Врач - светя другим сгораешь сам?

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Степаныч, 19 лип 2007.

1. Pand@

Pand@ Well-Known Member

Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам?

Не мус!То що всі хто обрав медицину йдуть як на війну,не відомо чи повернуться додому?!

2. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А скажіть, електрики не ходять "як на війну"? Чи від них життя не залежить?
    Слава труду! (с)

3. Pand@

Pand@ Well-Known Member

М-дааа.Цікаво мислите.А серце і душа у вас просто ангельські.Не очікувала таке почути.

Додано через 8 хвилин
    М-да.Ви перевершили всі мої сподіваня.Я помітила коли ставлю вам погану оцінку,то ви теж відразу мене повторюете.Ну й наздоров"я

• Подобається Подобається x 2
  4. levandivka

Чужа душа - потьомкі. (с)
    Пропоную не розкидуватися ярликами взагалі, а відносно форумлян, особливо.

Я ненавиджу пияків. Не варті вони жертв. Жодних.

Стверджувати, що лікарі ризикують життям, більше, ніж інші працівники, та ще й примусово - ІМХО, неправильно.
    Самі собі вибрали РОБОТУ. Ходять на РОБОТУ. Отримують заробітну платню за свою РОБОТУ. І "плачі", що не платять, а життя, часом, забирають - демагогія (на мою думку).
    Гинуть і вчителі, і водії, і двірники, і інкасатори.

5. Pand@

Pand@ Well-Known Member

Знаете більше цей діалог продовжувати не стану.На останок скажу тільки одне:Ви все передьорнули,як завжди

• Подобається Подобається x 1
  6. Dr. Alex

Dr. Alex Well-Known Member

Врач конечно, профессия зачастую не шоколад.. Есть много форумов, где пишут хвалебные оды врачу за супер "гладкое" лечение и следующим постом "харят" его за негативный результат и вешают на него всех собак.

НО! Если говорить об опасности профессии, то самый объективный список составили страховые компании. Основа работы этих компаний - статистика.
    Вот ВАм список опасных профессий от страховщиков ТОП10:
    1. лесоруб
    2. пилот или инженер гражданской авиации
    3. моряк рыболовного флота
    4. строителя, работающий со стальными конструкциями
    5. мусорщик
    6. фермер
    7. кровельщик
    8. электрик, работающий на установке и ремонте линий электропередачи
    9. водитель грузовика
    10. таксист

Как видите, врач сюда не вошел. Кароче, весь список загонять не буду. Первое упоминание о враче - 53 место. Врач скорой помощи.

• Подобається Подобається x 2
  7. levandivka

От і я про те ж.
    А Панда ображається...
    Чого..? :)

8. Pand@

Pand@ Well-Known Member

Тому що ви перекручуете мої слова.А мати треба хоча б повагу до тої людини,яка намагаючись врятувати чуже життя-віддала свое.Це мое особисте горе і моїх співробітників,бо цю людину добре знали і поважали.
    І не про гроші я вела-не про хабарі чи що ми мало заробляем.Майже всі мало заробляють і тому крутяться як можуть

Це ви так вважаете.Я теж терпіти багато чого не можу.Але навідь таракана якого заб"ю щоб не розплоджувався-я все одно шкодую

9. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Медпрацівника звісно шкода. Але то скоріш був нещасний випадок. Взагалі професія медика не найбільш ризикована у плані ризику загинути на роботі від нещасного випадку. Але! У нас в інституті викладач факультетської хірургії любив повторювати: "Хірурги живуть в середньому недовго, але яскраво". Він мав на увазі постійні стреси і як наслідок - ранні смерті. Не знаю статистику з цього приводу, але щось у цьому є.

• Подобається Подобається x 3
  10. Pand@

Pand@ Well-Known Member

Я говорю про ризик своеї роботи.Псих бригада постійно працюе з псих хворими і вони постійно наражаються на небезпеку.І взагалі медиків відносять до групи ризику(віл - інфекція і т.п.

Так звичайно
    Ніхто не говорить що медеки одні з найбільш уражених ділянок в цьому плані.Всі професії важливі кожна по своему.
    Але бригада швидкої допомоги приходячи в хату не знае що її там чекае.
    (псих зарізав студента на виклику,інший травмував око.,іншого вбили..........)Вони йдуть свідомо на не безпеку.Так само і міліція чи пожежна.Як на мене такі випадки найчастіше трапляються саме з цими людьми.

