Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Якби ви попали в Ромкову ситуацію, подивилася, б що тоді сказалию....
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Вам - точно нє. Тре форум читати, а не останні дописи. Тоді щось зрозумієте вірно.
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? крім цього: товариші шановні чітко розмежовуйте поняття хабара, "рекету" та людської вдячності. бо є випадки коли медичні виродки - вимагають, а є випадки коли Ви самі БЕЗ вимог і натяків суєте доктору в кишеню бабульки за роботу яку він і так виконує (і без ваших грошей). А ще дуже часто є мотивація яка виглядає як спроба купівлі доктора за грвень 50-100. (З наглим лицем, типу Док "НА", і доглядай мого Дєда, він любить каву з двома ложками цукру....) Додано через 4 хвилини Бачу що НЄ . ... але форум прочитаний повністю і уважно... Додано через 13 хвилин Вірю, що ситуація важка. І дійно ЩИРО співчуваю. Але не потрібно всіх сприймати однаково негативними. Я опинився в подібній ситуації, але не через здоровя. ... І "копали" мене по кабінетах не медики, а інша галузь Однак я впевнений, що не всі вони п....си.
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Ги, а ви десь чули тут "усі лікарі св.......". Я ні. Думаю, здоров'я вашої дитини ви б ні до чого не прирівнювали.
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Прямим текстом ні. але це дуже чітко вимальовується. Стосовно здоровя дитини - згідний. (може не зовсім вдало висловив думку) Я казав не св..... а п....си
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? почитайте гілку від початку. Тут мусолять "негатив у множині". Загалом, така інформація (негатив) сприймається з розширенням до "усі". І навпаки - якщо позитив - то "буває й таке", але "рідкість, хоч радує, що то не поодинокі випадки". == Зокрема, у кожного з лікарекритикувальників є "свій, хороший лікар, якого вони цінують і тримаються". Уявляєте? у кожного - свій. А лікарі - св.... - за винятком оцих-от "своїх", причому часто "свій" для одного може в житті виявитися "св..." - для іншого - таке воно життя
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Чоловяги і Чортенята всі люди брати і сестри!!!! Давайте не сваритись, а може більш конструктивно обговорювати проблеми... може зможемо реально один-одному допомогти:radist::radist::radist: (... я наприклад тільки що на вулиці позичив мотоциклістові насос
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Не факт, що сприймається той зміст, який вклав автор Кожен розуміє в міру своєї....... Ну от стикнулась людина з негативом, то що, мовчати в тряпочку, щоб не дай Бог не кинути тінь на всіх медиків? ну а те що позитиву поодинокі випадка, це пардон, життя таке, з чим люди стикаються те і розповідають.
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? в жодному разі не можна мовчати! Громадська думка має однозначно покарати тих медиків! Громадська думка має сформувати стійку відразу у суспільстві до таких антисоціальних типів! == ну, за професійною ознакою, наприклад.... == Уявимо, що ви знайомитеся з кимось в компанії, в принципі - людина приємна, і по ходу розмови - виявляється, що то медик.... Ваші дії? а) не звертатиму увагу на це, оминатиму медичні питання б) буду обговорювати медичні питання, заодно "прощупаю" компетенцію або спробую отримати консультацію в) вичекаю якусь паузу - і залишу компанію, придумавши якийсь нейтральний привід.
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Ндааа, думаєте в мене немає знайомих медиків.... є, і нормально спілкуюсь, зрештою яка мені різниця медик чи не медик, консультацій і так не потребую (перший варіант відповіді ). З розмахом. Приклад того, що сприймається далеко не те що написано. Скажімо коли іду до стоматолога - я іду по рекомендації когось з знайомих, і відгуки типу "напартачив", "пломба вилетіла через півроку" - не формують відрази чи бажання покарати. А викликають хіба не бажання попасти до того лікаря
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? не завжди неможливість допомогти пацієнтові (вилікувати ВЖЕ і зразу) є ознакою непрофесійності. Ряд захворювань є невиліковними, інші важко підлягають лікуванню, ще інші вимагають тривалого часу. до пункту "по-друге" в мене коментаря немає (це не надто "обємно"). а до останнього: переконати хочу, що їх значно більше ніж Ви думаєте. ПОРАДА: (для того щоб не нарватись на хамів в білих халатах) перед візитом до того чи іншого лікаря - порадтеся з родичами, знайомими, колегами. Практично у всіх є знайомі (НОРМПЛЬНІ, КВАЛІФІКОВАНІ) медики тої чи іншої спеціальності.
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Може це виглядатиме як "вичекаю якусь паузу ...." але щиро бажаю вам не розчаруватись в своїх поглядах(то я до опонентів)....ця дискусія ні до чого не приводить,марна трата часу....
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? ЇЖАК НЕ ПОКИДАЙ НАС. Є пропозиція: так як дійсно ця дискусія мало до чого приводить давайте в рамках цієї теми люди, що відносяться до медиків будуть надавати консультації, поради іншим (по типу "що робити?""куди звернутись?" і.т.п.) користі буде набагато більше. І репутацію "врачєй" поправимо
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Мене більше цікавить їхня реакція при прочитанні цієї гілки Але без "розшифровки" авторів - саме "перше враження" Ви не думали ніколи, що до них може прийти пацієнт "вперше" і "не по блату" - попередньо начитавшись цієї гілки? І почати - "а дайте мені документи!... а на якій підставі!... Я буду подавати в суд!... документи надішліть моєму юристу!..." - думаєте, я то придумав? Ні, це "реальний випадок". Коли лікаря, що пробувала зайти на патронаж раз, другий - батьків немає - "гуляють з дитиною" - тато звинуватив "ви переслідуєте мою сім'ю! припиніть це переслідування!" == Як вам картинка? а ви знаєте, що патронаж до року - обов'язковий, і то - обов'язок лікаря? а як характеризувати поведінку такого "перезбудженого конституційним правом" тата? крім діагнозів по фоторафіях - воду теж заряджатимемо? == Власне, як можна давати поради на форумі? адже ж таки бажано попередньо оглянути пацієнтів? Чи - "справжні" медики лікують навіть без пацієнтів?
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Агов, люди, мир Вам і любов!!! Згадайте чому Ви заглянули сюди. Розкажіть хто шо робить аби "светить и не сгорать". == Про гігієну також згадайте. Хтось з древніх вчив шо насамперед треба запобігати захворюванню. Чесно признавайтеся: хто вчить пацієнтів, як уникнути болячки, га?
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? хіба не ви про конституційне право писали? можливо, я й помиляюся - гілка довга, а весь той бруд перелистувати - не хочеться.... ото собі тато, згадавши словосполучення "конституційне право" - і пішов "права покачати". В юриспунденції він був дуб - він сам то визнав - наказ самостійно читати відмовився. Зато про "конституційне право" - знав чітко == Ваша школа?
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Висновок з того який ? "конституційне право" зло ? чи зло те що він знав про "конституційне право", чи він винен в тому що в нас закони і підзаконні акти часто суперечать конституції? Уточніть питання ? а на самостійне доопрацювання можете і пошукати хто і що писав про конституціне право .
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Мова не йде про постановку діагнозів (ні в якому разі). Не треба так добрі наміри вбивати. Багато людей при виникненні проблем зі здоровям - губляться, не знають що робити, куди звернутись. Сидять вдома і терплять (може пройде?) поки хвороба прогресує. Часто виникають питання щодо профілактики, здорового способу життя і.т.п. Чи втаких випадках не можна дистанційно радити? !!! Ми б могли в багатьох випадках помогти !!! (без шаманізму)