Врач - светя другим сгораешь сам?

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Степаныч, 19 лип 2007.

1. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам?

Та читати то можна, тільки важко сприймається той суцільний текст, хоча б якийсь абзац був, чи що.....

• Подобається Подобається x 1
  2. Pand@

Pand@ Well-Known Member

А тут ви праві.Хоча якщо не придиратись-то це "мелочі жизні".
    Доречі я підтримую Вас Сміт-багато правильних речей ви написали.Все починаеться з учбового закладу.Та й взагалі наші мужновладці так постійно клянуться що щось зроблять з хабарництвом що підвищуть нам рівень життя і т.п.що вже й не віриться що щось в нашій державі налагодиться хоч більш-менш.Мудрі голови поки проб"ються в той навчальний заклад(якщо взагалі проб"ються) без грошей-то взагалі майже нікого з мізками не залишиться.
    Але не кажу що всі хто платить - е не для навчання.Просто багато дітей мають голову на плечах але пройти їм не дають.Або ж вони просто на це не мають грошей

3. smeet

smeet просто спілкуюсь

Вибачте це у Вас щось з компом,купыть собы нормальний комп.:shutup:

4. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Сміте! Ви б зразу сказали, що і у Вас дохтурська звичка до нечительних рецептів і постів.
    Дякую Панді, тепер розумію, звідки то йде. :)
    Але тут проблемка. Най рецепти і карточки заповнюють ТАК, щоб прочитати неможливо... всі вже звикли.
    а пости на форумі..?

5. smeet

smeet просто спілкуюсь

Якщо серйозно то я не розумію звідки це йде. Я після наших розмов почав робити пробіли після крапок і ком. Але те що Ви показали у виділеному мене шокувало . Таке враження , що хтось спеціально між словами нажимає кнопку делете . Тепер між словами роблю по два пробіли . Як виглядає ?

6. levandivka

Супер! ТАКе зручно читати.

ЗІ: ще б при цитуванні не включати інфу про кількість дописів, карму, і тп....

7. Pand@

Pand@ Well-Known Member

Щось не зовсім зрозуміла-це ви мені чи помилились???

Прошу пояснити свої слова-що ви цим мали на увазі?за що мені дякуете.Я що щось не правильно сказала

8. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ні це я так пожартував з Левандівкою . Жарт на жарт.:)

9. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

А вот и умные мысли действующего министра (сколько ему осталось "действовать"? приходят министры на несколько месяцев, что они могут сделать? задолбала уже эта политика!):

"Нам нужно творить свою украинскую самобытную систему здравоохранения.
    За мою жизнь мне пришлось много путешествовать, набираться опыта за рубежом. Изучал системы здравоохранения многих стран мира. И с уверенностью могу сказать - идеальной модели нет в ни одном государстве. Нигде мне не говорили – нас все устраивает. Всюду не удовлетворены. Я веду к тому, что над всеми нами есть Бог, и каждому он дает что-то свое особенное. Неудовлетворение есть и в самой крутой системе здравоохранения. Мир разный, и модели разные.

В Украине нет сейчас никакой модели. Мы на том этапе, когда выйдя из старой системы, мы находимся на пути поиска, новой еще не нашли до сих пор. Система Семашко для советского уклада была нормальной. (Кстати, английская медицина тянется сейчас именно к семашковской, бесплатной, модели). Украинская медицина не вошла в рыночные отношения. От этого достаточно много проблем.
    "
    http://www.unian.net/rus/news/news-259478.html

• Подобається Подобається x 3
  10. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

дякую, Степаничу, поржав :)
    до речі, у нас у Львові вже видимі зрушення в охороні здоров'я - зростає к-сть фотоательє, приватних нотаріусів та культових установ (до 2012-го в кожному кварталі має бути повний комплекс)
    В церквах роздають компакти, де доступно пояснено, що лікарі - "халатники в халатах" :)
    ==
    Думаю, медінституту слід збільшити набір на паталогоанатомів, а вул. Левицького остаточно переіменувати в ритуальну :)

• Подобається Подобається x 2
  11. Степаныч

:sad::D(расшифрую - смех СКВОЗЬ слезы:)).

