Вроки, забобони, поробляння та інші народні вигадки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Zoryanazirka, 23 жов 2007.

1. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

Відповідь: ...ПОРОБЛЕНО...

але щоб не тільки вірити у Бога, але і бути з Ним, варто ходити до церкви, адже там, можна зустрітись з Ісусом через причастя. так Він лишився з нами на землі.
    крім того, в Біблії сказано, що Христос прийде вдруге за своєю невістою, Церквою, а не за окремо взятими віруючими...

• Подобається Подобається x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

а шо є оте найстрашніше? фізична смерть і опісля вічне життя, чи тимчасове полегшення і вічні муки? Ми чомусь завжди судимо добро, як те, що має бути в цьому житті і байдуже що буде після смерті, але ж життя починається лише після смерті.

• Подобається Подобається x 2
  3. Nadijka

Nadijka мрійниця...

Та власне шо ніхто не знає як би було краще...але якби вибирала я то всеодно б спробувала усі можливі варіанти...хоч і розумію шо це гріх, але дивитись на все це і чекати, було дуже важко...

І взагалі дуже сумніваюсь, що хтось зможе мене перконати в протилежному, щодо тих всяких поробків і вроків, вони є! І думаю попереднє речення абсолютно не означає, шо я не віруюча людина...

4. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

Між іншим як щодо ворожіння на Андрія і таке інше. я в то теж не вірю. щось собі дівчата повигадували щоб було чи зайнятися :).

ДОЛЮ - ВОРОЖІННЯМ (ВРОКУВАННЯМ, ПОВИТУХАМИ, "БАБКАМИ") НЕ ЗМІНИШ!

5. маюнка

ставлюсь жахливо негативно :sad::sad::sad: сварю своїх подруг, які те роблять.

• Подобається Подобається x 3
  6. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Хто зна, як там собі пан Біг подумав...
    Можливо краще й 10 років потерпіти, а потім мати перед собою щасливу вічність...
    Ніж один раз яйко відкатати...

• Подобається Подобається x 5
  7. Zonder_ofecir

Zonder_ofecir Well-Known Member

Краще загубити тіло ніж душу. Ваша бабуся має бути для вас прикладом. Для неї ці страждання були свого роду репресіями. Вона їх витримала зберігши віру. Моліться про таку віру, я чесно кажучи заздрю коли чую про те що в когось поряд є такі віруючі люди!

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

а я тільки з форуму дізнався, що є ворожіння на Андрія... фіртки красти - це так, а ворожіння....

9. Linda

Linda Member

яка біснувата людина??? про що ви говорите??
    хіба я таке написала?????????
    муки-це незрозумілі болі...десь в р-ні шлунка, які описати не можливо, це, коли з нормальної , здорової людини зістається... половина ваги...( людина висихає). Лікарі нічого "не знаходять"! ?

10. маюнка

ще раз повторюсь про те, що писала на сторінці 4, в пості 79, люди не хочуть вірити у те, що є духовний світ, а вірять у всяку "бєлєбєрду", типу забобонів.

11. Zonder_ofecir

Вибачте що вас налякав. Я помітив що це повідомлення не стосується теми! Вихід той самий що і у вашому випадку можливий!

12. Romko

Romko Дуже важлива персона

А хто знає,що більший гріх,відлити яйко,чи,скажімо після Служби Божої напитися до свинячого писку(бо свєта!)?
    І,коли просиш Бога про порятунок дитини,хапаючись за будь-яку соломинку,Він осудить?
    Чи то не Його воля?

13. Zonder_ofecir

Саме через це я не вживаю абсолютно алкоголю! Дивно, мені здається що ця ситуація яку ви описали чомусь дуже нагадує ситуацію з яєчком. Дивина й годі. А за горілку на святковому столі бив би по руках. і не тільки на столі а й під ним. Кумедна історія для розрядки! На похороні бачив як гостей розділили на два столи. Один для "пющих" , другий для "непющих" !

Додано через 2 хвилини
    Здається Аврам свого "СИНА" Ісака мав принести в жертву для Господа? Продовження знаєте далі!

• Подобається Подобається x 3
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

а шо гірше? пити горівку, чи бити ближнього по руках? Га?:crazy: :D :D :D

• Подобається Подобається x 8
  15. Калиниченко

Калиниченко Well-Known Member

Ромку, шановний, ви ще недавно писали, що вас дивує, коли люди намагаються трактувати і тлумачити Божу волю...

Це нагадує симптоми депресії, мабуть слід звернутися до спеціаліста...

16. Linda

Linda Member

ще раз повторюсь - ніхто не може повністю зрозуміти те, що почув...,почитав і т.д.
    ніхто з тих, хто пише, що бабки, яйця і інше гріх - не бачив тої ситуації в реалі!
    Хіба Бог хоче, щоб люди робили таку біду іншим людям? Хіба це Його воля??

17. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

:y: :y: :y: :y: :y: :y: :y: :y: :y: :y: :y:

• Подобається Подобається x 2
  18. Linda

Linda Member

якщо у вашому розумінні ДЕПРЕСІЯ - це болі в шлунку на протязі 2 років, то в мене просто нема слів...

19. маюнка

чому не бачив?

Бог явно не хоче, щоб ми грішили. і Його воля понад нашу. а ми, люди, перкручуємо її на свій лад, бо нам так легше. так є кому дорікати...
    Бог допускає випробування в нашому житті. і дає сили їх пройти. і ми можемо їх пройти.

20. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Почитаю отаку гілку і тільки утверджуся в думці, що серед тих, хто "ходить до церкви", християн менше за поган. І для них між ходінням до церкви та зливанням води (чи як воно там називається) у якоїсь баби-шептухи можна поставити дорівнює. Задобрити треба і Бога, і диявола.

Якби ж то !

• Подобається Подобається x 9
а де твій аватар? :)