Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Знаєте прецеденти? Бо м'ясника згадати - ТАК, то з лікарством сумісне. А щоб фотограф у лікарі подався - не чув.
Відповідь: Медицина і здоров'я: оффтопи Т.е. витамины для повышения тонуса, средства от насморка, антигистамины для предотвращения отеков, противовирусные (иммуностимулирующие), средства от кашля, обезбаливающие и противовоспалительные не являются лечением симптомов? "У нас" все не так, конечно. "У них" все гораздо правильнее По поводу антибиотиков: грипп часто переходит в ангину, гайморит, бронхит или отит (по выбору). Мне лично объясняли, что если температура больше 3-х дней, следует задумываться об антибиотиках. В любом случае, от любого лечения можно отказаться. Некого будет винить... И просто оффтоп: грипп лучше лечить самыми "глупыми" средствами, обильным питьем, диетой, режимом и пр., тогда меньше шансов докатиться до антибиотиков.
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Ось бачите, що робить з людиною певна політична орієнтація! А міг би податися до Партії Реґіонів. Тоді б і людина була б чудова і спеціаліст (проффесор) першокпасний і, головне, Степанич йому б дифірамби співав.
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Ніколи! Хоч у компартію! Перечитайте мій допис: "Дєрьмо воно завжди дєрьмо".
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Та воно то одне від другого близько лежить... дуже близько і пахне одинаково.
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Нє. Компартія - не дєрьмо. В стократ гірше. І смердячіше.
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Та я ж про Поліщука. Компартія - для визначення координат. А твердження одне: Поліщук - дєрьмо як міністр.
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? То той,жи МОЗ очолював? Тоді повністю згідний... Навіть більше
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Та не згорів. Де Ви бачили, щоб "дєрьмо" горіло? Тіко у якості кізяка. А воно не спромоглося навіть до такого дійти. Ну да!
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Якщо по-чесному, то якщо лікар просунутий по адмін драбинці - то вже важко назвати його лікарем... то вже завгосп.... Зустрічався з таким явищем.... лікар-кардіолог.... став головним.... тепер у нього й лексикон помінявся - плитка, штукатурка, вивіз сміття, закуп медикаментів, відпустки, заяви, звернення.... много чєґо всього, крім медицини....
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Ну це (...плитка, штукатурка, вивіз сміття, закуп медикаментів, відпустки, заяви, звернення.... много чєґо всього...) теж медицина. Тільки сумно, що втрачаємо лікаря-кардіолога і отримуємо "завгоспа".
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? безсумніву... хорошого лікаря.... сам інколи звертався.... Та шо робити? Таке життя.
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Цілком згідний, рівно ж як і щодо Поліщука. З нього такий самий міністр ОЗ як з Оксани Білозір міністр культури. Але це ж совок! Як міністр оборони - то повинен був бути пузатий генерал, як міністр ОЗ то лікар. З військом Україна потрохи звільняється від совкових стереотипів (хоча Єхануров?...), а ось охорона здоровя... В усьому світі міністрами (незважаючи від профілю) є ПОЛІТИКИ, які повинні організувати службу згідно політики партії яка прийшла до влади. Правда, в Україні з партіями можна ще більш заплутатися.
Відповідь: Медична довідка: запитуйте - відповідаємо Бережіться лікарів, яким до 30 років - небезпечні люди. Бережіться лікарів, яким поза 30 років - надзвичайно небезпечні люди.
Відповідь: Медична довідка: запитуйте - відповідаємо ви в нього "аусвайс" перевірили? а досьє переглянули - чи він часом не нагадує вам фашиста? а скільки той лікар заробляє на аптечних відкатах? Може, то просто лаборант з парнокопитного інституту - ви просто по халату відрізнити не зуміли?
Відповідь: Медична довідка: запитуйте - відповідаємо всьо набагато простіше, афтерстеп, він з медінституту, а там, наскільки мені відомо, парнокопитних не лікують.... ну хіба би від недавна, шо я не знаю....