Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? бо неуважні.. Але у мене все-таки більше суржик. Пишу більш-менш літературною, але балакаю...
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? ох, Мих, тоже тормозите... Церкви тоже, как грибы поле дождя растут. Только не вижу я от того толку большого для общества. Например, что б взяли на содержание и обласкали вниманием и материальной помощью детские дома.. Зато понастроили.... и денег на то хватает, но не на другое... Так что давайте все-таки отойдем от этих обвинительных актов. Мой отец и до пенсии не дожил на той работе, гипертонический криз...и все.. А переволновался потому, что закрыли туботделение, как ненужное.. Даже интервью тогда у отца взяли, где папа спрогнозировал в каком году будет теперь, из-за такого отношения к профилактике и леченю этой болезни, вспышка туберкулеза.. Прогноз оказался точным вплоть до процентов, уже после его смерти потом через года не раз это интервью прокручивали по местному телевидению.. Вы сейчас меня оскорбляете, как дочь человека, жизнь положившего за своё призвание.. С таким же успехом можно и на священников "наехать"... просто некрасиво...
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? А хіба це не буде правдою? Священники теж різні бувають... Я мало (кількісно) їх знаю, зате на якість знайомих не скаржуся... Знову ж, Церква на Заході і Сході України теж відрізняється. Ви бачите одну, ми - іншу...
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Несерьезно. Так, как я раньше видела только одну и ма-а-аленькую, а теперь много и больших... А дети как бегали беспризорниками, так и бегают... При тех церквях приютов не то, что хороших, а никаких не прибавилось. Только свадьбы стали проходить более торжественно и фото на фоне разных храмов больше украсили семейный альбом.
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Лучше не продолжайте. У нас всяких есть, наперегонки строятся... Я даже особо и не ропщу, но все-таки надо бы быть справедливым...
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Зет, я не звинувачую всіх без вийнятку лікарів. Як і в кожній професії, навіть серед священників є різні. Є досить нормальні і навіть я б сказав від Бога лікарі, а явні халявщики і якщо попадеть халявщик-сантехнік, то ми це якось переживемо, а що якщо попадається халявщик-кардіолог? Не треба дивитися на лікарів як на святих, й розуміти, що серед них є немало пройдисвітів.
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Миху, ну не опускайтесь Ви до таких тверджень! Чогось не знаєте, то краще промовчте.
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? С этого места попрошу поподробнее. Де це я перескочив на особистості? Попрошу конкретики. Та ніхто не руйнує ніякої системи в охороні здоровя. В цій сфері у нас йдуть ті ж процеси побудови капіталізму, що і в усій країні загалом. Ну, охорона здоровя трохи відстає від економіки, але загалом нічого особливого там не спостерігається. Припиніть істерику. Важко сказати що таке норма в умовах капіталізму, але те, що кадрові проблеми у нас виникли в першу чергу не в медицині, а в промисловості з кваліфікованими робітничими кадрами (токарі, фрезерувальники, слюсарі високих розрядів) то це вже факт. Коли у нас настане дефіцит лікарів, ну, напевно не в найближчому майбутньому. Звязок не очевидний, бо насправді він зворотній. Погані лікарі існують не тому, що про них хтось сказав "фе", а із зовсім інших причин, чисто обєктивних. Як кажуть москалі: "эти доводы притянуты сюда за уши". Та то не ви, то Сталін називав лікарів убійцамі, памятаєте "врачі-убійци"? До речі, деякі історики вважають, що Сталін зовсім не помилявся... І я також нє віжу, бо його немає, толку цього. Не тільки можно, але і нужно, бо ці замполіти повідгрохували собі шикарні офіси, а гнівного голосу церкви з приводу негараздів суспільства не чути. Більше полюбляють розказувати як там було за часів Авраама і Сарри.
