Врач - светя другим сгораешь сам?

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Степаныч, 19 лип 2007.

1. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам?

Афтере, правда, це як "Віста" (новий наворот, без жодних перспектив)? ;)

А глючитиме не через програмістів, а - користувачів-дилетантів..? :D

Доречі, а скільки тре для підготовки програмерів? ;)

2. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

тримісячні курси. І маєте програмерів на вісту.
    Саме так, левандівко! бо виробник, враховуючи комерційний успіх і попит серед дилетантів - робить відповідний до запитів продукт ;)
    --
    Вам не видається, що фрази між собою подібні:
    1) краще один раз вивчити англійську, ніж все життя морочитися з пошуком перекладів
    2) для того, щоб навіть на користувацькому рівні працювати на компі - слід мати якісь мінімальні спеціальні базові знання
    --
    Подібні, нє? Якщо нє - то вибачте - я не спеціаліст по ігрових приставках та відеоплеєрах ;)

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Зараз Зета скаже : "научітєсь сначала рожать!"

• Подобається Подобається x 2
  4. KabMiner

KabMiner Well-Known Member

Он воно що!!! А я то думаю, ну чого ви так відстоюєте аборти?! А це ж родинний бізнес! Тоді все зрозуміло, без абортів, за зарплату лікаря дійсно не проживеш, а з абортами можна вже якось зводити кінці з кінцями.

А для чого міняти професію? Чи хочуть в бухгалтери податися?
    Не чув я про біних гінекологів, скажу чесно. Про небагатих чув, а про бідних не чув. Беруть люди з пацієнтів гроші потихенько, і живуть більш-менш.
    Сумно, мадам, але після великої капіталістичної революції "кто был никем - тот стал всем". Але заздрити не треба, ганяти машини і відкривати магазини - це ж не протизаконно.
    О! І я про те ж. Ситему потрібно міняти. Але повірте, що набільшими опонентами цього є саме медична мафія. У випадку лише часткової приватизації медицини значна частина лікарів і медперсоналу виявиться просто без роботи. Я вже не кажу про те, що безплатне користування державним майном закінчиться, і медичним генералам доведеться утримувати свій бізнес (купляти приміщення, платити компослуги, податки) за власний кошт. Така перспектива їх зовсім не влаштовує.
    Саме так, як і погані вчителі, продажні судді, пяні водії і т.д. Всі ми частина системи яку самі створили і підтримуємо.
    Ваші слова - та Богові в вуха!:naci:

• Подобається Подобається x 1
  5. zet

zet Дуже важлива персона

А я тут с какого боку? Хм, электроприводчик - гинеколог..., звучит.. :)
    Или вам все ваши родственники по 1% от зарплаты перечисляют?
    То, увы, у нас так не заведено, поделитесь опытом...

6. KabMiner

Ну, я не мав на увазі, що і ви безпосередньо приймаєте участь в родинному бізнесі, але ж доля родини вам не байдужа, правда?

7. afterstep

а вас певно жаба давить, чи як?
    --
    Чимось мені нагадує типову фразу директорату - "всі комп'ютерщики живуть з відкатів".... і то має своє логічне пояснення - в директорату завше є в родині "комп'ютерщик", і, до того ж - яблуко під грушку рідко закочується...
    Так все-таки, кабмінере - ви на прикладі своїх батьків про всіх оточуючих робите висновок, що вони - бездушні хабарники?

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

хочеться співати : люді в бєлих халатах. Нє, по-чесному.

9. levandivka

Думаєте прийдуть на спів?

10. afterstep

Миху, паталогоанатоми не носять білі халати. Білі халати - то столярі.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та йой... та вже прийшли...

12. KabMiner

Ну, що за образи?
    Не давить мене жаба, заробляю на хліб з маслом- чим і радий. Я просто піддав сумніву плачі лікарів з приводу їх важкого життя. Не найважче їм живеться, слава богу маю немало знайомих лікарів, трохи спостерігаю їх життя.
    І не вважаю я, що всі оточуючі бездушні хабарники. 1) ми ж говоримо не про всіх, а лише про лікарів, ну ще трохи згадали вчителів. 2) не вважаю я це хабарями. Лікар зробив роботу і має право на її оплату, в розумних межах (згідно клятви Гіппократа), якщо держава мало платить - то пацієнти доплачують.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

та знаєте що Ви зробили? Ви образили афтерстепа "лічно."

Я починаю підозрювати, що афтерстеп є лікар, нє?

14. levandivka

А шо сказали лікарі-пришельці? Відпустили Вас? :)

15. afterstep

Миху, не міряйте всіх по собі, нє? Бо ви ще так само зможете запідозрити, що я Садовий

16. Черешенька

Черешенька Well-Known Member

А хто Вас знає, пане Афтерстеп, хто Вас знає?! ;)

17. afterstep

наприклад, левандівка.
    Але Миху ніц не доведеш - він переконаний, жи я живу в Житомирі. В нього взагалі доволі бурхлива уява, в того жартівника Миха.
    Кабмінере - можу вам відповісти штампом "сталіца" - уподобившись до Миха.
    Якщо ви говорите про лікарів Феофанії - це одне. Якщо ви говорите про абстрактних київських лікарів - це друге. До речі - поцікавтеся, чи серед ваших знайомих є дільничі лікарі.
    Мих - той поливає лайном всіх (!) крім його знайомих (!) львівських дільничих лікарів. І пропонує, що якщо лікарю замала його зарплата - то най шукає си кращу роботу.
    --
    Я ж пробую пояснити, що при такому підході нормальних лікарів не залишиться зовсім.
    --
    Мих переконаний, що в медінститут поступають тільки за хабарі. Він не в змозі осягнути, що абітурієнт може мати знання, і поступити по знаннях. Тобто - Мих усе міряє по свому світу.
    --
    Я ж знаю, що існує інший світ, але потроху такі галасливі бійці з корупцією, як Мих, - той світ добивають. Особисто мені то не зашкодить - але якось на душі тоскно... то хуторянство - щоб не сказати гірше - вже добряче дістало...

18. levandivka

Хуторянство - теж має свою причину... поважну...

Коли ми підемо в той "інший світ"?

Наспівуючи:
    Гей-гай пам'ятай
    Сало - то є сила
    А від спорту відвикай
    Бо то є могила.

19. afterstep

і відповідні наслідки, левандівко...
    навіть якщо ті наслідки не вкладаються в хуторянський причинно-наслідковий зв'язок

20. Черешенька

Черешенька Well-Known Member

Пане Афтерстеп, якщо пан Мих так вважає, то має на то власне право і життєвий досвід (я так думаю). Навіщо Ви його так брудом поливаєте?
    У Вас - інша позиція і переконання, які приймаються до уваги і акцептуються.
    Та ж одинакових погдядів, думок, життя не буває, давайте це усвідомлювати і трошки більше поважати один одного!!!

а де твій аватар? :)