11. levandivka

Ну..? Свідомо...
    І в чому фішка? :)
    Работа ТАКая. (с)

12. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Колего, я психіатр.:) Правда, на швидкій не працював. Працював дільничним психіатром, потім в стаціонарі. Звісно, бувало всього. І собаками травили, і камінь з даху будинку погрожували на голову кинути, навіть один епілептик (епілептик! не Вам пояснювати, що це серьозно) готувався зарізати... Та за багато років роботи у нашій області було 2 випадки: психічно хворий згвалтував санітарку (зважаючи на її вік та зовнішність, а також поведінку після цього, може, якби не свідки, вона б і задоволеною була:)) та завідуючому відділенням голову дубинкою проломили.
    Щодо швидкої, то є закон. Першим повинен заходити і "в"язати" працівник міліції.
    Я ні в якому разі не хочу принизити професію. Просто заради об"єктивності. :)

13. Pand@

Pand@ Well-Known Member

Як на мене (нічого особистого),то цей список геть не правильно зроблений

14. levandivka

Де? Коли?
    А вчому Ви побачили неповагу? Не знав я її. Але це її вчинок (ну, не розрахував, буває і ТАКе...), горе родини і колективу.
    А про що? Гілка, ніби, про аспекти згоряння лікарів. Хтось горить від стресів, хтось - на хабарях, комусь скручують голову (бо негарно "крутиться")...
    А я - ні. І шо? :)
    Люди різні, думки різні, оцінки - теж різні.
    А в чому конфлікт? :)

Додано через 1 хвилину
    А електрики свою роботу теж найнебезпечнішою вважають. :)
    Своя рубаха к тєлу бліже. (с)

Додано через 14 хвилин
    Я теж про це подумав...

15. Pand@

Pand@ Well-Known Member

Особисто я працюю на педіатричній бригаді або терапевтичній.Не завжди так бувае як мае бути.Привід-покусав собака.Диспетчерська нормально не спитавши в тих що викликали швидку передають виклик нам.Приїхавши не знаеш чи той пес на вулиці чи в під"їзді чи в квартирі.Заходимо(нас запевняють що той собака що покусав сина закритий на кухні).Пес великий Забула породу.Ми заходити а там на нас як кінь такої самої породи тільки вже другий собак накидуеться.Я кинула ту сумку і геть тікати.1 -2 секунди і я не знаю чим би це закінчилось.
    Інший випадок попали в притон і від нас вимагають наркотики.Не даш приб"ють, віддаш - на роботі будеш ой як відповідати.Доведи що ти не олень.Ось в чому наша не захищеність

Швидка допомога мае надавати першу медичну допомогу,а не ризикувати своїм життям

Додано через 7 хвилин
    А де ви побачили конфлікт????
    Я говорю здаеться по темі....А навідь якщо щось за межами,то деколи бути інакше не може.Цеж форум для обговорення....Я ж не виражаюсь не цензурно:beee:

16. levandivka

Ой, а я додому ходжу, то теж мимо зграї собак. Теж "Не завжди так бувае як мае бути". І в продавців "Не завжди так бувае як мае бути", і...
    Вся країна ТАК живе...
    А хто примушує? Най тільки "надає".
    Ось тут привидівся:
    Доречі. Я умисно використовую фразу опонента, для ясності. ( а не з лютої ненависти) :)
    Щоб пояснити, чому аргумент - не аргумент...

17. Pand@

Pand@ Well-Known Member

Я настоюю на свому,а ви на свому:beee:
    Ой Левандівка!:) Що ж то буде коли ми зустрінемся?Чи вийде в нас розмова.....

18. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

покращимо країну лайкою...

Додано через 2 хвилини
    слово не зможе - пиво допоможе... (на правах реклами)

19. levandivka

Є інші пропозиції? :)
    Всьо у нас получіцца! (с) :)
    Приходьте нині під Ратушу на 19-00. Заодно і "личико" зробите. Я і ТАК там пиво питиму хв. 40. с фотааппаратам.

Наспівуючи:
    Не та розмова
    Не тії слова...

20. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

дійсно - тра' було стояти і дивитися. Можна ще було попльовувати покурюючи - стрибай, чувак, швидше - вечера стине, пляшка гріється!

а де твій аватар? :)