Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Не мус!То що всі хто обрав медицину йдуть як на війну,не відомо чи повернуться додому?!
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? А скажіть, електрики не ходять "як на війну"? Чи від них життя не залежить? Слава труду! (с)
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? М-дааа.Цікаво мислите.А серце і душа у вас просто ангельські.Не очікувала таке почути. Додано через 8 хвилин М-да.Ви перевершили всі мої сподіваня.Я помітила коли ставлю вам погану оцінку,то ви теж відразу мене повторюете.Ну й наздоров"я
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Чужа душа - потьомкі. (с) Пропоную не розкидуватися ярликами взагалі, а відносно форумлян, особливо. Я ненавиджу пияків. Не варті вони жертв. Жодних. Стверджувати, що лікарі ризикують життям, більше, ніж інші працівники, та ще й примусово - ІМХО, неправильно. Самі собі вибрали РОБОТУ. Ходять на РОБОТУ. Отримують заробітну платню за свою РОБОТУ. І "плачі", що не платять, а життя, часом, забирають - демагогія (на мою думку). Гинуть і вчителі, і водії, і двірники, і інкасатори.
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Знаете більше цей діалог продовжувати не стану.На останок скажу тільки одне:Ви все передьорнули,як завжди
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Врач конечно, профессия зачастую не шоколад.. Есть много форумов, где пишут хвалебные оды врачу за супер "гладкое" лечение и следующим постом "харят" его за негативный результат и вешают на него всех собак. НО! Если говорить об опасности профессии, то самый объективный список составили страховые компании. Основа работы этих компаний - статистика. Вот ВАм список опасных профессий от страховщиков ТОП10: 1. лесоруб 2. пилот или инженер гражданской авиации 3. моряк рыболовного флота 4. строителя, работающий со стальными конструкциями 5. мусорщик 6. фермер 7. кровельщик 8. электрик, работающий на установке и ремонте линий электропередачи 9. водитель грузовика 10. таксист Как видите, врач сюда не вошел. Кароче, весь список загонять не буду. Первое упоминание о враче - 53 место. Врач скорой помощи.
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Тому що ви перекручуете мої слова.А мати треба хоча б повагу до тої людини,яка намагаючись врятувати чуже життя-віддала свое.Це мое особисте горе і моїх співробітників,бо цю людину добре знали і поважали. І не про гроші я вела-не про хабарі чи що ми мало заробляем.Майже всі мало заробляють і тому крутяться як можуть Це ви так вважаете.Я теж терпіти багато чого не можу.Але навідь таракана якого заб"ю щоб не розплоджувався-я все одно шкодую
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Медпрацівника звісно шкода. Але то скоріш був нещасний випадок. Взагалі професія медика не найбільш ризикована у плані ризику загинути на роботі від нещасного випадку. Але! У нас в інституті викладач факультетської хірургії любив повторювати: "Хірурги живуть в середньому недовго, але яскраво". Він мав на увазі постійні стреси і як наслідок - ранні смерті. Не знаю статистику з цього приводу, але щось у цьому є.
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Я говорю про ризик своеї роботи.Псих бригада постійно працюе з псих хворими і вони постійно наражаються на небезпеку.І взагалі медиків відносять до групи ризику(віл - інфекція і т.п. Так звичайно Ніхто не говорить що медеки одні з найбільш уражених ділянок в цьому плані.Всі професії важливі кожна по своему. Але бригада швидкої допомоги приходячи в хату не знае що її там чекае. (псих зарізав студента на виклику,інший травмував око.,іншого вбили..........)Вони йдуть свідомо на не безпеку.Так само і міліція чи пожежна.Як на мене такі випадки найчастіше трапляються саме з цими людьми.
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Колего, я психіатр. Правда, на швидкій не працював. Працював дільничним психіатром, потім в стаціонарі. Звісно, бувало всього. І собаками травили, і камінь з даху будинку погрожували на голову кинути, навіть один епілептик (епілептик! не Вам пояснювати, що це серьозно) готувався зарізати... Та за багато років роботи у нашій області було 2 випадки: психічно хворий згвалтував санітарку (зважаючи на її вік та зовнішність, а також поведінку після цього, може, якби не свідки, вона б і задоволеною була) та завідуючому відділенням голову дубинкою проломили. Щодо швидкої, то є закон. Першим повинен заходити і "в"язати" працівник міліції. Я ні в якому разі не хочу принизити професію. Просто заради об"єктивності.
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Як на мене (нічого особистого),то цей список геть не правильно зроблений
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Де? Коли? А вчому Ви побачили неповагу? Не знав я її. Але це її вчинок (ну, не розрахував, буває і ТАКе...), горе родини і колективу. А про що? Гілка, ніби, про аспекти згоряння лікарів. Хтось горить від стресів, хтось - на хабарях, комусь скручують голову (бо негарно "крутиться")... А я - ні. І шо? Люди різні, думки різні, оцінки - теж різні. А в чому конфлікт? Додано через 1 хвилину А електрики свою роботу теж найнебезпечнішою вважають. Своя рубаха к тєлу бліже. (с) Додано через 14 хвилин Я теж про це подумав...
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Особисто я працюю на педіатричній бригаді або терапевтичній.Не завжди так бувае як мае бути.Привід-покусав собака.Диспетчерська нормально не спитавши в тих що викликали швидку передають виклик нам.Приїхавши не знаеш чи той пес на вулиці чи в під"їзді чи в квартирі.Заходимо(нас запевняють що той собака що покусав сина закритий на кухні).Пес великий Забула породу.Ми заходити а там на нас як кінь такої самої породи тільки вже другий собак накидуеться.Я кинула ту сумку і геть тікати.1 -2 секунди і я не знаю чим би це закінчилось. Інший випадок попали в притон і від нас вимагають наркотики.Не даш приб"ють, віддаш - на роботі будеш ой як відповідати.Доведи що ти не олень.Ось в чому наша не захищеність Швидка допомога мае надавати першу медичну допомогу,а не ризикувати своїм життям Додано через 7 хвилин А де ви побачили конфлікт???? Я говорю здаеться по темі....А навідь якщо щось за межами,то деколи бути інакше не може.Цеж форум для обговорення....Я ж не виражаюсь не цензурно
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Ой, а я додому ходжу, то теж мимо зграї собак. Теж "Не завжди так бувае як мае бути". І в продавців "Не завжди так бувае як мае бути", і... Вся країна ТАК живе... А хто примушує? Най тільки "надає". Ось тут привидівся: Доречі. Я умисно використовую фразу опонента, для ясності. ( а не з лютої ненависти) Щоб пояснити, чому аргумент - не аргумент...
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Я настоюю на свому,а ви на свому Ой Левандівка! Що ж то буде коли ми зустрінемся?Чи вийде в нас розмова.....
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? покращимо країну лайкою... Додано через 2 хвилини слово не зможе - пиво допоможе... (на правах реклами)
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Є інші пропозиції? Всьо у нас получіцца! (с) Приходьте нині під Ратушу на 19-00. Заодно і "личико" зробите. Я і ТАК там пиво питиму хв. 40. с фотааппаратам. Наспівуючи: Не та розмова Не тії слова...
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? дійсно - тра' було стояти і дивитися. Можна ще було попльовувати покурюючи - стрибай, чувак, швидше - вечера стине, пляшка гріється!