Вроки, забобони, поробляння та інші народні вигадки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Zoryanazirka, 23 жов 2007.

1. консультант

консультант Дуже важлива персона

Відповідь: Вроки, забобони, поробляння і інші народні вигадки

Є різні види так званої порчі, назви яких перераховувати без потреби, бо всі чули. Те, що хтось не вірить в її існування, це не означає, що її немає.
    Скажу те, що для всіх найбільш важливіше - це захист. Самий найсильніший захист від стороннього негативного впливу - це особиста духовність людини. Чим сильніша духовність, чим більше людина є людиною, тим надійніший захист. Якщо маг або ворожбит дійсно працює на серйозному рівні, а не якийсь там делитант, то перш ніж наводити порчу, він дивиться на духовний рівень клієнта. Чим нижчий рівень, тим легше дати йому раду. Якщо духовний рівень високий, ніякий маг, чи ворожбит ризикувати не буде, тому що отримає набагато більший зворотній удар. В духовно багатої людини ні один волос не впаде з голови
    без Волі Божої, в той час, як духовно бідна людина сама притягує ло себе різний непотріб. Амулети і талісмани - це пусте ! Людина, яка залежна від різних прибамбасів, при першій же втраті їх, стає безпорадною та переполошеною. Віру і Любов до Бога потрібно в серці мати і ніхто Вам не зашкодить, і цього Ви ніколи не загубите, якщо свідомо не захочете. Сказано:" Хай буде Воля Твоя, як на небі так і на землі", тобто Воля Божа, а не різної нечисті, що може зашкодити людині... .
    Навіть, коли Ви прийшли в гості, перед тим, ніж їсти і пити, прочитайте подумки з Вірою і Любов"ю молитву "Отче наш" і набагато більшою буде ймовірність того, що Вам ні їжа, ні питво не зашкодять. Хто знає, силу яких думок господиня несвідомо вклала в їжу і пиття, будучи не в настрої
    під час приготування страв. Цією молитвою Ви нейтралізуєте негативне інформаційне поле нашароване господинею і все буде для Вас по Волі Божій...!

• Подобається Подобається x 10
  2. Капітан

Капітан Well-Known Member

Інші ніби не такі "підірвані" як одна із них... До речі досить відома у Львові кобіта. Досі хоче вернутися до батька, але наскільки я розумію ситуацію - із чисто меркантильних міркувань. Цілком в її дусі щось таке вчудити, та й на вигляд вона як справжня відьма, фу

3. Ольга

Ольга Well-Known Member

багато в дописі хорошого, але про це от інформаційне поле... а як це поєднується віра в Бога і віра в інформаційній поля?

4. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

От собаки жiночого роду тi бабки! Моя мама дуже вiрить у тi всi забобони а особливо в "ПОРОБИЛИ"... її вiчно хтось зглажує. Правда i в нас була одна дуже неприємна ситуацiя: Ми продали свою хату рiк назад (мама) i вона подружилась з купцями. Так от, купець лiтом їй подзвонила i каже "Таня (з етичних мiркувань iм'я змiнено) я садила квiти перед хатою i знайшла чорну фiгурку у землi" Мама каже: "Та то напевно St.Joseph що я закопала щоб швидше хата продалась" а та каже: "Нi, це чорна фiгурка с петлею на шиї!!! I в ту ж нiч менi приснилась якась блондинка яка казала "Ну што Танiчка, получiла????" " Мама моя ОФIГЄЛА! Купець ту фiгурку з своїм сином (який займається чимось непонятним) знищили якось i провели якiсь процедури. Але Я не можу повiрити що якась собака жiночого роду взяла час щоб щось копати пiд кущами, щось "поробляти". Ну нема що людям робити. Я в "поробила" теж не вiрю, але такi речi жуть наганяють, от всякi голки, шнурки, фiгурки. Я знаю єдине - люди якi займаються чертовщиною нiколи не є щасливi i все у них iде наперекор. А вони думають що ця фiгня їм поможе i ще бiльше то роблять, а їм ще гiрше стає. Я про релiгiю багато не виступаю, але тут скажу: перехрестiться, скажiть Отче Наш, Богородицю, попросiть у них охорони! Я так завжди роблю. Якщо бачу когось пiдозрiлого, чи по слухам знаю що хтось "странний" то хрещусь у думцi перед ними! Хай попробують через святий хрест перейти! Собаки жiночого роду!

Додано через 2 хвилини
    Консультант, ми з вами як би змовились :)

• Подобається Подобається x 2
  5. Ольга

Ольга Well-Known Member

треба вважати аби ця гілка не стала інструкцією для починаючих

• Подобається Подобається x 3
  6. Полковник

Полковник миється в бані

:):):)
    Что-то все собаки примерно одной породы....
    Не?
    :)

• Подобається Подобається x 2
  7. Koza-Dereza

От тут то ви правильно пiдмiтили!

