Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Якраз агітую "згорающих" це робити тут замісь "вендетти" Додано через 1 хвилину Спробувати варто! постараємось...
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Щоб зрозуміти "до кінця" - читайте з початку. Ця гілка не передбачає надання консультативних послуг. Тут можна писати, "які хороші в нас лікарі". (слово "хороші" теж пасує в лапки брати).
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Злий Ви якийсь. Так як би не з Левандівки були Тут вже через Ваші дописи про "хороших лікарів" люди починають втікати (coffe13). Я стараюсь щось позитивне запропонувати, а Ви... "новизною міркувань" вражаєте. Додано через 2 хвилини ... і тема гілки - досить обширна, не обмежується характеристикою професії.
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Муки наших дітей по вині лікарів ви називаєте нефартом?Муки матерів,постійна напруга,кошти.нерви - це нефарт?
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Знаю. не треба "з хворої голови на здорову"... Пробуйте! У новій гілці. О-о-о. Реформаторству новачків спойом ми пєстню.
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? дозвольте пояснити: маю на увазі обставини при яких Вам непощастило у тому, що з усієї громади лікарів Ви попали саме до таких "добрих людей". А я абсолютно не є деревяний, і РОЗУМІЮ Ваші почуття і емоції. Страждання, біль, розпач, страх - БАЧУ КОЖЕН ДЕНЬ! Додано через 3 хвилини Добро. Ще трохи "оффтопу": цікаві Ваші пропозиції щодо того як змінити ситуацію в медицині і зробити всіх лікарів добрими?
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Бачити і пережити - різні речі. http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=124430&postcount=442
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Ще раз: РОЗУМІЮ Ваші емоції, і ЩИРО!!! співчуваю. розую що це тільки слова, але покищо не знаю чим можу допомогти. P.S.: беручи участь у цій гілці і перечитуючи її, чесно кажучи якось пропустив Вашу проблему, тому і не зовсім коректно відреагував на деякі дописи... Додано через 12 хвилин А Ви доречі віруючі люди? ...Я не жартую, і не просто так питаюсь - кажуть в батьох випадках (коли медицина безсила) молитва допомагає. Крім цього може попробувати порадитись з представниками "нетрадиційної" медицини? Може хоч якісь зрушення або ідеї будуть. Додано через 28 хвилин знаю, що для більш детального вивчення рідкісної патології (правда це більше стосується онко-, але...) існують різні державні і наукові програми, при участі у яких, обстеження і лікування хворих фінансується або державою або фармацевтичними фірмами. може поцікавитись у цьому напрямку також.
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Частина друга: " Їжак повертається!" Додано через 2 хвилини А можна детальніше? а щоб не офтопити напишіть в приват або можна створити нову гілку,як пропонує Левандівка...або ще можна в цю гілку "Про рак. Причини виникнення, способи запобігання і лікування." Думаю останнє...
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Елементарно! Відігнати недобрих. Зараз паталого-анатомів бракує, санітарів. Нє?
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? А критерій професіонал/не професіонал враховувати при цьому? І хто і як це має визначати?
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? абсолютно погоджуюсь . А все ж таки. Лікар професіонал - який він? Можете описати?
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Це зовсім пусті репліки. Загальні фрази. Запропонуйте щось суттєве, конкретні кроки які будуть дієві в ситуації яка існує (накшталт шляхів покращення якості підготовки студентів медиків, реформ у медицині тощо) не вистачає фантазії, знань чи кваліфікації? Якщо будуть цікаві ідеї з радістю підтримаю! Додано через 15 хвилин Я вважаю, що причини проблем медицини потрібно шукати біля самої вершини "вертикалі влади", зокрема медичного керівництва. Потім серйозний дефект при наборі абітурієнтів на "конкурсній" (читай аукціонній) основі, з подальшим перенасиченням трудового медичного ринку великою кі-тю зайвих спеціалістів. Під час навчання - проблема в абсолютній безсистемності представлення медичних знань, абсолютно неадекватній аукціонній системі оцінки знань. Потім пошук роботи, також аукціонний. От і маєте багато таких ситуацій про які пишете.
Відповідь: Закон Герінга Знову декларації... ВимОгателі знаходяться в нашій країні по іншу сторону бар'єру... Наспівуючи совдепівське: И на свете тебя еще нет, И едва лишь откроешь глаза ты, Твою жизнь охраняют от бед Люди в белых халатах. Люди в белых халатах Твою жизнь охраняют от бед.
Відповідь: Закон Герінга Левандівко, Ви вводите в оману людей . Поки люди не зрозуміють, не усвідомлять свої права і не відчують поваги до себе - змін не буде. І ще добре було б лікарям зрозуміти, що люди дуже часто оцінюють професіоналізм лікарів за тим, чи лікар поспівчува, чи говорив він лагідним голосом, чи поговорив "за життя" з пацієнтом. А от гомеопати дуже активно використовують цей хід. Шановна МарянаК, чи потрібно щось робити і що саме залежить від ситуації зараз. Я б хотіла висловити ще одне попередження - не слід дуже довіряти порадам не лікарів. Я впевнена, що всі присутні тут батьки - чудові батьки. Але самолікування деколи приводить до поганих наслідків. Якщо російська мова для Вас не проблемна, тут є чудові педіатри, які допоможуть розібратись з тактикою лікування http://forums.rusmedserv.com/forumdisplay.php?f=7. Особисто я з ними завжди раджусь и вони не раз допомагали моєму сину .
Відповідь: Закон Герінга ну чому, вимагати можна. і вам навіть обгрунтують. А якщо нема медичної освіти, чи знання проблеми, то обгрунтування можна і за чисту монету прийняти - лапшу розвішують з мудрим виглядом - тільки так. Я ж уже десь розповідала, як мені обгрунтовували відмову від ГВ в місяць і перехід на суміш для боротьби з фізіологічною жовтухою. В тій же чорнобильській. Координати свого гомеопата можу дати - але це в ПП. В мене в малої шийні вузли були близько року збільшені. Після затяжних хронічних бронхітів. Потім самі пройшли, коли я вже заспокоїлася з їх приводу, перестала мацати, і не сподівалася з ними впоратися