Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? У 100-е повторюю: Я хочу зовсім небагато. 1. Щоб свідомо не дурили (не знаєш. сумніваєшся - ТАК і скажи). 2.Щоб не виписували дорогих безпонтових рецептів (читай - "і тут не дурили"). Міссія нєвиполніма?
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Дуже рідко... до нас почали ввічливо говорити після того.як ми перейшли всі круги пекла.З МОЗ,журналістським розслідуванням,з депутатськими запитами, і т.д. А до того була звична байдужість і копання з кабінету в кабінет.
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Ромку - співчуваю. Але, ex libris... Десь у ваших дописах проскакувало - "і повернулися врешті решт до того, що казала сама перша, дільнича (чи як там?) лікарка відразу".... Вам не видається, що вам "не повезло" через незначний "збіг обставин" - через недовіру до лікуючого лікаря / небажання змиритися з діагнозом / бажання "підкоригувати діагноз". == Я правий? Власне після цього вашого рішення - на тому шляху що ви обрали - вам і зустрічалися "прихильники ОРЗ" == Я вже тобі пояснював - це не навала зовнішніх ворогів, що сталася дня такого-то року такого-то. Це - наслідок багаторічної "розбудови" "по-галицьки". Бачили очі, що будували? .... так от, хочеш щось змінити? починай з себе, і якщо повезе - дерево, що ти нині посадиш - дасть приємний затінок/захист твоїм внукам. А поливання дьогтем, дустом, заклики до руйнування і дії "в тому керунку" - внаслідок такого дерево не виросте. І "травичка та кущі" ворожок та нетрадиційних медицин - теж: ні затінку толкового не дасть, ні довговічністю не відрізнятиметься. == Спробуй уявити, що крім інтервалів часу, що використовуються в фотографії - є більш тривалі інтервали часу. Зокрема, півперіод розпаду стронцію.
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Нє канаить! Нормальні лікарі із стажем живуть непогано. Семашко, здається, казав: "Хорошего врача больной прокормит". Так воно і є. Біда в тому, що молоді лікарі таких статків не мають і з медицини тікають.
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Що таке дільнича,в порівнянні з тими "асами",до яких нас потім послали? В психоневрологічному диспансері,в генетичному центрі,в психіатричній лікарні?
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? А молоді штукатури мають статки? А молоді вчителі? А молоді програмери? Зароблять (чесно) - матимуть! і статки, і шану. нє - то нє...
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Ромку - мова не про те. ( Тут, зокрема, Ука "стібеться" з "на дільничих тримаються рештки медицини" ) Тебе послали, бо ти шукав інший шлях. І ти пішов - тому що хотів. Твій випадок - доказ того, що "риба гниє з голови", і розвал медицини відбувається в першу чергу "зверху вниз". == Щоб прискорити цей процес - ти до нього долучився, і "безособово" "критикуєш". Бо "на твоєму досвіді". Тим самим - громадська думка така, що, йдучи до лікаря - майбутній пацієнт вже підсвідомо настроєний скептично, негативно і, часто, агресивно. Ті, яким "пофік" пацієнти, ті, яким "ОРЗ на всі випадки життя" - у них "броня". Їх такі дрібниці, як громадська думка, повага/шана, совість та почуття обов'язку - такі дурниці їх не хвилюють. Отже, весь вилитий тобою негатив - йде не на тих, з ким тебе звела доля та "пошук кращих варіантів". == Так - зрозуміло? чи це саме той випадок, коли навіть підготовка будівельного матеріалу до частоколів із застосуванням голови співрозмовника - не допоможе? все докупи - кров, пісок, ... і цукор..... "молоді штукатури" - робота відрядна. Час навчання - доволі малий, співмірний з роком життя. Результати - видиммі "на око" і відразу. І від їх роботи не залежить життя людей Молоді вчителі - ну, тут ти "загнув" ти просто некомпетентний у цьому питанні "молоді програмери"? це ти про що? тут ти не просто не компетентний в питанні - тут ти вдало викликав збурення у борошні методом посилання повітряного імпульсу з характерним звуком, і застосуванням перистальтики кишечника для формування того імпульсу == не читайте "обрізки" - цей підхід справедливий для ворожок. Я такого не писав - ви "видрали" цитату з контексту, і додали до неї свої думки. == Йшлося про те, що колись Ромко не згоден був з діагнозом лікаря, і пішов по львівським світилам кращого діагнозу шукати. А вже на тому шляху - йому й не повезло. == Якщо вас не обтяжить - підкоригуйте свій пост, бо ви тільки що дали відправну точку для трьох сторінок перекручень змісту моїх постів.
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? ...хм....то як лікування вдається - то лікар - Талант,а як ні - то просто не повезло?...я в шоці....
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? +1. Обсосано з усіх боків. Нічого плакатися про маленькі статки маленьких (за стажем/вмінням) лікарів.
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Ну то все таки чому це звучить як "не повезло",якщо перший лікар був правий,то сорі....що ні один наступний не знає своєї справи,що ж то за СВІТИЛА....блін...
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Не в тому справа, що статки "маленькі". Справа в тому, що ці статки не можуть забезпечити ФІЗИЧНЕ існування!!! За 700 грн. можна прожити???
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? А чому то має бути проблемою пацієнта,ще й якщо він з села де зарплата часом і до 500 не дотягує?....
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Дійсно, це є "проблемою" такого лікаря. Результат - скільки лікарів на 1 000 сільського населення? Мало. А це вже справа пацієнта.
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? У відсутності можливості вчасно отримати сучасну кваліфіковану медичну допомогу.
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? В мене єдиний офіційний дохід (на дитину-інваліда) - 480 грн. Вопроси?
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Ну Ви ж на нього не живете!!! Я так думаю (інтернет, форумівки і т.п., без образ, але за 480 грн Ви б цього собі не могли дозволити). Тобто, Ви маєте щось "зверху". А як молодий лікар може мати щось "зверху", якщо він кожного дня на роботі?