Вроки, забобони, поробляння та інші народні вигадки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Zoryanazirka, 23 жов 2007.

1. Zonder_ofecir

Zonder_ofecir Well-Known Member

Відповідь: ...ПОРОБЛЕНО...

Існував

2. Romko

Romko Дуже важлива персона

І існує.
    Незалежно від інтерпретацій СП і намагань стати його гласом.
    Будь ким.

3. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

1. не факт, що вернеться...
    2. кожна людина прагне влади, у тій чи іншій мірі, а це дає ілюзію такої влади...

4. Zonder_ofecir

І буде існувати навіть після того як Його іменем будуть маніпулювати і заробляти грошенята! :)

Додано через 4 хвилини
    Вернеться, вернеться.:)

Питання не по темі. Чи може бути мінусова карма! :crazy: :D ( не подобається людям правда)

5. Romko

Буде існувати,незалежно,від існування людства.
    А Його іменем маніпулювали від сотворіння світу.
    І маніпулюють.
    В тому числі і отці.
    І мулли.
    І т.д.

• Подобається Подобається x 3
  6. Zonder_ofecir

Але ми не здатні нічого з цим зробити. Все що залишається робити це молитись за цих людей!!! Вони також грішні.:)

7. Anyuta

Anyuta Well-Known Member

Щось не розумію? Як то заспати? поясніть, Малявко.

8. Lady

Lady Well-Known Member

Ви погано читаєте, тут ніхто не написав що в храмі Господнім тільки поробки.
    Церкву відвідують багато різних людей, в тому числі і люди з негативною енергією. Тому і в церкві трапляється що врікають людину. І ви невправі судити віру тих людей які відчувають якийсь негатив інших у церкві і просто про це тут написали.

• Подобається Подобається x 2
  9. Zonder_ofecir

Я вибачаюсь якщо я когось образив. Господь казав прийдіть до мене всі хворі і Я вас вилікую!!! Люди самі винні що вбирають на себе такий бруд. Те що в храмі таке може вчепитись, не знаю, щось не віриться. От коли пишуть що після церкви йдуть до ворожок( каталок яєць) це вже :suicide:

• Подобається Подобається x 4
  10. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

врок не візьме якщо в нього не віриш. хто ж з тих хто ходить в церкву вірить у вроки?

11. Zonder_ofecir

Тут я не згідни! Пане lotr_an . Це насправді є! І наслідки від цього можна бачити на людях.

• Подобається Подобається x 1
  12. Romko

Чоловіче,не обов’язково ті,хто ходить до церкви і,закочуючи очі до неба, показує свою побожність є віруючими людьми.
    І ще,про вроки.
    Я впевнений що кожне слово знаходить відгук у Всесвіті і має на нас вплив.
    Заперечувати це - то абсурд.

• Подобається Подобається x 2
  13. Zonder_ofecir

Я очі не закочую! І серед тих що ходять до церкви є багато таких, що не видно що вони віруючі. Нажаль це правда. Те що є ті що кажуть що вони віруючі але в церкву не ходять, я цього не розумію!

Мене вразило саме те що писалось що після розмови з Богом йдуть до бабок, чи якісь інші методи застосовують!!!

14. Romko

Бог сотворив людину за своїм образом.
    І дав їй розум.
    Щоб вона ним думала.
    Хоч іноді.
    Я захоплююсь людьми,які є віруючими і при тому думають.
    А не сліпо повторюють те,що їм скажуть.Отці.проповідники і т.д.
    А з такими поглядами,як у Вас інквізитори спалювали жінок.
    Бо вони відьми.

• Подобається Подобається x 4
  15. Zonder_ofecir

Свій погляд я вам показав, тож покажіть мені свій! Поясніть мені темному!:clapping:

16. Romko

Во..тут всьо пише...

17. Zonder_ofecir

з того що я прочитав то здається тільки це вас стосується. Саме це і є ваша віра?

18. ZOOM

ZOOM Well-Known Member

Про вроки...Було це давно,я тоді працювала помічником повара,проходила практику.Зі мною працювали тітки-повари.Тітки досить колоритні по своїй конституції і дородні.Корочше кажучи у них в фігурі було все,шо має бути у справжніх поварів....
    ...Так ось,вони часто одна одній жалілися що їм пороблено (їх нудило,боліла голова,була слабість),і деколи недобрим воком вели на мене,як на нову людину в коллективі[​IMG]:D .Ну і була звичайно в цьому коллективі неодмінна спасителька,прибиральниця Оля,яка горілими сірниками виясняла,пороблено чи ні.Ну і з допомогою,ще кількьох нехитрих "інградіентів" ці вроки знімала (ну там свічки,нитки,вода...).Все це лірика,але ось що я помітила.Ці "пороблення" у тіточок виникали саме після сніданків і обідів,які були такі ж дородні і колоритні,як і мої співробітниці.І все це "свято шлунку" неодмінно супроводжувалось парою філіжанок моцнющої кави з цигаркою і коньячком....:D
    ...В кінці-кінців мені надоїли косі погляди,демонстраційні червоні нитки на руках,і я їм висказала все,що думаю про їх "пороблення".Практику так і не закінчила.

• Подобається Подобається x 8
  19. Zonder_ofecir

Бачите, їхні вроки не дали вам закінчити практику! Потрібно було в чергу ставати на спалення сірників! Можливо це допомогло б і захистом диплома?

20. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

чому ж на жаль?:) не потрібно влаштовувати показух. "а ти, коли молишся, зачини двері у кімнаті своїй, і помолись тайно, і Отець твій, що бачить тайне, воздасть тобі явно". для людини керівним мотивом у спілкуванні з Богом має бути богоуподібнення, сама віра, бажання побороти гріх, а не показати що ти - віруючий. тобто, є образ, його зміна пов"язана з віком, зморщками, старістю і т.д. а є подоба. за подобу треба боротись. над нею варто працювати.

тутки я погоджуюсь. і взагалі ворожіння - гріх. тут немає про що говорити.

• Подобається Подобається x 5
а де твій аватар? :)