зірках. Цього багато. Я не про це. Мене цікавить власне оте "пороблено". Волосся чи шпилька під пароргом, інші речі... Такого не чула ніде.
    +10!
    Цілковито погоджуюся!

4. TVgirl

TVgirl Well-Known Member

Це дійсно так. Мені здається, що той хрест з"являється в момент, коли людина перестала відчувати землю під ногами. Не має впевненості, загублена самооцінка та надія. Лишається тільки віра. Що спровокувало такий стан, то вже інше питання. Люди більш егоістичні, з низької свідомістю, страждають тоді, коли зачепило їх особисто. Люди добрі, з почуттям сумління, страждають коли погано їх рідним, близьким та і просто знайомим. Ясна річ, що хрест, який приходиться нести самому, і співчуття знайомим то різні речі, але росте з одного.

5. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

поки чогось хоча б приблизно сам не переживеш, то інших не зрозумієш
    так воно є, що тут ще скажеш...

• Подобається Подобається x 7
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

а як же коліг.. конілнг... ко... тьфу забув слово, гілка так називаєсі.... і часник?

• Подобається Подобається x 11
  7. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Видко, то того гуцули були такі здорові як дуби... Чудодійна дія часника! :ninja:

• Подобається Подобається x 7
  8. консультант

консультант Дуже важлива персона

Якщо дійсно бути твердо переконаним в те, що не існує пороблень, то вони вам ніколи не зашкодять. Так само, якщо не вірити, що електричний струм може вбити, він вас ніколи не вб"є. Можете спокійно демонтувати будь-яку електропроводку і ніякого струму в ній не побачите, якщо не повірите. Все це плід людської уяви і нічого більше.

• Подобається Подобається x 1
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

ага... були такі... шо не вірили і в ящик зіграли....

• Подобається Подобається x 3
  10. Toha

Toha Active Member

не знати, що плита гаряча. але ж обпікаєшся :)

• Подобається Подобається x 2
  11. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

На всяку дію є протидія...

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

то тре цигунством займатисі, шоб лєтрика не била....

13. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

якщо не вірити, що електричний струм може вбити, він вас ніколи не вб"є

Не думаю, що дітиська, яких декілька років тому понесло бавитись у трансформаторну будку (один особливо "розумний" навіть вирішив попідтягуватись на шині, не пам"ятаю, чи вижив), особливо задумувались над тим, що їх може вбити струмом. :shutup:

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Анеґдот.

15. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

Відповідь: Вроки, забобони, поробляння і інші народні вигадки

десь чула, що Бог - це велике скупчення позитивної енергії.

Додано через 35 хвилин

16. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

А як взнати чи мені пороблено чи ні і чи є ті злі духи?

17. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

щодо екстрасенсів,гадалок і ін. - то я не раджу нікому до них звертатись. Особливо до тих,які себе рекламують в газетах та по телебаченні, і які просто здирають гроші з людей. Є дуже мало людей,які дійсно допомагають людям, при цьому жодної копійки з людини не візьмуть і вони також використовують молитву. Я маю на увазі,коли дітям забирають страх, або сильні вроки.
    Може це буде смішно, але коли я була у п'ятому класі, то мала дуже сильний страх, боялась НЛО (начиталась в газетах і по Тб дивилась), то я все як ішла по вулиці,особливо вечером,то дивилась на небо,боялась,щоб мене не забрали на іншу планету для експериментів. А по ночам боялась закривати очі,все вдивлялась в темноту. Зі мною весь час мав хтось спати -мама або тато, та й то не дуже помагало.
    Тоді мама відвела мене до однієї бабусі,і вона якось там злила віск, молилась, і після того страх пройшов. Також так вигвняли страх і малому сусідові - йому було десь 4 роки - настрашився на коляду у вертепі чорта, то все дуже сильно кричав і плакав,то той віск дитині поміг.

Додано через 1 годину 26 хвилин
    а ще я чула, що в деяких людей з певних обставин,навіть в дорослому віці з'являється якась додаткова енергія в руках. і коли вони проводять руками по хворому місці,то людина відчуває тепло. І це тепло часто лікує. у мого тата був такий знайомий.

18. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Подивiться фiльм "Екзорсист" - там все детально показано про признаки вселення злого духа.:scare:

19. Дана

Дана Well-Known Member

Про забобони, всі ми знаємо про червону нитку від вроків, а дітей без тої нитки просто на вулицю не випускають - бо вречуть. Моя дитина ні дня не носила, гуляла з нею на дворі ще до хрестин - ніхто і ні разу її не врікав. А ще памятаю як хрестили мого племінника в церкві Юра, дутей було дсь 10 до хресту, то перед хрестинами священник сказав усім батькам познімати оті нитки - "Ви або вірте в червону нитку, але тоді не просіть захисту в бога, або довіряйте свою дитину богові і на нього уповайте" такі були його слова.
    А ось що я давно нашла про ту нитку - червону нитку для захисту використовують послідовники Каббали, але не просто червону нитку а спеціально посвячену.....
    .......Трехбуквенное сочетание Алеф Ламед Далед в сочетании с красной нитью является той защитой, которая в соответствии с Каббалой, может нас предостеречь от завистливых либо нехороших намерений окружающих по отношению к нам.

Красная нить, которая на протяжении веков использовалась Каббалистами, присоединяет нас к праматери Рахель, которая олицетворяет собой защиту в материальном мире. Ее самое великое желание и смысл жизни состояли в защите своих детей от зла. Вот почему она пробуждает защиту во вселенной. Красная нить, заряжена на могиле Рахель в Израиле, в сочетании с Алеф Ламед Далед обеспечивает нам защиту. Красная нить носится на левом запястье, стороне, отвечающей за получение энергии, сохраняя, таким образом, защитную энергию, и отсекая существующее негативное воздействие.
    :cowboy:

20. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Червона нитка - то єврейський обряд, який я не знаю як ми перейняли. Одна мамина подружка єврейка все не могла пережити що моя мала без нитки. Одного разу пригнала до нас з червоною ниткою, типу якась супер нитка з Iзраїлю. Я просто смiялась при нiй, але дала зав'язати бо вона така дотошна була. Зрештою та нитка побула на малiй тиждень i майже одразу по хрестинах спала з ножки (вона на ножку зачепила). Мама каже що то означає що дитина тепер похрещена i нитки їй не треба. Я тiльки завертала очi на то все.
    Або ще ми мiсяць до хрестин (малiй було 3 мiс) були на пiкнiку, досить людно було. Доцька не хотiла спати, врєднiчала. То одна молоденька жiночка (буквально чи на рiк чи два старша за мене) каже таким спокiйним але переконливим тоном "Та то її напевно врекли, дивiться скiльки тут людей"
    Ага, врекли, i коли я сама з нею дома i вона верещить то її хто врiк? Павук за вiкном?

Додано через 1 хвилину
    О! I я про це. Тiльки лiнь було шукати iнфу.

а де твій аватар? :)