Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Я не Господь Бог.щоб любити тих,хто прирік мою дитину на страждання.
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Не суджу нікого(якщо малось на увазі "не суди і не судим будеш"),як сталось так сталось....але якщо мої слова допоможуть комусь уникнути мого випадку,буду рада....а ще дотримуюсь принципу"Ліпше до Господа прибігти,ніж покластися на людину.Пс118:8" а щоб не думали що узагальнюю,то скажу що впершу чергу приміняю то до себе.
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? а як щодо Біблії та набожності? десь там "возлюби", "пробач" і "не суди"? Чи суто галицький підхід - як там у Волошина ?... там ще є про любов галичан скаржитися на долю - але за один раз буде занадто
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Хоч це тема і іншої гілки,але скажу. Я вірю в Бога. І не треба називати це побожністю. Не блюзнірствуйте... Отим виродкам нехай воздастся... За нелюдяність.Черствість.Фальшивство. Мені легше зрозуміти вбивцю,ніж тих форисеїв вбілих халатах... І скажу цитатою зі статті про мою дитину
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? християнство - ніби віра любові, а не ненависті? і - "господині на замітку" - ненависть спустошує того, хто ненавидить. на форумі прийнято виказувати неповагу та ненависть до лікарів. Відкриють іншу.
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Ситий голодного не зрозуміє... Як правило сліпо захищають лікарів ті,хто ніколи не зустрічався з тими нелюдами,хто не дивився на муки своєї дитини і своїх близьких.
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? кожен міряє по собі, Ромку - навіть той, хто говорить "недолюди". То і Степанича стосується, до речі? До речі - а чому "сліпо"? Все, чого я пробую добитися від набожних галичан - не зневажати людей по професійній ознаці, і не лити помиї у "промислових масштабах". А так - як ллєте - так вам і воздається навіть більше додам - глухий не той, у кого вуха хорі - а той, хто слухати не хоче ну, і все рашта - по аналогії
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? :shutup::shutup::shutup: Додано через 3 хвилини ....угу то про те, що звинувачують не всіх підряд і не узагальнено....
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? видко - я не знаю українську мову? І таких цитат - валом. Один з оракулів форуму - Мих - писав, що йому наші лікарі фашистів нагадують - без уточнення. Отак-от множиною. А гілку про щеплення полистайте? == то вже потім - після кількох сторінок суцільного бруду "про (українських або "наших) лікарів" - уточнення - а чого то ви думаєте, що про всіх? І - далі бруд "у промислових масштабах". Так, всі зустрічалися з "дочка медінститут закінчила - добру мені то копійку винесло - але тепер має файну роботу". Але.... ... але якщо пацієнт з порогу налаштований на негатив - то чого він чекає? саме таких лікарів, що очікує - такі ним і опікуються.
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Мені то поки не цікаво. ... а щодо мови...я теж маю далеко не відмінні знання,але "множина" це не завжди "абсолютно все" чи "всі"....але кожен бачить те, що хоче бачити... Все набридло сперичатись...
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Ну так цікавість розбирає, в чому ж таки проблема? Який діагноз? Додано через 16 хвилин Якщо написав про Пів. америку, - то можливо. Але про америку в гілці "західна медицина". А в Україні - парадокс - добрі лікарі (які не беруть), а працюють совісно - трошки в іншій ситуації. Додано через 18 хвилин думаю, що не більшість, надіюсь, що не більшість... Додано через 30 хвилин ДАВАЙТЕ! Люди добрі (та недобрі) перегляньте гілку, - це як світова історія - постійно, циклічно повторюється одне й теж. Давайте краще відкриємо пару нових тем де будемо гнати і лити гімно на міліціонерів, вчителів (це також найбільші хабарники), поварів (які злісно травлять наївних простих, бідних, людей), штукатурів і ін . Цю гілку пропоную переіменувати - "жертви медицини", бо інакше тут повний оффтоп. Додано через 42 хвилини ПОСТ СКРІПТУМ: шановні галичани, - не ходіть до нелюдів в білих халатах, вони будуть Вас мучити і витягувати з Вас гроші. Лікарі то найбільше наше зло. Якщо їх вигнати в шию, то і економіка покращиться, і дороги відремонтуються, і діти добре будуть вчитись. Краще полікуватись в гомеопата, діда, баби, або самому. Це буде значно якісніше, легше, ефективніше і ДЕШЕВШЕ. Я правильно підсумки підвів? АЛЕ!!!!!!!!!!!!!!!! якщо все таки підете до тИХ звірів, видрукуйте свої цитати з цієї гілки, і розкажіть як Ви лікувались раніше. ... І сподівайтесь на добре відношення.
