Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Все вперлося в одного фахівця.Яка поставила нам хибний діагноз. І ми 5 років труїли і нищили дитину,бо в Києві,Харкові.Москві відмовились щось робити. - Спеціалістів такого рівня в нас немає... - У Львові краща база... І т.д. А наша недолуга психіатрія забила грубий цвях. В кришку гроба.
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? від часткового - до узагальнення? Степаничу - до вас як до фахівця запитання: чого це наша психіатрія така недолуга?! == Вже не кажучи про те, що ви, як представник психіатрії - раз працюєте в такій "недолугій" галузі....
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Ну і...? Ну, раз Levandivka дозволив, вставлю і я свої 5 копійок. Одного разу в мого дядька в дитинстві температура 40 трималася тиждень. Дільнича педіатр сказала: це ТИФ. Бабця пішла до знайомого професора, і він оглянув дитину і сказав: в неї в самої тиф! Це просто дуже сильна ангіна! І то таки була ангіна. Мій брат у дитинстві дуже сильно простудився, були сильні болі голови, дільничий невропатолог сказала: це МЕНІНГІТ. Мама не повірила і звернулася до одного знайомого лікаря, уролога за фахом, до речі, він подивився малого і сказав, що це просто така сильна простуда. І справді, менінгіту там не було ніякого. Далі. Мені в дитинстві зробили всі планові щеплення, і від свинки в тому числі, але я таки захворіла у 8 років свинкою у важкій формі і в результаті оглухла на праве вухо, глухота+шум у вусі. Коли про це дізналася наша дільнича педіатр, запитала: а може, в неї галюцинації? Дитино, тобі білі коні не ввижаються? У лікарні на Дністровській мене скерували до невропатолога, бо думали, що шум у вусі - то щось з психікою. Невропатолог довго мене з цікавістю розглядала, спитала в моєї мами, чи є в мене вже місячні, а далі попросила мене сильно стиснути їй руку, вишкіритися, як тигр і ще щось, вже забула. Виписала мені купу ліків. Мама вирішила піти порадитися з нашою дільничою невропатоложкою, і вона була в шоці: хто вам то виписав, та це ж жах! Вже навчаючись в університеті, я місяць ходила до дільничого стоматолога, вона місяць шукала мені в зубі нерв: поколупає, поколупає і каже: не можу знайти нерв, прийди через тиждень. І коли мене заболів увесь рот, я пішла до лікарки, яку нам порадили мамині знайомі. Вона була в шоці: деточка, кто тебе так зубы лечил? У тебя семь зубов - кариес и два - пульпит! Але справді маразм був, коли мою прабабцю, царство їй небесне, рік лікували на Броньовій від раку легень четвертої стадії, який діагностувала дільнича терапевт (до речі, вона далі працює, стала профоргом і довіреним лікарем). Залікували так, що бідна жінка хотіла вистрибнути з балкона. І лише через рік мою бабцю у поліклініці випадково побачила її знайома медсестра і сама запропонувала оглянути прабабцю приватно, ще раз зробити рентген і подивитися, чи справді все так погано. А РАКУ НЕ БУЛО. То просто була дефектна рентгенівська плівка. Після того "раку" прабабця прожила ще 12 років і померла у віці 88 років. І пару-трійку таких історій з життя власної родини може розповісти кожен. Ну, малі зарплати в лікарів. Ну, не хочуть вони за такі копійки працювати як слід. А чи це провина пацієнтів? І так ідуть і кладуть у кишеню, хто що може. Як казав Жванецький, можете лечиться и бесплатно, если вас не интересует результат.
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Уточнюю. Наша недолуга психіатрія в особі працівників 8-го відділу психіатричної лікарні,а також професора Долішньої на вулиці Кульпарківській міста Львова віддала нам на руки майже рослину. Залякану,побиту дитину. Висновок Романчука і Глузмана:втрата мови,втрата координації,втрата чутливості пальців - наслідок лікування у цій лікарні.
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Мдя....хороший у вас досвід, нічьо не скажеш.... Так отож!!! Я погоджуюсь, що в лікарів занадто маленька зарплата за їх працю, що треба робити медицину платною, погоджуюсь, що можна заплатити лікарю і в кишеню..., але й.....ь, надавайте якісні послуги....А то гроші давайте а за те я пропишу вам аспірин...
