Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки якщо я кажу своє фе, то кажу його тому, що мене зачепило, а не тому що в мене забрали одну кармочку, тому треба тим же віддячити...
Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки І я то бачу, і на ТАКі обмани реагую у цій темі. Для позитиву вистарчить карми. А помилки треба поясювати і показувати, щоб не повторювалися. Я ТАК думаю. Додано через 3 хвилини Стоп! Ці "4" - не з ПБ? Чи знову "до слова"?
Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки Так, але це його робота. Він сам таку вибирав і давав клятву лікувати.
Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки Я вас і не мала на увазі. А щодо вагітних, то моя думка була і лишається одна: вагітність - не хвороба. Не треба робити з жінку якусь ненормальну на той час. І тут Левандівка дійсно перебільшив. Але що зробиш. Майже кожен чоловік так думає і жінки самі того навчили. Додано через 1 хвилину Хто це всі? Я лише у крайніх випадках. Коли малого в лікарню збиралися класти, лишилася з ним удома. І не шкодую. А взагалі я маю таке щастя, що мама має багато друзів лікарів. Це й рятує. Менше накручування і більше правди. Моїй мамі сказали, що в мене руки спаралізовані. На щастя, наш сусід був там і її заспокоїв. Ну, а я закінчила музшколу, клас фортеп"яно. І моя мама мене добре виховала в плані довіри лікарям. Додано через 8 хвилин У кожному такому випадку, як ви описали, це таки суб"єктивність, а не об"єктивність. Винятки лише підтверджують правило. На жаль.
Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки А в мене свекруха з її чоловіком лікарі. І хоч ми зі свекрухою "не подружки", вона завжди допоможе. І вони всі - лікарі! Офіціна медицина. Просто звертаємося ми до надійних, але ж звертаємось, хоч і у крайніх випадках. Ось, саме так!
Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки Так ваша лікарка - сволоч! Але тепер скажіть мені - недосвідченій і зеленій вагітній тьотці - що ВИ зробили для того, щоб Я (така от егоїстка) не потрапила до неї і мене не настрашили такими ж словами? Скарги на неї до завідуючих, начмедів, позбавлення її дозволу на діяльність? Чому всі такі сміливі критикувати лікарів (так званих), і ніхто їх не зупинить. І чому ніхто не протестує, коли лікарі рятують 6 місячних дітей (жінка так 3-ох снів народила!!!!)? Додано через 2 хвилини А я думаю інакше!!! І нема чого у Відгуках про пологові писанину розводити! Якщо я тут,то я обираю пологовий, а не Левандівку яко акушерку!
Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки моя поряда, усім вагітним вийти з цієї "кімнатки", бо нічого крім зіпсованого настрою тут не знайдете навіть в мене невагітної він підпсувався...
Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки тут то я погоджуюсь на всі 100! Але переді мною саме зараз стоїть вибір пологового і лікаря безпосередньо. Навіщо створювати гілку і не дозволяти обговорювати ті ж пологові будинки?
Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки бачите, не всім можна говорити те що думають. Так часто буває, якщо ти новенький - не маєш права на власну думку, повинен чемно кивати головою, але в мене не такий характер (бачу як і у вас), тому і дістається тут...
Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки Нащо так ангажуватися, аби аж на настрій впливало? Можна спокійніше. Адже й так кожен при своїй думці залишиться. То не була моя лікар. Я до іншої ходила. Просто коли моя захворіла, аби я не пропустила огляд, медсестра мене вирішила завести в сусідній кабінет. Не можу сказати, що я подякувала. Ну, поскаржилася. І що? ВСІ в поліклініці знають, що вона на вагітних бізнес розводить, виписуючи ті ліки, бо має частку з продажу. МЕНІ вам про цю систему розповідати? А ще до того факт цікавий: мою лікарку скоротили потім, при тому, що вона найкращий спеціяліст, порівняно з іншими, а ту фіфочку бізнесову лишили, бо вона має "протеже". Бо система вже. Систему не зупинити... Одна особа чи дві, для них то все як маленькі мушки на лобовому шклі. Додано через 3 хвилини Нащо даремно накручувати? Оффтоп же витерлося, але й на це претензії. Знаємо, чого хочемо, чи не знаємо?
Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки +1. А якщо про ЖЕКи говорити - всім доведеться вийти: від їх обговорення настрій падає... Додано через 4 хвилини Якщо ти новенький - не поспішай сваритися про несправедливість, ти можеш не орієнтуватися у новому місці.
Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки Яка країна - такий і теракт! А поскаржитися є куди і поза поліклінікою. Давайте прослідкуємо скільки ж дописів тут є про пологові і безпосередньо про лікарів в пологових??? Не знайдете (особливо від нашого поважного пана - критика)
Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки -Вам что, делать нечего? -Совсем нечего! /діалог Крокодила Гєни і дітей/
Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки Та воно логічно, але мені в мої 20 було непринципово. Себе захистила, іншим переказала, та й усе. То вже зараз думання інакше. Додано через 6 хвилин А що вам дасть пологовий без лікарів? У вас будинок приймає пологи чи лікар? Не розумію вашого питання.
Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки Ви, звичайно, вибачте, але то вже точно про вас. Не будучи в жодному пологовому на пологах розписувати які ж вони всі погані. Ех... "Маєм право мати право" в даному випадку на викладення власної думки на форумі. Але для декого те право залишається просто правом, бо інакше просто закритикують "свише" (як же це воно...? - дідівщина чи як?)
Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки +1000000000000000 Я також вже писала в свому пості але нажаль його перенесли. Пан levandivka не лікар і не працював в пологовому будинку і не був присутній в лікарні на складних пологах а тут тільки закликає до пологів без втручань. А якщо без того втручання дитина не зможе на цей світ нормально народитись або може статись саме гірше. пан levandivka категорично ставиться до всіх пологових і їх лакарів- це його право, але не треба постійно впливати на інших і постійно показувати свою критику, кожен сам прочитавши цю гілку зробить свій вибір.
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Думка на 500 баксів, або й більше. Саме такі думки дають заробити. І дуже часто саме бездарним лікарям.
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Тут вже писали, що не в свою кишеню ті гроші кладуть, а передають далі. Мафія..? Правда, від того їх діяльність не стає позитивнішою.
Відповідь: Пологи: які краще ДП чи ЛП? "Записки ехидного доктора" ПОСТ НЕ О ВРАЧАХ_УБИЙЦАХ И НЕ О РОДАХ НА ДОМУ. ПОСТ О ГЛУПОСТИ И САМОУВЕРЕННОСТИ. ......... Женщина 19 лет. Роды на дому. Ущемление последа. Акушерка сбежала. Острая массивная кровопотеря. Свежий труп доставленный по скорой. Женщина 21 год, со случайно обнаруженной кистой яичника, накануне операции, сбежала из стационара "отдохнуть в Эйлате ". Подружки сказали: "ничего страшного, за три дня ничего не случится, погуляем как следует,приедешь и уж тогда..." Погуляли замечательно: разрыв кисты, экстренная госпитализация (благо хоть было куда), удаление яичника и маточной трубы. Жива, слава богу. Хватит? А то я только начала, но могу продолжать бесконечно. Хорошо, конечно, если удается спасти, поставить на ноги и вправить мозги. Хуже, когда медицина бессильна.И тогда на "твоем кладбище" вырастает "свежий холмик". Так вот, в связи с вышеизложенным, возникает вопрос: хорошо, нас, грубых, циничных и некомпетентных врачей-убийц, вы не любите. Это нормально и понятно, хоть и немного обидно. Но почему вы ненавидите собственный организм, вот чего я понять не могу?! Почему обнаружив у себя признаки недомогания или слабости, боли или кровотечения, да любое отклонение от нормы вы строчите стописят постов в ЖЖ, мчитесь на форум, в соебщества "ру-я-не-догнал"", "малыши-карандаши", "харакири-в-домашних-условиях", " сто-способов-родить-в-хлеву", "закопай-труп-сам" и тому подобные, вместо того что бы просто пойти к врачу. Боитесь некомпетентности, говорите? Хамства и грубости? Знаете, что я вам скажу, я - врач, но ведь не с пеленок же. Когда то и я врачом не была, но болела не меньше иных. И мой, акушерско-гинекологический и не только, анамнез - вам не дай бог! Но на моем пути почему-то всегда попадались врачи, что заботились, лечили и спасали - и в раннем детстве, и в юности, и даже сейчас. Низкий поклон и безграничная благодарность Врачам, которые неоднократно спасали мне жизнь. Низкий поклон и благодарность всем моим коллегам, что искренне и беззаветно любят свое дело, уж простите мне мой пафос, болеют душой и борятся за каждого пациента, переживают, пашут как проклятые, сутками не выходя с работы, не спят ночами, спасают ваши жизни в конце концов. Да, они порой бывают грубы и невежливы, но разве это так уж важно по сравнению с их профессионализмом. Что вам дороже гордость или здоровье и жизнь? И я тоже, хоть и похожа на нежный одуванчик, иногда ору и матерюсь. Особенно в родзале, особенно если что-то вдруг идет не так. И если глядя вам в лицо я вдруг с сердцах скажу: *** , то это не значит, что я имею претензии к вашей родительнице или лично к вам - это значит, что я в данный момент волнуюсь исключительно о том, что бы вы ушли отсюда здоровой и счастливой, с таким же малышом на руках. Это потом мы с вами, обнявшись, умиленно всплакнем над вашим розовощеким карапузом, обсудим стоит или не стоит кормить грудью, растяжки на животе и последнюю серию сериала "Татьянин день". Потом. Когда все благополучно окончится. А сейчас, уж извините, ***! если уж злодейка судьба свела вас с врачом, которому вы не доверяете, в чьей компетентности сомневаетесь, пойдите к другому, к третьему , к четвертому. Попросите подруг или знакомых порекомендовать вам толкового врача - не на луне же вы живете, в самом-то деле! Да, плохих, ленивых, халатных медработников много, очень много, но их отнюдь не большинство, поверьте мне. Ради бога, не лечитесь через интернет, не слушайте всех этих добрых советов, рекомендаций и бабушкиных рецептов, а особенно историй из серии "вот как было у меня". Они - не вы, каждый организм индивидуален и неповторим, как было у них - не будет у вас, как будет у вас - суждено узнать только вам, если, упаси бох, доведется. http://simona-nikak.livejournal.com/55417.html
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Фрезіє ! Дайош поезіє ! Для страшилок є інша гілка - в розділі "Піонертабір".