Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? а якщо лікар взагалі нічого не каже, крім "бісептол - 2 рази на день після їжі" ? і ще до бісептолу призначають їсти йогурти, щоб не сталося дісбактеріозу.
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? На воду не скаржуся. Повітря на Левандівці - чудове!!! :radist: Озонові діри? Навіяло: Уважаемый редактор! Может, лучше — про реактор? Про любимый лунный трактор? Ведь нельзя же! — год подряд То тарелками пугают — Дескать, подлые, летают, То у вас собаки лают, То у вас руины, наоборот, говорят! А що? Дуже актуально до лікарської теми: замість пропаганди здоров'я, наші лікарі (і К) пропонують аптеку.
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Одним калечит, другим лечит... Главный эффект достигнут - двойная касса с клиента...:ninja:
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Випадки різні бувають (діагнози). Але я не ходжу до ТАКих лікарів, раз не влаштовує.
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? ))) да, вспомнился сразу Камеди клаб ЮА дуэт им. Чехова, когда один пришёл в атпеку "дайте мне что-то от головной боли" и по кругу все виды таблеток перепробовал ))))
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Согласен.. Только тут одна ремарка.. В основной своей массе врач клиента делает зависимым от лекарства, тобиш хроником.. Ему не выгодно чтобы человек вылечился, кассы не будет... А моя задача (как вы написали и Ко) привить человеку здоровое питание и здоровый образ жизни.. Или хотя бы изредка профилактику делать.. И что тут плохого скажите?..
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? це Вам добре, що не ходите до таких. Я теж вже, на щастя, не ходжу. Але мала такий досвід. І не було іншого виходу, оскільки потрібен був лікарняний. А система в нас така, що мусиш йти до районного терапевта, інший тебе просто не прийме і нічого взагалі не випише..Було навіть таке, коли мій районний у відпустці, а його заміна не взяла на себе відповідальність і взагалі сказала, що я здорова (зранку температури не було)...вони без температури вважають, що людина здорова...чи є в неї там кашель, запалення, бронхіт чи ще щось в тому дусі...
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Тобто, Алка-Майн не варто хронічно купувати? Додано через 1 хвилину Клубних маєте?
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? А толку Вам писать.. Для Вас все НЛП.. Я там Выше писал где и как, и каким сопособом... Был такой персонаж сказачный "Фома-неверующий"...
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Здоровенькі були.Напишу щось від себе.До якогось відрізку часу вважала,що лікарі це люди яким можна довіряти.Це люди які вилікують,допоможуть...А якщо не зможуть допомогти,то хоча б будуть говорити правду.Прикро і боляче,що я помилялась.
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Прикро, що Ви помиляєтесь і зараз. Хіба ж Ви знаете ВСІХ, чи хоча б БІЛЬШІСТЬ лікарів, щоб робити такі узагальнення? У чому погоджуся, так це у тому, що серед лікарів, випущених з інститутів за "совка", питома вага порядних, розумніх і т.д. набагато більша, ніж серед випущених з "академій" починаючи з другої половини 90-х років минулого століття. "Бытие определяет сознание"(с).
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Степаничу,ТАК склалося,що ми(в зв’язку з рідкісним діагнозом доньки),зверталися до іменитих і титулованих лікарів,які здобували освіту за совка. І мають авторитет. "Дякуючи" тому дитина доведена до страшного стану. В цей же час,простий невропатолог,яка намагається освоювати методи західних колег постійно нам радила...робити те,що ми робим зараз. Але це,поки що простий невропатолог(без зв’язків,без підтримки).А тамті - "зубри"... Висновок?
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Не узагальнюйте,між лікарями як і між звичайними людьми є різні,повірте.
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Це кокі!? Ви там вичитали узагальнення? Де??? На злодії - шапка горить. (с) - Єдине пояснення ТАКій вражливості. (крім провокації, звичайно) Додано через 2 хвилини Висновок? Руская рулєтка? До кокого попадеш..? Або, перефразовуючи рекламне "Ні всі лікарі однаково корисні". ТАК про це Зуум і писала, що помилялася, що помилково вважала працівників цієї професії вийнятково моральними.
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Ну ось бачите,добре що вам попався хороший лікар тепер,жаль,що пізніше ніж би було потрібно,але все-таки є між ними і нормальні.Чого цьому доктору поки закрита дорога доверху,та я про це писав раніше,тут діє ціла система,і вина не на лікарях,а н6а цій системі.Ось вона виновата,що бездарі нерідко стають слонами.До влади допускають не розумних і толкових, а таких що вміють спочатку давати хабарі,а потім ділитися ними. Частіше всього так,але не треба чекати милостей від природи,треба їх брати.Тобто не можна йти до кого попало,потрібно добре поцікавитися в людей,яким ви можете довіряти,хто ж все таки кращий? І не зупинятись на одному.Нераз краще перестрахуватись провірившись у другого спеціаліста-здоров"я у вас одне.
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? але,на жаль,спочатку вона(оцей невропатолог) співала в унісон з "корифеями".