Врач - светя другим сгораешь сам?

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Степаныч, 19 лип 2007.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Гм... цікаво....

2. Калиниченко

Калиниченко Well-Known Member

Моя менша донечка часто хворіла простудними захворюваннями (4-5 разів в рік), за рекомендацією лікаря їй був призначений один з так званих неспецифічних імуностимуляторів. Вона почала хворіти, коли ще не закінчився перший курс лікування – за наступні три роки тричі пневмонія, в перервах між пневмоніями – всілякі вірусні інфекції, і зимою, і весною, і літом... Зустрічався з дуже багатьма лікарями – від педіатрів – до імунологів, лаборантів, алергологів, пульмонологів, фтізіатрів, різні люди, але набагато більше хороших і співчутливих...
    Тут схема така – певна європейська фірма виробляє препарат (для прикладу, той же неспецифічний імуностимулятор), який на Заході не застосовується в звязку з тим, що користь від нього сумнівна, а шкоду здоров”ю можна нанести серйозну – аж до лейкозу. На Заході лейкози у дітей часто виліковують, в Україні лейкоз – це смертний вирок дитині. Незважаючи на це, вони дуже активно рекламуються на території України, наймається такою фірмою велика кількість „дистрибюторів”, проводять з ними курси і тренінги по запудрюванню мозгів сімейним лікарям – і в результаті цей препарат активно розкуповується. Навіть про те, що перед лікуванням і під час нього неохідно проводити імунологічне обстеження, скромно замовчується – і „дистрибюторами”, і в інструкціях по застосуванню... Одна дитина перенесе таке втручання в імунну систему без особливих ускладнень, інша – з ускладненнями, про які в інструкціях не пишуть... Не знаю хто більше винен – співчутливий добряга-французик, чи то пак „європеєць”, що прийняв рішення всіми засобами впроваджувати препарат на території України, чи той, хто зареєстрував його в Україні, чи „дистрибютор” за юдиний гріш, чи дитячий лікар, що піддався на brain washing... Звинувачувати тут педіатра – це дурка, якщо знаєш хоча б частину ланцюга... Хто більше винен з тих, хто розпинав Христа, первосвященники, Пилат, ті, що кричали: „Розіпни!”, чи ті, хто вбивав цвяхи?

• Подобається Подобається x 6
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

ну як хто?
    наше МОЗ.

яке мало б знати, а найчастіше знає про що йдеться, про ліки... але можна і дітей потравити. уявляю, який відкат за випробування ліків на живих людях!!!!

• Подобається Подобається x 2
  4. левиця

левиця Well-Known Member

В мене таке враження, що НАШЕ МОЗ уклало "угоду" з невідомими, для тестування своїх препаратів на Україні. І не потрібно ні війн, ні ще якоїсь біди для винищення нації.

• Подобається Подобається x 4
  5. Калиниченко

Калиниченко Well-Known Member

Потроху винні всі – ми, що вибрали таку владу, „дистрибютори”,які не вміють чи не хочуть іншим способом заробити на життя, наші чиновники, що впускають таке в Україну,часто може і маючи теж викривлену інформацію, економічна ситуація, але ми всі – жертви відпрацьованих західних маркетингових технологій, які намагаються втикнути нам все що європейцям непотрібне, застаріле чи мало випробуване, або по-народному, лайно... Ми просто наївно надіємось на Захід, на Євросоюз, Америку, Росію як колись дехто надіявся на комунізм, отут і наша , мабуть найбільша вина...
    А повертаючись до теми лікарів, дам одне посиланнячко: http://health.mpei.ac.ru/sindrom.htm
    Можливо, про це вже йшла мова, можливо я повторююсь, але коли починаєш дещо розуміти, осуджувати якось не хочеться...

• Подобається Подобається x 3
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

еге, мозги у них викривлені... лише про кишеню думають.

• Подобається Подобається x 1
  7. левиця

левиця Well-Known Member

Надіятись тут немає на кого. Всі мозги витікають за бугор. Лишаєть дехто. Тут і працювати не дають такі самі. Народ зневірився. Пошукати хорошого спеціаліста треба зі свічкою. А якщо ти сам хочеш чогось добитись (читай захиститись), то плати. А нащо?
    А про кишеню думають всі. Як нє, то наведіть приклад.

8. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Дев"ять років навчався хлопець у ВУЗі, 26 років має, хірург. Дружина, дитина. Зарплатня 870 грн. Приходить до дому, дитину чимось годувати потрібно, одягти-обутися... І він про Миха думати повинен???

9. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Можна було б подумати про інше: у свої 26, з ніяким стажем і зарплатнею, але дружину і дитину встиг..? :nea:
    Най "візме козу в дім, потім корову, тещу..."

Останнє редагування: 27 жов 2008
  10. Romko

Romko Дуже важлива персона

Але якою ціною..набивати кишеню...

11. левиця

левиця Well-Known Member

Як на мене, це риторичне питання. І це стосується всіх верств населення.

12. Lorryka

Lorryka New Member

Низький уклін Вам Nata-k та TARIKAFR за те, що ведете цивилізовану дискусію по цій темі. Мені дуже імпонують ваші аргументи, я з ними цілком згідна. Чому мене ця тема зацікавила? Почну з себе в мене двое діточок, всі щеплення завжди робила, і собі від грипу щороку, не хворіла на грип вже давно. А тут сусідка почала агітувати мене проти щеплень, давала літературу читати, книги, фільми, затянула на сайт Гомеопатия и привики. Спочатку був шок, мені хотілось відмовитись від подальшої вакцинації своїх дітей, але перш ніж приймати рішення я почала уважно вивчати сайт Гомеопатія і прививки, прочитала все практично, на це пішло багато часу драгоцінного. Але мене як вдумливу людину насторожило те, що паплюжачи щеплення автор цього сайту поступово підводить читача(користувача) до зміни світогляду на рахунок медицини в цілому. За його словами медицина це зло (всі досягенення включаючи світові це обман, вчені, що розробляють ліки, вакцини продажні шкури, і весь світ йде у них на поводу. Слава богу, що в мене є розум не повірити в світовий заговір та іншим теж не раджу. Так чому ж іменно відмова від щеплення стали крапкою відліку до здоров’я по Котоку? Хто в основному стикається зі щепленнями - молоді мами, вони також всі користуються ПК, також купують книжки по догляду за дітьми, все розраховано на них. Спочатку відмова від щеплень, а потім зміна світогляду, спосіб життя (лікування у гомеопатів, домашні пологи). У Котока і таких, як він гомеопатів, натуропатів, продавців бадів обробка починається зі щеплень, дальше глибше, відмова від традеційної медицини, пропонування альтернативних способів и тому подібне. Киньте в мене тапком, якщо Коток та інші не мають від цього грошей (очне, заочне лікування, література, рекомендація знайомих йому гомеопатів), але не тільки гроші руководять Котоком, він хоче слави.
    На самому ділі цій людині не вдалося стати в Ізраїлі лікарем, там дуже тяжко я знаю, там була, родичі живуть, доречі цікавилась в них питанням про вакцинацію, про Котока ніхто не чув, всі щеплюються. Тільки ультрарадикальні евреї не щеплюються, їх мало 1 %, світські практично всі роблять. Ця людина звернула весь свій гнів проти традиційної медицини, лиш тому, що не реалізувала себе в традиційній медицині. Чесно читаючи його відповді на питання, тяжко бачити в ньому культурну, інтелігентну людину. Ті хто не з ним він грубо відфутболює.
    Розуміння цього всього + адекватна інформація щодо щеплень в інтернеті, спілкування з лікарями дали мені прийняти рішення за щеплення, тиждень назад ми всією сім’єю щепилися від грипу, крім почервоніння в місті уколу, яке тривало добу ніяких симптомів.
    А про сусідку хочу сказати, що завдяки лікуванню у гомеопата (тоб то не лікуванню), дотягнула до ускладнень попала в лікарню з дитиною купа антибіотиків і інших традиційних ліків:sad:.

• Подобається Подобається x 3
  13. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

і вам доброго вечора!

