Врач - светя другим сгораешь сам?

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Степаныч, 19 лип 2007.

1. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам?

Не люблю лайок. Пойнтер, спаніель - гарніші. І шуму від них мало.

2. Pand@

Pand@ Well-Known Member

Ні.В форумі кожен повинен свою думку виражати і обстоювати.

• Подобається Подобається x 2
  3. levandivka

Хто об чьом, а голий о банє... :)
    Степанич написав: міліція повиння ними займатися. А діло санітара - в'язки і транспорт.

4. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

висловимося інакше - покращимо світосприйняття барвами розмаїтих ароматів! поливаючи лайном - забезпечимо неповторність!
    ==
    Наспівуючи (с) левандівка :)
    ==
    І з фотоапаратом - як на війну :)

Додано через 46 секунд
    а левандівчине - ... домашні пологи?

• Подобається Подобається x 1
  5. Pand@

Pand@ Well-Known Member

Повинна та не займаеться
    І те що на мене на виклику нападають теж так не повинно бути.Але так е

6. afterstep

кожен вибирає собі роботу сам і може її змінити (с) левандівка
    лікарі у Польщі кращі (с) Ромко
    враховуючи те, що польські лікарі невдоволені платнею та умовами праці (зверніть на "умови праці" увагу, борці з корупцією в медицині, ті, чиї задниці сидять в зручних фотелях перед хорошими персоналками! і перед тим, як постити якість закиди до лікарів - подумайте, чи у вас стачить наснаги в зношеному взутті 6 годин поночі в зимову слякоть дільницею вештатися!)
    то ви націльте свої погляди на Польщу!
    вже доволі багацько хороших лікарів Галичини з молодого покоління (тобто хоча б зо 20 років до пенсіїї) в ту сторону глянули! їх там поважають, і зарплатня краща, і умови праці троха відрізняються....
    І ті ж самі люди, що тут поза очі лайкою поливають - відгукуватимуться про вас з повагою :)

7. levandivka

І балькони не повинні падати, і смітити не повинні люди, і жовчю бризкати...
    Але ТАК є! (с)

Додано через 1 хвилину
    Що, Афтере, не всіх кличуть?.. :)
    Трудно...

8. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Я мав на увазі випадки психічних розладів, коли хворий представляє загрозу для себе або оточуючих. Соматичної патології це не стосується. Взагалі на швидкій працювати не мед, згоден. Під час навчання підпрацьовував фельдшером, знаю. Я вже не кажу про перегороджені двори, темні під"їзди, закриті на металеві двері з замком, непрацюючі ліфти... Знав жінку дільничного педіатра, так вона знайшла вихід: підбирала активні виклики у багатоповерхових будинках, куди її викликали у зв"язку з якимось захворюваннями, підіймалася до останнього поверху, по дорозі заходячи на виклики, потім по драбині на дах, у слідуючий під"їзд, обслуговувала виклики зверху вниз і т.д. От таке ноу-хау.:)

Є, на жаль. І зарадити тому не можна.

9. levandivka

Хто сказав?

10. Pand@

Pand@ Well-Known Member

Ось Вам приклад перекручування моїх слів.А ще ображетесь.....

11. afterstep

не знаю, як з фотографами, і не знаю, як у тебе з пам'яттю - може, як у одного знаменитого форумчанина? у якого на другій сторінці перепалки склероз починається?
    ==
    я працюю програмістом :) @аутсорсінг" - чув'сь таке поняття? і мені десь ніби й все одно було б - валіть собі, як хочете! якщо б жив у Німеччині, як самойлович, для прикладу :)
    Але ти, левандівко, зі своїми гаслами "весь мир... разрушим до основанья, а затем!..." - валиш ту хату, ту багатоповерхівку, в якій, на жаль, на даний момент і я проживаю:)
    ==
    І пробую і так сказати, і сяк - навіть цитуючи Булгакова - "разруха - ето не старуха с клюкой... вот ежли и я мимо унитаза мочиться начну, и вместо работать - петь буду..." - ну чи домашні пологи рекламувати - без медичної освіти, з повною на то безвідповідальністю .... :)

12. Степаныч

Я. Це об"єктивно. Люди різні. Я от довго жив у гуртожитку, кількома поверхами вище жила сім"я глухонімих. У чоловіка були приступи психічного розладу. Ставав агресивним, на жінку з сокирою або з ножем. Вона, відповідно, до мене. Перший раз він на мене з сокирою накинувся. Довелося пристойно пом"яти. З тих пір як тільки заходив до нього в кімнату, кидав усе, що було в руках, і починав плакати. А взагалі приємний, спокійний мужик. З однієї сторони хвороба є хвороба, що тут зробиш? З іншого - є інстинкт самозбереження навіть у психічно хворих.

13. levandivka

На Афтера я давно не ображаюся. Завжди маю шматочку, щоб жовчні бризки протерти. :)
    На Вас - тимпаче, нема жодної причини.
    Шкода, не подали цитати, ДЕ Ви побачили перекрут.

Додано через 2 хвилини
    ТАК я ж "для красного словца" питав. Знаю, що є трудні пацієнти. А чому не в стаціонарі?.. (теж риторичне)

14. afterstep

в принципі - ви мені приклеїли ярлик "жовчного" - за що вам вдячний.
    Перечитай УВАЖНО6 не минаючи ані титли, ніже тії коми, - гілки, пов'язані з лікарями :)
    ==
    я з вас напевно просто самий білий та пухнастий - якщо вісь координат інакше покласти :)
    Якщо, скажімо, не "розвалювати систему" і не паплюжити бездумно гідність незнайомих людей - а мінімально об'єктивно дивитися на стан справ :)

15. levandivka

Не весь. Тільки полУклініки і клініки. :)

Додано через 3 хвилини
    Коких-коких?
    ТАК я тільки про відомі мені ситуації (знайомих людей) говорю. :)

Повбивав би... (с) :)

16. afterstep

йой! невже іншу першооснову корупції - освіту - залишиш недоторканою? а мєнтів? а ДАІ? а суди?
    Йой! ну не вірю! невже, знищивши поліклініки - чи "полуклініки (с) для левандівки" - ми зробимо рай земний в Україні?
    ==
    Де збиратися? вже біжу по сокиру!

17. Степаныч

Чому не в стаціонарі? Потім везли у стаціонар. Взагалі ми з ним стали якщо й не друзями, то добрими знайомими. І плакав він не від страху, а так скаржився на свою лиху долю. У нього під час приступів був бред переслідування і ревності. Досить часто у глухонімих. Кому ж сподобається, що усі тебе переслідують, та ще й дружина зраджує?

18. Pand@

Pand@ Well-Known Member

19. afterstep

але коли говорю - застосовую множину. Ну тобто якщо просто читати - без вибриків6 пояснень та "маю на гадці" - а отак от, як писано, "литим текстом" - то читається "всі - ну нехай, з оглядом на "жовчних критиканів" - більшість"

20. levandivka

Людоньки, хто номер телефону бригади пам'ятає, наберіть... :)

ЗІ: Афтер, на пиво ідеш? ;)
    Я поїхав. [​IMG]

а де твій аватар? :)