Врач - светя другим сгораешь сам?

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Степаныч, 19 лип 2007.

1. smeet

smeet просто спілкуюсь

Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам?

Ніколи БАДи не лічили людей.
    В і-неті повно інформації про БАДи і в основному вона негативна.Добре коли хоча говорять,що БАД це не лікарство,а коли окремі лікарі назначають БАД як лікарство-це злочин.
    На мою думку БАД це перемелене сіно-шкоди не принесе,але і користі тоже.Просто хороша реклама,психологічна установка і бабло "немерянно" тече в карман того хто його виробляє.Саме головне щоб non nocere.

Додано через 6 хвилин
    По перше люба людина здатна піддаватись психологічній установці.Відки вона знала що корифеї не розібралися.Уявіть собі начинаючого спеціаліста і корифея,якому той заглядає в рота бо думає,що той напівбог,адже там і ім"я і праці,і посада.Я не бачу тут нічого дивного.Так на її місці поступив би кожний лікар.Вона навіть і подумати не могла,що корифеї не праві.Але честь їй і хвала,що вона настільки "знахабніла",що зуміла заперечити думку корифеїв,це могло їй дорого обійтися в професійному плані.

• Подобається Подобається x 1
  2. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

БАДи за ознакою не можуть бути ліками. У будь-яких матеріалах про БАДи це підкреслюється. Якщо лікар цього не знає - він профан.
    +12!!! А якщо ще й буде плацебо-ефект!

• Подобається Подобається x 2
  3. smeet

smeet просто спілкуюсь

Він є завжди,особливо,якщо впевнено говорити.

4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Після того,як "корифеї" показали перед світом свою непрофесійність.
    Зоряну консультувало 4 професори з Варшави(Centrum Zdrowia Dziecka).Вони теж висловились на цю тему.

5. smeet

smeet просто спілкуюсь

Заходіть до Dr. Alex бади бесплатно роздають.

Додано через 4 години 44 хвилини
    Шановний пане Левандівка,не розумію.Що Вам не сподобалось?Dr. Alex сказав про касу з клієнта.Тобто він мав на увазі про гроші за лікування ліками.Я відповів ,що бади теж не бесплатно продають, а ще й які гроші вони коштують,хоча інколи в них перемелене сіно,не нашкодить,але й не поможе.Я бачив БАДи по 70 доларів,по 100 доларів.І начебто десь скажуть (малими буквами в непримітному місці)що БАД це не лікарство,але тут же вихваляють від скількох хворіб він помагає.
    Ось переді мною БАД ВІДЖАЙСАР.
    Його опис зроблено по всіх законах фармації.Спочатку пояснюється,що це таке,далі перечисляється хімічний склад в цьому БАДі,потім іде механізм дії,опісля рекомендації по вживанню,далі йдуть протипоказання,спосіб застосування і вкінці невеликими буквами пише що він не є лікарським засобом,і тут же -рекомендовано міністерством охорони здоров"я України.Звертаю увагу на дату виготовлення-22.01.03,тобто виготовили п"ять років назад.Дивимося далі.На коробці написане мило і навіть сайт www.iva-pack.com.ua.Заходжу на сайт ,а там сайта такого нема,є доменне ім"я,я правда не знаю що це таке,а далі пише зареєстровано інтернет службою imena.ua в інтересах клієнта.Подивитись реєстраційні дані і далі зноска.Нажимаю на неї-WHOIS : www.iva-pack.com.ua

% Ukrainian Whois server
    % For more information please use advanced search at https://hostmaster.net.ua/?domadv
    % Rights restricted by copyright
    %
    %
    Use correspond whois-service for this domain name.
    Що це значить я тоже не знаю,але це весь сайт.Читаю далі хто виробник.Підприємство"Рада".м.Київ,пр-т Червоноармійський,115.тел.0442599310 і все.Нема сайту ніде подивитися,чи дійсно міністерство охорони здоров"я України рекомендувало даний БАД .Набрав в пошуку те ж саме що і на коробці.Відкрив пакетик-дійсно мелена кора якогось дерева.Дерева яке росте в Індії,а мелють його в Києві на вулиці Червоноармійській.І продають 30 пакетиків за 45 гривень.Так що ж я неправильно сказав пане Левандівко, що Вам так не сподобалось.

6. smeet

smeet просто спілкуюсь

Що все?Ніхто не хоче більш нічого сказати.

7. Полковник

Полковник миється в бані

Готов доложить!
    А на какую тему?

8. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Персональщина не сподобалась.
    Не люблю, коли замість БАДів говорять про користувачів.