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? випади в сторону zet стосовно родичів-гінекологів з натяком - діляться - пам'ятаєте? чи вам теж слід підсунути лінк на ваш пост? істерика - це вам здалося. Або хотілося то так бачити. Не руйнують - нормальний розвиток - теж вам тільки видалося: ви просто не достатньо компетентні в цій галузі. можливо, і не очевидний для вас. Я не буду цього заперечувати - бо то ваш світогляд. Простий приклад - даю вже зовсім спрощено: назви свинею 100 разів - на стоперший хрюкне. Другий приклад - як звільнити неугодного працівника. Дати йому побільше роботи і постійно критикувати. тільки не конкретно - а "в общєм і целом" - як власне зараз в суспільстві "в общєм і целом" критикують медицину. можливо, для вас то й не очевидно - але розвал заводів і розвал медицини відбуваються за однією схемою. Схема передбачає гарантований розвал за певну кількість циклів. Якщо для заводу цикл - 1 рік, то для медицини/освіти ці значення троха інші. Конкретно для медицини - я б оцінював 6 років медінституту, +3 інтернатури, +5 до першої атестації - як мінімальну тривалість замкнутого циклу. Для розвалу заводів (повного та остаточного) - знадобилося 3-5, для харчової промисловості - можливо, троха більше ... беремо мінімум по медицині - 1 цикл ми вже пройшли...
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? afterstep, до лікарів-профі- ніхто не хрюкає, до них ходять і лікуються. А якщо пацієнти хрюкають у бік лікарів, які є вашими знайомими чи близькими -то їм пора на курси підвищення кваліфікації.
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? прочитав. особистий закид. спільного з медициною нічого не маю - повторюся для неуважних. Єстем програміст. просто хтів вам пояснити, чому зараз так багато нефахових лікарів. Шкода витраченого часу. -- Звиняйте - па-па.
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Вы действительно не понимаете? Под эту раздутую истерику сокращают медицинские ставки и часы. Теперь в поликлинике, например, один специалист (кардиолог, например) обслуживает уже не одну поликлинику на ставку, а три... Какое при этом будет качество, можете сами догадаться. То же происходит и в ВУЗах. Сокращают те плохие ВУЗы до которых могут дотянуться, но те, которые гораздо-гораздо хуже - не трогают. Нет в Украине, что б вы знали, ВУЗов хуже, чем под эгидой МАУП, но эту "священную корову" никто не трогает... Коррупции же больше всего в сферах занятых перевозками, а особенно дорожным строительством и железной дорогой, но вам туда пальцем не показали, т.к. там свои дяди и тёти... Развели же борьбу с "ветрянными мельницами" для того, чтобы разорить окончательно и дискредитировать, а затем отдать кусками в частные руки. Да только не все ж тогда вообще лечиться смогут...
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Я не назвав би це випадами. Я просто не міг ніяк раціонально зрозуміти чому zet так активно і емоційно виступає за збереження абортів. Тепер зрозумів. А от натяків "діляться" не було - це домисли zet, продубльовані вами. Не було у мене таких думок. Скажу трохи інакше: я компетентний не тільки в цій галузі, є у нас життя і поза межами медицини. Я не є великим прихильником капіталістичного шляху розвитку, але якщо наш народ заповзято вирішив будувати капіталізм, то без суттєвих змін не обійтися. Ці зміни можуть комусь здаватися розвалом, крахом, загибеллю і т.д., насправді ж це тільки структурні зміни в суспільстві, або як казали класики: "Кто был никем тот станет, ну якщо не всем, то багато чим." Лікарям при капіталізмі не світить те місце в соціальній ієрархії яке вони займали за часів соціалізму. Тоді лікарі це був привілейований прошарок суспільства (тільки не подумайте, що я стверджую, що у них були якісь привілеї, я про інше, про статус професії). При капіталізмі вони будуть звичайними білими, а може і синіми комірцями, без сособливих доходів чи соціального престижу. Разом з тим, це зовсім не означає, що вони живуть погано, чи будуть жити погано. Ні, просто немає ця професія того престижу