14. Ука

про вигоду гомеопатів.
    мій має від мене 200 грн раз на кілька місяців. при цьому спостерігає мене і дітей. я дзвоню, коли щось потрібно, часом і щотижня. ліки закупила за списком з сайту - порядка 30 препаратів, кожен тоді був по 3 грн. за баночку. все ще є. от і витрати і доходи. скільки ви платите своїм лікарям? а скільки залишаєте в аптеках? То в кого економічна вигода?

А щодо платиза рекомендацію... ого лікаря рекомендують на сайті. якби то йому коштувало, хіба би послуги були такі дешеві? Якби рекомендації були за гроші, то чи рекомендували б всього 4-х лікарів на всю Україну? В тому числі жодного в Києві?

пардон, не сходиться...

• Подобається Подобається x 2
  15. Томик

Томик Well-Known Member

Та що Ви кажете! Вам важко бачити в Котоку культурну і інтелігентну людину? То може справа саме в Вас, може ваші уявлення про культурну і інтелигентну людину не співпадають з загальноприйнятими поняттями? З якого це часу людська і лікарська гідність, порядність і принциповість стали некультурними і неінтелігентними? Писати плітки у неті не хитре діло. Коток лікар за фахом і має вчений ступінь.
    Сподіваюсь Ви знайшли своїх інтелігентних лікарів, які вас вакцинують кожен рік від грипу! Б`ємося об заклад, що ті високопорядні доктора жодного разу не дали Вам ознайомитись з побічною дією і ускладненнями від вакцин?

Останнє редагування: 6 лис 2008
  16. Lorryka

Lorryka New Member

Уко Ще треба доказати, що то від щеплень?
    А Коток має вчений ступінь, розсмішили, доктор філософії, він і є доктор філософії.
    Це інтелігентний доктор?
    http://www.1796kotok.com/forum/viewtopic.php?p=177080&highlight=#177080
    [Про "Рожану" не знаю, а владелицу гиппопотама, страдающую злокачественным антисемитизмом, я предупредил, что если она не уберет со своего сайта у меня ворованное (а такового у нее немало), то я ее, несмотря на анонимность, найду и на куски лично порву. Видать, пора от угрозы перейти к ее осуществлению.][/quote]
    "Пани" гомеопати готові горлянку один одному порвати за інформацію.:lol:

Котока не вважаю за лікаря, все зрозуміло як ви розбираєтесь з тими хто не звами. Але нагадаю, що тут не заборонено висловлювати свою думку. І цей сайт не тільки проти!!!

http://www.afanas.ru/forum/viewtopi...&start=0&sid=1663a5917ebda9ce66b067009a11da0c[ Коток -Оченьчасто КС делается в России без всяких к тому серьезных показаний, если не считать таковыми нежелание акушеров возиться с любыми родами, которые идут не по учебнику. Я уже не говорю об идиотской мантре "если раз родила КС, то и дальше только КС рожать", которую постоянно повторяют в женских консультациях. А что касается прививки, то я вполне серьезен: до тех пор, пока вакцинаторов родители не будут увечить, это будет продолжаться. Пара-тройка проломленных черепов сторонников насильственного тотального прививания очень быстро охладили бы прививочный пыл других. Маме, о который Вы пишете, Лара, необходимо подать иск в суд на приличную сумму и требовать отстранить от работы врача до окончания разбирательства. Адвокат, которая готова вести дела такого рода, имеется на форуме сайта privivkam.net В последнее время российская прокуратура все чаще обращает внимание на выходки вакцинаторов.
    Загляните сюда ][/quote]
    Це культурна інтелігентна людина говорить.

Останнє редагування модератором: 6 лис 2008
  17. Томик

Томик Well-Known Member

За ту діяльність, якою вакцинатори свідомо скалічують, вбивають дорослих і дітей, треба засуджувати і дуже строго! А доки медики і медчиновники, за визначенням, завжди не винуваті і не підсудні, навіть при достатній кількості доказів, призов проломлювати черепи буде звучати обгрунтовано.
    Ви, здається, трохи не в курсах подій. Ну-ну! То і не переймайтесь, бо пропустите чергову вакцинацію від грипу.

18. vol

vol New Member

Треба робити щеплення усім, від усього, примусово!

19. Ука

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

а Вам у подвійній порції, для профілактики.

а де твій аватар? :)