12. levandivka

Чому?
    ПолУклиники давно варто в Бюро ритуальних послуг перейменувати. в топольнянську лічебніцу, одразу труну пропонують брати, щоб не возитися 2 рази.

Нині хоронять сусіда. 30 років. Дістав по голові. На Топольній подивилися, сказали "здароф", іди додому.
    На ранок вмер.

13. afterstep

добили, гади... чи може, зробили щеплення чи рентген?

14. Morryson

Morryson Well-Known Member

Так, давайте мухи-окремо, а медицину-окремо. Бо тут можна і ціну на житло згадати. Маємо ринок, попит/пропозиція і фсьо такоє.
    Ті хто торгує залізом і нафтою спокійно собі їздять лікуватися за кордон. Ми тут +/- говоримо про середній клас. :agree:
    Для них 300 євро це 10% від з/п
    http://news.liga.net/news/N0833597.html
    Думаю, ніхто не відмовиться віддати 10% страхівки задля якісного мед.обслуговування (це і буде названі 300 грн). ;)
    При цьому-добровільно! Хто не бажає той має безкоштовну медицину. :suicide:

15. Salata

Salata Well-Known Member

Жаль человека, светлая память.

Да прежде чем требовать результата от медицины - не сложно посчитать сколько нынешний 30-летний человек в медицину вложил. Сколько люди платят налогов (не укрывая доход) и сколько из этих налогов избранные людьми лидеры определяют на медицину. И как люди на это могут влиять. А плюнуть на врача - дело нехитрое.

16. levandivka

Можна і зірки в небі порахувати, і мурашок, що по соні біжать...
    А конкретний мутант, которому скільки не плати, мутантом і лишицця, замість госпіталізації відправив хлопа додому.

17. afterstep

і звідки у Львові стільки мутантів розвелося?
    видно, щось в атмосфері :)
    ==
    левандівко, а ти нігди не видів, як тридцятилітні хлопи, яким ввечері по голові дали (зазвичай) себе у приймальні трампункту поводять?
    добре якщо є на чергуванні доктор покріпше - а так - повторну черепну травму слабонька жінка молодому хлопу не завше подужає зробити :)
    ==
    А знаєш, чому черепну, а не черепно-мозкову?

18. Степаныч

Від чого вмер? Звісно, могла бути внутрішньочерепна гематома, був "свєтлий промежуток", недогледіли. Але так зразу лікарів звинувачувати не можна, потрібно знати обставини.

19. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Так сусідська дівчинка років 20 тому померла. Дитині 5-6 років було, невдало впала з гірки - розкинувши руки вниз обличчям. Під вечір дитині стало погано - запаморочення, нудота. Батько взяв таксі і повіз на Топольну. Дитину відправили назад, сказали що придурюється. Вночі рвота, т-ра,наступного дня знову повезли на Топольну. Виявилось що є розрив селезінки, тріщина черепа і крововилив в мозок. Операція вже нічого не дали - сказали втрачено час, крововилив занадто обшириний.

20. afterstep

так зразу - треба :)
    був навіть такий трафунок - проникаюче ножове, в мужика "раж", від лікарів відмахується - мовляв, додому піду, пов'язки зриває, руками махає, не хоче лягати - кладуть - сідає :)
    але ж проникаюче ножове в легеню - то на стіл однозначно :)
    почали давати наркоз - такі чудеса почалися :) жахлива реакція, добре, що був день :)
    виявляється - перелом основи черепа :) таке іноді ну просто неможливо детектувати відразу :)
    ==
    а воно навіть після гальби пива - всі герої: матом гнуть, кулаками махають .....
    ==
    Чи було інакше - майже непритомного хлопчину, бідолашного і нещасного, варвари-лікарі швидкої копняками з лікарні викинули?
    ==
    загалом, Степаничу - вам тут на пальцях і прикладах доведуть, що ви ні в медицині не розбираєтеся, ні тим паче в діагностиці :) бо хороший лікар - по дописах на форумі може поставити діагноз та призначити лікування :)

а де твій аватар? :)