Відповідь: Закон Герінга Так, думаю, Ви маєте рацію . Ось до речі, видання підручника Нельсона російською. Думаю, це переклад попереднього видання. Але у нас більшість лікарів навіть і про це не будуть знати . http://elsevier.ru/products/rlp/?id=1533 Цього року вийшло 18 видання, тобто оновлення було кожні 3 роки. Щодо ефективності гомеопатії поки що англомовні лінки не даю, бо перекладати нема часу, а мої переклади на швидку руч викликають обурення:o Ото ж, бiльш зрозумлою мовою http://www.rcc.ru/Rus/Research/?ID=16409 http://www.kp.ru/daily/23970/73355/
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Медицина - це найважча спеціальність у світі. Лікарі - це найкраще олачувані в світі працівники, бо все життя потрібно вчитись і то коштує дуже-дуже дорого і того навчання нігди не досить. Говорю до того, що ідучи до лікаря, навіть найліпшого в світі, ризик помилки залишається великим. Тобто, як змога, потрібно іти до довіреного спеціаліста, та найліпше проконсультуватись у двох. Лікар працює, щоб прогодувати себе і сімю, як і всі грішні + оплатити нескінченні стажування і літературу, що шалено дороге. Але він і працює, щоб і вам допомогти, робить все в залежності від самовимоги та і умов праці, від сумління, що важливо. Тобто, ідучи до будь якого спеціаліста, думаю, потрібно старатись йому допомогти разом вирішити проблему разом, а не з "предвзятостю", як то є. Бо він далеко не Бог, а такий, як і всі, і сам частіше за всіх стає пацієнтом. А не вилікувавши хворе суспільство, хвору медицину з ніг не підняти. І тут, і там потрібна зміна поколінь, щоб совок стерся з наших умів. І не потрібно чекати чуда, його не буде. Як будем чемні і працьовиті, візьмемо все ліпше напрацьоване цивілізованими країнами, то за 50 років станем, як теперішня Європа. А як винаходитимемо свій український велосипед, то і то нам не світить. Така реальнісь - і нема на то ради. Спосіб швидко змінити ситуацію - це виїхати. Та то не гарантія, що там завжди іде у ліпшу сторону, але шанс є немалий. Як є серйозна проблема зі здоровям - я раджу наших польських сусідів, чи угорців. При їх дорожнечі - вийде дешевше. У Львові є класні спеціалісти, та дуже мало. А на "хлібних місцях" - часто не "аси" сидять, просто гарно вбрані !:ninja:
Відповідь: Пораджу Вам гарного лікаря... От-от, той дідо, то її - Головний Ресурс. Він ще і підшипники на Краківському продає. То він на радіо "Німецьку Волну" "лапає" - і записує їй все, що там "брешуть" про епілепсію. А ше, як сі добре нап'є, то ним так трясе, шо люба асоціація сі ховає. Європа ! А крім діда кого знаєте? Мо, його бабу?
Відповідь: Пораджу Вам гарного лікаря... Я чомусь впевнена, що більшість дописв будуть про "діда", "бабу" та "мого особистого гомеопата"
Відповідь: Пораджу Вам гарного лікаря... Досвід - річ дуже цінна, особливо, коли мова іде про здоров'я. Якщо людина впевнена в своєму гомеопаті, то чому б і ні, нехай. Кожна думка має право на існування, якщо вона з досвіду і не на емоціях. Розповідаючи про успіхи свого фітотерапевта, вона побачить, що є результат і в офіційної медицини, що є добрі спеціалісти і там. Не ділімо людей на таких і нетаких, на правильних і неправильних, на східних і на західних. Бо всі ми люди, і під одним Богом ходимо! Ділимося досвідом, друзі !
Відповідь: Пораджу Вам гарного лікаря... Досвід не на емоціях? Тобто аргумент "помогло мені, моїй бабі та мому куму" то підходить для рекомендації у зальному доступі? Будь ласка, для початку дайте критерїї досвіду не на емоціях
Відповідь: Пораджу Вам гарного лікаря... nata-k, никто же не заставляет вас обращаться к рекомендованным здесь специалистам, откуда столько негатива? Каждый решает для себя, а чужой опыт может кому-нибудь и пригодится. Кто информирован - тот вооружен. что-то я не видела здесь таких высказываний, кроме ваших, не надо утрировать, пожалуйста.
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Знаю немало психіатрів, які виїхали до Німеччини, США, Канади, Англії і працюють там по спеціальності. Є певні деталі. Наприклад, в Німеччині не ставлять діагноз хвороби, а лише синдром, мотивуючи це можливими оскарженнями в суді. Але в цілому наші психіатри там на рівні. Щоправда, мова про лікарів, які закінчували ВУЗи в СРСР. Зараз якість навчання погіршилась, і не тільки психіатрів. А от умови перебування хворих в наших психіатричних лікарнях набагато гірші. ЗІ. Є багато захворювань/станів, які сучасна медицина вилікувати не може. Стосовно психіатрії - досить побачити будинки-інтернати для психохроніків. Можна у трагедії своїх близьких обвинувачувати медиків (ну, Бога ж звинувачувати воно стрьомно!), якщо це дає якесь полегшення. Це несправедливо, але так вже людина влаштована.
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Степаничу,а ХТО ж винен у трагедіїї моєї дитини? Може блок НАТО?
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Ромку, я бачив фото Вашої дитини. Не знаю, що сказав Тітієвський, але там явна органіка. Це одна із ситуацій, коли не винен ніхто. Ніхто з людей. Ну хто винен у тому, що народжуються діти-інваліди? Маю на увазі у нормальних, адекватних батьків.