який вона колись мала. Це сприймається лікарями болісно, їм здається, що їх цькують, а насправді це просно нова система/ієрархія цінностей і соціального престижу. Ніхто у нашому суспільстві спеціально медицину не критикує . Ніяких кампаній по створенню негативного іміджу немає. Медиків критикують так само як і представників інших професій (пригадайте хоча б як у нас люблять поливати брудом державних службовців). Те, що висвітлюються багаточисельні малоприємні факти, ну то так і має бути. А чому, власне кажучи, повинні замовчуватися темні плями в нашій медицині. Сфера все ж серйозна - життя і здоровя людей, чи не так? Трогает, от наприклад багато хто пробував їх розорити через багаточисельні суди, зокрема і МОН (Ніколаєнко) з ними судився, але ж...не судьба. Не змогли подужати юристів МАУПу. Мушу вам зауважити, що при капіталізмі не всі можуть не тільки лікуватися, але і мати своє житло, мати їжу яка б відповідала фізичним потребам, не всі мають змогу відпочити влітку, і ще багато чого всі не мають, бо така капіталістична система - система соціальної нерівності і несправедливості, про що наш народ неодноразово і чесно попереджала радянська пропаганда.
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Може я і неуважна, але десь в гілці про щеплення Ви згадували, що дружина -медик. па-па
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? КабМінеру +1. З одним виключенням: На ТАКу позицію може бути 33 причини (поважних). Не поспішайте...
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Зето, мені не треба показувати пальцем. Але ж гілка тут не про корупцію. Якщо у лікарів погіршуються умови, треба протестувати, а не звинувачувати пацієнтів у погіршенні умов .
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Простите, но вы сказали тогда просто глупость, уж извините... А ничего то вы не поняли. То что я думаю о запретах абортов к этой тематике вообще не относилось и свою аргументацию и убеждения я выкладывала в другой теме. Вы просто не понимаете жизнь тех медиков, а они уже сегодня удирают нормальные из Украины. Уже сейчас бегут в Москву. Может вашим Львовским просто дальше туда ехать, а мой стоматолог уже уехал, увы.... Что же добивает так это поиск виноватых, не там ищете...
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? И здесь вы тоже очень-очень ошибаетесь. Именно в СССР медики были сведены , а при капиталлизме это очень престижная и высокооплачиваемая работа. Я по скайпу нашу Олю искала в США, а случайно соединилась с другой женщиной-врачом.. То это очень престижная и доходная работа и медсестрой, а тем более - врачом. Мало того, наши девушки. вышедшие замуж за иностранцев обязательно еще и заканчивали, если не училище, то хоть курсы медсестер. Медицинское оборудование там классное, врачи жутко узко-специализированны, но вот еще беда, могут и по 3-4 часа к вам не подходить, хоть бы вы и истекали кровью, пока не разберутся есть ли у вас деньги или страховка. Эта женщина очень радовалась, что работает уже в отделении. а не в приёмном покое, а то наши там морально не выдерживают. Живет там уже 15 лет, бывшая Львовянка... Причем, Кабминер, я сознательно предпочитаю не переходить на личности, а вы это действительно в мой адрес себе уже не единожды позволили..
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Сегодня я хотела купить ребенку книгу в подарок, книгу вполне взрослую, т.е. на лотках такое не найдешь. И вдруг обнаружила, что в районе нигде нет книжного магазина, ближайший в центре. Потому что много лет в нашем районе был книжный рынок по выходным и рядом нормальный магазин. Рынок перенесли (в соседний район), там места под магазин не было, сегодня не выходной... Вот так люди, живущие сегодняшним "гривню сэкономить" покупали исключительно на рынке и остались ни с чем. Вот и примерчик задуматься, где должен быть оголтелый капитализм, а где дальновидные государственные программы поддержки... Книгу-то я куплю, а медицину, в случае чего, за пять-десять лет не восстановишь, потому что и преподавать скоро будет некому.