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Пропоную всім присутнім, хто вважає себе лікарем посповідатися тут публічно (якщо вистачить сміливості), і відповісти на питання не про якихось "міфічних, чи то добрих,чи поганих істот", а особисто отриманих в свій адрес. Можу почати з себе. Можливо тоді і дійдемо до спільного знаменника. В ЄДНОСТІ СИЛА НАРОДУ
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Діагноз простатіт, ніби така собі дурниця але настільки затягнено що лікар зауважив надмірне збільшення і затвердження з одної сторони простати. Можливо треба буде робити онкологічне дослідження того наросту.:8: Додано через 5 хвилин А я що хочу дадати одне, що ті лікарі які поступають з людьми неуважно і нехлюйно то просто не мають Бога в серці. Коли ми звернулись до віруючих лікарів отимали зовсім інший підхід до справи. Ну інакше вони бачать суть клятви Гіпократа. Це не клятва гіпОкрита яка полягає в тому аби витягти як побільше грошей з людини яка приходить за допомогою, а власне в першу чергу бажання допомогти.
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Я, за спеціальністю лікар-невролог. В силу певних переконань та інтересів навчався і практикую остеопатію - мануальну терапію. Працюю приватно, оскільки режим і умови праці в держ. установах мене не влаштовують. Визнаю, що мої послуги не є дешевими. Та люди, які потребували моєї допомоги, не маючи змоги заплатити, ніколи не отримували відмови. Висока вартість обумовлена дорогим навчанням (+/- n-тисяч євро/рік). Маю "камінь на душі" з приводу роботи з пацієнтом, в якого на момент звернення була підозра на рак печінки з метастазами в хребті (були скарги на біль в хребті, УЗД печінки з поганеньким описом, не якісна КТ грудного відділу хребта). Його дружина наполягала на лікуванні (рік до того я вирішив її прблему зі здоров'ям - питання "віри") - він не знав про свій недуг, а вона боялася вірити попередньому діагнозу. Задовільнити їх потреби, не нашкодивши, була складна задача. З однієї сторони "онко" - протипоказ (хоч техніка атравматична), з іншої - симптоми, які я міг тимчасово (органіка є органіка) усунути - що призводило до подальших звернень. Так протягом двох місяців раз в два тижні вони приїжджали до мене з іншої області, і аргумент про моє безсилля в цій ситуації не брали до уваги. Правда, за цей час, згідно моїх рекомендацій вони продовжували обстежуватися і консультуватися в інших спеціалістів - онкологів. Згодом діагноз підтвердили. Наскільки мені відомо від хіміотерапії вони відмовилися, подальша доля не відома. Найважчим було вести двійне спілкування: повна відвертість з рідними, і безглузда розмова з самим хворим. Зараз мжливо поступив би іншим чином, але тоді... Що скажите? Як оціните вчинок, панове? Не залежно від Ваших роздумів, ніхто не був на моєму місці. Повірте, видасти результат після іноді 2-3 годинної процидури і виписати кілька рецептів (поприймайте, а там побачимо) - різні речі (не стосується травматологів, хірургів - вони також гаснуть "дай дорогу").
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Віруючі лікарі і клятва Гіппократа??? Молодь у таких випадках каже: "Вау!". Втім, якщо ті віруючі - язичники, тоді так! Додано через 7 хвилин 1. Злокачественные опухоли метастазируют из менее дифференцированной ткани в более дифференцированную. Из печени в позвонки - никак. 2. Даже подозрение на злокачественную онкопатологию является АБСОЛЮТНЫМ противопоказанием для мануальной терапии. АБСОЛЮТНЫМ!
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? 1. І попередній, і остаточний діагноз ставив не я, а онкологи. 2. А що таке остеопатія,, у Вашому розумінні, і чим м'які (непрямі) техніки відоізняються від директних (прямих)??? 3. Сповідь передбачає чистку совісті. Нє?