Будуть нові жертви "згоряння\світіння" - будуть і нові дописи.
    Тухла тема, як і Система ОЗ.

ЗІ: а для приватних питань є ПП. Чи то соціально важливе питання? :)

9. Pand@

Pand@ Well-Known Member

Напевно самий дорогий інститут-це медичний.І поступити зарас туди самотужки майже не можливо,яка б розумна голівка не була.А відробляти якось треба....Найбільше мені подобаеться як у роддомі.....за кесарські пологи рожениці залишають чи малу сумму(див."відгуки про ПБ").А нашим лікарям мало(це називаеться "мізерна зарплата".Скільки не давай завжди мало буде.І навідь якщо їм піднімуть зарплату в 5-6 раз.А в медицині дуже мало гарних спеціалістів.знають дуже мало свою професію.
    Я працюю серед медиків лікарів.Та як доходить до діла сама не знаю до кого звернутись ,щоб не просто порекомендували-а дійсно направили до хорошого спеціаліста.Моїй дочці вивихи пропустили,не дивлячись на те що я настоювала на тому,що в дочки щось не так.
    Коли щось не так зі здоров"ям не знаеш що робити.обстежень море а толку ніякого.Японські апарати та японця бракуе.Тошнить від тої медицини,як від політики

• Подобається Подобається x 8
  10. levandivka

ТАК стимулу не має. Робота (я ТАК розумію) залежить від хабаря, а не знання. То навіщо знати?
    От і доводиться батькам здобувати знання (як лікувати, або до кого йти).
    Може, токсикоз?.. :) В жінок, кажуть, трапляється... :)

11. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Ну.
    Кажуть народ вже старших лікарів вишукує, старої закалки.
    Молодих стараються уникати...

12. Dr. Alex

Dr. Alex Well-Known Member

А кто сказал , что ими лечат..В справочнике лекарств БАДов (по крайней мере Кораллового клуба) нет.. (это не реклама)
    Я уже раз пятнадцать написал, что они эфективны для профилактики здоровья, а не лечения болезней.. (Разницу усекаете??!!)
    Да, бывает такое, что на фоне БАДов человек выздоравливает (и это здорово!!), но БАД - не панацея..

Додано через 2 хвилини
    ВАм бы поучится манерам.. Я в лекарствах и БАДах специалист.. А вы?.. Зачем дилетанством своим светить???..

Додано через 4 хвилини
    Левандовка.. Разве эта тема о БАДах?!.. Вроде "Врач - светя другим сгораеш сам?" Или Смиту писать негде??..

13. levandivka

У Вас нік "Дохтор А." в підписі - "нутрициолог":)
    Хтось сприймає як ветеринара (по нутріям спеціяліста), хтось - як лікаря, хтось - БАД-ділера.
    Трудно...

14. Dr. Alex

Dr. Alex Well-Known Member

Осталось еще драг-дилером стать :)

15. Pand@

Pand@ Well-Known Member

Та й від хабаря все не залежить.Як вже платиш то хоч було би за що.А хіба зарас щось безкоштовне е?хіба на папері.

16. levandivka

Я про оплату при влаштуванні і подальші "внески" в Системі.
    Скільки зараз коштує влаштуватися "лампочкою" в ПБ-шну гірлянду, щоб світити? :)

17. Pand@

Pand@ Well-Known Member

Кілька хвилин тому подивилась репортаж по каналі"Україна" і знову згадалось те горе яке ми пережили у нас на роботі:
    http://www.wz.lviv.ua/pages.php?ac=arch&atid=62208
    Медики геть не захищены.Отце дійсно правда.Йдеш на виклик і не відомо до кого попадеш в хату(наркоманів,алкоголіків чи просто собаку не втримають або спустять)

Додано через 2 години 8 хвилин
    про оплату зрозуміла .Але цей вислів зовсім ні))

18. levandivka

Даруйте, а хто у нас "захищений"?
    Всі під Богом ходимо... (с)

19. Pand@

Pand@ Well-Known Member

А хто спорить?Але якщо ви знаете що туди йти не можна-ви ж не підете.А ми мусимо йти,навідь якщо там небезпека

20. levandivka

А що за мус? В медицину примусово заганяють?
    Та й загиблий санітар загинув не через роботу, а через бажання втримати.
    Нє?
    Не міг вхопити за одяг того йолопа двірник? Скажімо, щоб мозок потім не відшкрібати від асфальту? (прости мене, Господи!)
    А контролер газових лічильників не міг там опинитися? І вхопити придурка, бо той не повідомив показник..?
    Та отож...

а де твій аватар? :)