8. lulu

lulu Well-Known Member

виходить якось моя знайома художниця з магазину і тут до неї гадалка і давай щастя пророкувати
    знайомій про щастя сподобалось
    тут з магазину вийшла товаришка (І ОДНОЛІТКА) художниці
    а гадалка : "і дочці твоїй буде щастя"
    знайомій вже не сподобалось....:D
    а от всім решта вирішувати чи вірити чи ні:D :D :D

9. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Я от подумала може мене то не бере бо ніхто незнає яким ім"ям я хрещена і все роблять на Зоряну, а насправді при хрещенні мені дали інакше ім"я.

10. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Цікаво, що в здоровому від забобонів суспільстві і сам перестаєш на них увагу звертати... Які там коти і пусті відра - ми з жінкою навіть на священну для забобонства тему вагітності уваги не звертали... та й всі наші знайомі ще до народження дитини купували і купують ліжечка, візочки, речі, і ніяких червоних ниток...
    А в нас дійсно - там не сядь, там не стань...

• Подобається Подобається x 6
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

я був у Бахчисараї у монастирі, то там разом з іконками та хрестиками продавали кошачій ґлаз от сґлаза....

12. Koza-Dereza

Самойлович, то не тiльки в нас! :) Раз йшла я по китайському району i на тротуарi дядько щось лагодив на вивiсцi свого ресторану з драбини. Ну само собою драбина загороджувала пiв вулицi. Я так притормозила глянути чи бува у нього яке вiдерко не висить так щоб менi не звалилось на голову а вiн побачивши мене каже щоб я не йшла пiд драбиною бо bad luck - неудача. Я обiйшла драбинку. Думаю щоб дядька не образити, бо дiйсно щось на голову кине от i буде бед лак. :D

13. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Пані Зоряна, а може то сусідка до Вас якось забігала і знову взязалсь за старе? Або діти коліжанок бавились? Треба розглянути всі варіанти..

14. Zoryanazirka

Сусідка в мене в хаті ніколи не була - я з нею не контактую. Я пробую встановити коли це можна було зробити, але проміжок великий - з позаминулого великодня і досі бо я як всі мию вікна і перу фіранки перед великоднем, а цього року малому навіть місяця не було ще, то я немала як..

15. консультант

Інформація для тих, хто маловірний і забобонний:

1. Якщо Ви підозріваєте, що Вам щось підкинули, підсипали і тому подібне, шановні, не виносьте на ніякі перехрестки і не поширюйте непотріб, там ходять і їздять живі люди, Ви і Ваші рідні теж. Щоб не мучило Вас сумління, перехристіться, прочитайте "Отче наш" і викиньте цей непотріб, а ще краще спаліть.

2.Будь-яке намагання щось або когось отримати за рахунок різноманітних словесних, чи жестових маніпуляцій не властивих для християнина - огида для Господа.

3.Придбавши таким чином щось або когось - Ви втрачаєте себе.

Пані Ольга, сказати щось про інформаційне поле, не маю морального права. Сказати реальні речі, яких немає в інтернеті, не маю права - це дійсно все одно, що інструкція для "початківців". Будь-яку інформацію хтось можне використати, як на добро, так і на зло. Зла в нас не бракує, тому краще примножувати Любов і робити Добро, щоб втрачало силу зло... .

• Подобається Подобається x 4
  16. Zoryanazirka

У вас ше неможна парасолі відкривати в приміщенні :) правда чому так ніхто і незнав.

17. Ольга

Ольга Well-Known Member

просто квартири малі то і на парасолю нема місця :)

• Подобається Подобається x 4
  18. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Знаю, що парасолі не можна відкривати біля жираф, теж не знаю чому :)

Мені в дитинстві казали, що не можна дзвонити в хату, коли там нікого нема. А я після прогулянок випереджала бабусю, щоб першою добратись до дверей і подзвонити. Потім чекала що трапиться.. Так нічого і не траплялось..

• Подобається Подобається x 1
  19. консультант

Це все, що перераховано - це дійсно пусте, якщо не враховувати геопатогенні зони Землі. Вченими доведено, що на тих ділянках, де є геопатогенна зона, тварини і люди часто хворіють, і в першу чергу на лейкемію. Так само і відносно забудов на місці заховань людей.

• Подобається Подобається x 1
  20. Zoryanazirka

В нас навіть малий з народження без червоної ниточки був поки мама не вчепила, бо в церкві можна найсильніше вректи ніби-то..

а де твій аватар? :)