Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Что ж Вы, Левандовка, профилактикой занимаетесь и так дико ее отрицаете..??.. Что? В детстве "Ревит" не ели.. Или рыбий жир не пили??
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Ревіт? Помню... Але БАДи-БАДами, а профілактика для мене - не бізнес, не товар, а спосіб життя. Декламуючи піонерське: Солнце, воздух и вода - наши лучшие друзья!
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Хлопці ви трохи загнули.У середовищі лікарів рівно стільки ж негідників,скільки негідників у середовищі міліціонерів,вчителів,шоферів,кухарів,космонавтів накінець.Ми всі критикуємо систему МВС,але доти доки з нами нічого не трапилося,але коли неждано-негаданно до нас приходить лихо,тоді всі звертаємось до них.Можливо що і не поможуть,але хоча є до кого звернутися.Уявіть,що зараз зважаючи на вашу критику всі лікарні розпустили,і всім лікарям заборонили займатися лікарською практикою.Як ви думаєте,чи все буде спокійно через день,два,три,через тиждень.Лікарі хворіють тією хворобою що і все українське суспільство.Нема у нас держави,нема.Я завжди порівнюю державу з роботою годинникака-в якому кожне коліщатко крутиться з своєю скорістю,але годинник при тому працює і показує точний час.У нас повний дисбаланс.Дикий базар.Кожен хто близько до влади використовує це для свого блага і блага галузі в якій він працює.В якій державі світу оплата за місяць навчання студента більша ніж заробітна плата батька і матері разом.Хто дозволив ставити нереальні ціни за навчання?Кажуть в США середня зарплата 3000-4000тисячі доларів,у нас 150-180доларів;як при такій зарплаті бензин у нас вдвічі дорожчий ніж в США,а м"ясо раз в 10дорожче.Американські шофери недавно бастували,бо бензин став коло 2долари за 4літри,поділіть,а у нас скоро в три рази дожчий і ми мовчимо.Так от ті лікарі,про котрих говорите Ви Ромку,якраз того не відчувають,а тисячі,які по селах і невеличких містах виконують рутинну,нераз нікому не потрібну роботу,викинувши з батьківського бюджету на платне навчання десь коло 20тисяч доларів,за які батьки,часто-густо горбатятся в Італії,в Англії чи в США,дістають перших декілька років по 600грн зарплату.А ті котрі мають по 200доларів за годину ніколи на платному і не вчилися,бо їхні батьки мали змогу за них заплатити,щоб вони вчилися на державному замовленні.Адже ж ні для кого не секрет,що ще в 1975-76 роках за Львівський медінститут треба було дати 8000рублів,тепер за платний беруть до 3-4тисяч доларів.І Ви про це мовчите,так нібито викладачі(а це тоже професія)чесні і пухнасті.Чи судді,котрі без доларів не судять,вірніше судять так як треба.Я не хвалю лікарів,і не обіляю мудаків.Вони є,і багато їх зараз.Але рівно стільки,скільки ............
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Це те саме про що я казав.Страшно і боляче але Ваша дочка попала в руки саме до мудаків, бо як на мене-я ніколи б не взяв ні копійки за роботу коли б я бачив,що я тут допомогти не можу.І я не стидався би порадити і зробити все щоб батьки такої дитини попали саме туди де треба,і при моїй можливості я б навіть допоміг би їм у цьому якби зміг.А ви дійсно попали до нелюдів.Жаль.
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=304791&postcount=832
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? smeet, зробіть ласку, не економте на пробілах і розривах стрічки: читати неможливо...
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? ??????????????????????????? На одному з форумів мені маститі форумчани якраз зробили зауваження навпаки.
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Ви розумієте в медицині створено систему ієрархії,згідно якої ти ніяк не можеш обійтися без тих світил,бо вони кожні п"ять років вирішують твою долю-працювати тобі чи ні.Тому що система ОЗ у нас ще совдепівська,якби долю лікаря вирішувала рада акціонерів,тоді б він старався працювати ефективно і без проколів,хоча тут тоже не все добре,але більш чесно-ти хороший лікар-працюєш-ти поганий лікар іди коровам хвости крутити.А у нас головне похвалити начальника і говорити при нагоді кожен раз який він геній,інакше попадеш в немилість.А тим хто хвалить і місця роботи кращі,і доходніші,і робота легша.А матросових повірте-одиниці.Подумає лікар чи настояти на своєму і залишитись без нічого,чи прогнутись і дістати все-є сім"я і діти,а їх треба кормити.Та що я пояснюю-на кожній роботі одинаково.Хоча тут людське життя-а там тоже ж людські долі і інше.Без бутилки не розберешч\ся хто більше ,або менше шкодить. Додано через 1 хвилину Я просто не зрозумів,чого Ви мене відіслали до того посту,а потім вроді би догадався.
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Попробую перебудувати свій стиль, але напевне буде важко робити два пробіли замість одного . Додано через 3 хвилини Робив по два, сервер все рівно виправив. Додано через 12 хвилин Ви хочете сказати,що раніше не читали, а критикували мої дописи постійно навмання.Чи тут на форумі мода у модераторів бомбити новачків, або тих з чиїми дописами не згідні модератори.Я вже раз дістав по саму зав"язку від Лілі Романової,що аж писати перехотілося,але потім списав на її молодість, і перестав сердитись.В принципі мене на цей форум запросили, не пам"ятаю вже хто, отж я думав що на форумі свобода слова(в рамках пристойності), але бачу що інколи модератори буває грішать авторитаризмом.Вибачте якщо я Вас чимось образив,на фото Ви людина весела і добродушна,чи може я не правий?
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? smeet! Я не маю жодних причин до якихось образ. Але читати ієрогліфічний текст мені, особисто, задоволення не приносить. Виходить не просто "слішком много букв", а гаплик.
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Оппа.. Да я не один такой.. Как говорил когда то Эйзенхауер: Один раз - это случайность. Два раза- это совпадение. Третий раз - это закономерность... Я всего то за три дня уже познакомился с четырьмя людьми, которым рассказали "по чем в Одессе рубироид"... Однако..
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? ТАК бізнесменами всі стали... Хто БАДи продає, хто - рубероїд...
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Я тут кому то чего то продал? или "впарил"?? Кажеться презумпция невиновности вроде еще существует.. Или такие как я моментально попадают "на карандаш?":ninja:
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Ясно... Ще трохи, і піде звинувачення у вимаганні хабаря... Не знаю, не бачив. Най податкова тим париться. Я ж кажу - профілактика!!! (без БАДів)
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? А я кажу - профілактика!!! (з БАДами) )) Додано через 1 хвилину Ну раз при открытии офиса, не платил ни 5-му ни 6-му отделам.. Ни санстанции, ни.. короче понятно.. То Вам уж как то обойдетесь ))))
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Вам - не дивно. Робота ТАКа... (с) А от коли лікарі ТАКе кажуть - непорядок...
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Вот как раз во времена пионеров это было актуально.. Надеюсь Вы не пишите нам из прошлого )).. в реале живете.??.. И как мне кажеться машин меньше не стало (это я про воздух), солнце (че то там про озоновые дыры писали..), а про воду... ))) Ну вода во Львове просто зе бэст!!!... Кстати.. Левандовка.. Вы замети что мы не в той теме общаемся??!!