Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки Лікареві наперед не платять. Жоден лікар, котрий себе поважає, гроші з вас наперед не візьме.
Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки та то 100 процентів! Але якби ти знала скільки там на лікування пішло...можливо і зараз іде(нажаль більше з ними не бачусь)
Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки В мене знайома тиждень тому родила на Джамбула. Всю вагітність відходила відмінно, а на родах виникли проблеми... треба було щипцями дитину тягнути. То на її щастя, на місці був якійсь професор (чи то просто лікар, не впевнена) який спеціалізується саме на щипцях. З малям все гаразд! Тут ще і просто доля відіграє роль, бо якби того лікаря не було на місці, тягнув би хтось з меншим досвідом...
Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки От ТАК на рівномі місці??? Що ж Ви людей страшите? ТАК не буває! :agree: Помощнічкі бісові... І героїчно вийшли з ситуації, за додаткову сотню баксів...
Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки Панянки, та що ви на levandivka напали? Він все правильно каже. "обмотана пуповиною" не є показанням до кесаревого, так само, як і "неправильне положення" (сідничне) не є показанням до кесаревого, так само, як і "не могла розродитись"... і ще...., і т.п. Лікарі позалякують і роблять, що хочуть, вони на кожному кроці страхують... СЕБЕ... А мамочка нічого не розуміє, і погоджується "робіть зі мною що хочете"... Перше розберіться в тих "ускладненнях", тоді будете впевнено розказувати де дійсно лікарі допомогли, а де зробили показуху.
Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки Якраз лікарі тут показухи не робили. Коли дитина вже є у родових шляхах, її серцебиття сповільнюється і кисню лишається все менше і менше, тоді показано дитинку діставати щипцями і рятувати. Що оперативно і було зроблено. Я не вважала за потрібне описувати цей жах, тут більшість - вагітні... але деж пан levandivka повірить, що дитинка була у зашморгу... от якби вдавилася, тоді все точно, а як все гаразд - лікарі собі ціну набивають!
Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки Уточнюю, звернення не п. Левандівки, а до всіх, хто бурхливо відреагував і почав обвинувачувати в об...ні лікарів і т.д. і т.п. На мій погляд зі сторони реакція була не адекватною. Ну досвіду в народженні 3-х дітей ви точно не маєте, і якщо ви детально цікавились процесом пологів чи готові як п. Левандівка самостійно пологи приймати, то перепрошую за ненавмисне недооцінення ваших знань. Що саме пояснити? чому вас ця фраза зацікавила?
Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки Ні, тут справа якраз не у народженні а у неадекватності поведінки пана levandivka. Я вже декілька місяців слідкую за тим, як він придушує думку форумлян, а всі навколо тихенько це змовчують. Є дві стратегії поведінки самозвеличення за рахунок приниження навколишніх, і самозвеличення за рахунок підтримки і взаєморозуміння з оточуючими. "Самозвеличення" розуміється у хорошому розумінні, як психологічна стабільність. Так от, коли я відреагувала так само, як переважно реагує пан levandivka, це його жахливо обурило, а я всього-навсього зкопіювала його стратегію поведінки і він почав сваритися з власним відображенням. Думаю, пояснила докладно. Вистарчить принижувати оточуючих!
Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки Та ні, я все правильно зрозуміла. Чи була на нашому форумі хоч одна розповідь про природні пологи, які є найбезпечніші для мами і дитини, в пологовому? Якщо була, поділіться зі мною, поділіться тим лікарем, які провів такі пологи. Знаєте, я коли в місяць ходила з дитиною на огляд до невропатолога, вона мене питає "народжували самі"? Я подумала, що вона має на увазі, чи мене не кесарили, кажу "так, сама". Вона уточняє: "То вас не стимулювали, без обезболення...". Ааааа, ні - не стимулювали, без обезболення. Бачили б ви очі тої невропатолог!!! Вона була в шоці, давай випитувати де і в кого я родила... Але суть не в тому... Суть в тому: ЧОМУ невропатолог ставила такі запитання?!!! Якщо невропатолог хоче знати таку інфу, значить, якось це впливає на дитину!!! І в роддомі знають, але нам не кажуть. Бо ми дбаємо про здоров*я своєї дитини не тільки на момент родів, чи кілька днів, а їм головне прийняти і через 3 дні виписати... ПОКАЗУХА! Саме про це говорить вам levandivka.
Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки І чию думку придусили :D ? Та не змовчують, а просто не так бурхливо реагують. Це форум, кожен висловлює свою думку і свої погляди, чи ви хочите щоб всі так як ви вважали? отцей момент я напевно пропустила, щоб п. Левандівка так колись реагував..... Справа все таки не в Левандівці, а в оточуючих. Я двох дітей народила в пологовому, але несприйняття кимось пологових мене чомусь не принижує .
Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки я замовкаю лише тому, що не хочу забруднювати тему...
Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки Звичайно впливає, все що задумала природа (Бог) - є ідеальним. Та ми користуємося багто чим, що є штучним і нажаль, природа вже давно не та, якою була задумана. Тому є лікарі, тому винайшли пеніцилін... він шкодить, та скільки людей загинуло від зараження, коли його не було? Скільки дітей народилося мертвими, бо повитуха не могла зробити, щоб м"язи змученої жінки повністю розслабилися і вона могла дістати дитину. Знайдіть допис, де levandivka схвалює лікарів? А тепер знайдіть, де зневажає. Відчуваєте різницю. А я тим лікарям вдячна. І ще багато людей на Землі вдячні лікарям! Доречі, моя мама родила без стимуляції і розрізів, у віці 35 років, у пологовому на Мєчнікова. levandivka бачить лише показуху... повторюю, є поняття об"єктивності. І я замовкаю, якщо хтось мав зробити висновки, то вже зробив.
Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки А подумайте про причину. Є за що схвалювати? Я народжувала у лікаря, який був сусідом та другом мого батька з дитинства. І він мені тоді багато на що очі відкрив. Дуже спокійно й виважено. Лікарі не є великими рятівниками. Пацієнт для них радше предмет, аніж особа. Не так вже й багато лікарів совісних. Загалом система дуже проста. Лікарі з дільниць хочуть скинути пацієнта на лікарів у лікарні (тому купу кобіт кладуть на підтримку без потреби або до пологового заздалегідь і теж БЕЗ потреби), і навпаки - з лікарні виписують пошвидше, аби скинути на дільничних. От мене виписувати швидше не хотіли, бо були проблеми. Я аж дивувалася. На щастя, мій лікар мене відпустив, бо ВДОМА КРАЩЕ. І нема чого лікарям диферамби співати. У них дуже часто метод лікування не надто людський: залякай і зціли. А вагітну залякати найлегше. І тоді бац! - підсунути мало не чудесне зцілення... Невже того всього не видно? Невже так важко побачити обман? Я то все бачила, будучи молодшою від вас... І тому, що сама помічала, і тому, що потім лікар підтвердив... І якби мене лікар одного разу не почала страшити, то би, може, теж так як ви думала, але не думаю. Вона мені кричала, як родитиму мало не мертву дитину на 8 місяці, а я лише спокійно посміхалася їй у відповідь. Коли вона раптом почала говорити, що ТАКИ Є лік, який може мені допомогти, АЛЕ його продають лише на 2-гому поверсі тієї поліклініки, я щиро розсміялася... Вона була люта, ой! яка люта... Бо, я для неї не особа, я для неї - можливість заробити. На мою дитину і на мене їй щиро наплювати, бо вона вчасно спихне мене на лікарів у лікарні... Тому довіряти можна лише собі й своїй інтуїції. Так було в мене. І я тоді зрозуміла, що моя інтуїція ДУЖЕ сильна, просто я до неї не прислухалася, а треба було... І я щаслива, що зрозуміла це так рано. Мені то дуже допомогло... До речі, я вже тоді дуже сильно відчувала всю неприродність пологових. Що жінка сама, що то все виглядає як операція, що дитина окремо. І тому шукала найкраще, що можна було на той час. Хоч і було дуже складно з тим. Щодо пеніциліну, який так чудесно винайдений... У багатьох людей на нього алергія. Видно, не такий уже й чудесний та універсальний...
Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки та ніхто й не співає, просто дуже дивує, коли хтось висловлює свою думку, а вона не співпадає з думкою пана Левандівки - і починається оффтоп
Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки Ну, щодо операцій кажуть, що має боліти, або не поможе. Так і Левандівка - намагається деякими дописами прооперувати. Але навіть якщо чийсь тон різкий, то не варто розсипатися образами. Це лише свідчить про того, хто ображає, що раптом забракло аргументів, або забракло стриманості. Тільки й усього.
Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки якщо ви уважно читали мої дописи, то мали б помітити, що я не ображала нікого і намагалась досить культурно достукатись до людини, яка свідомо ображає вагітних
Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки Пані Ліля, звичайно, що видно. І "переломи язика" діагностують, а потім, за великі гроші, лікують. Тільки тоді чому всі все-одно до тих лікарів пхаються? І я писала у іншій гілці, як інтерни мацали у кобіти залози під вушками і констатували - трохи збільшений зоб. Обманюють! Мені на УЗД сказали - полікістоз, коли я була абсолютно здорова... Та є лікарі, які дійсно рятують життя. І низький їм уклін. І хай Бог береже їхні родини, тому що вони страждають найбільше, коли лікар по 2-3 доби не виходить з клініки, не за гроші, а за життя пацієнта. Просто людина найкраще запам"ятовує те, що є для неї негативне, а позитивне сприймає як належне. Моя викладачка і її чоловік - медики, колись повністю відмовились від традиційної медиуини, вже мали 4-ох доньок, аж раптом, на 5-му місяці вагітності трапляється біда... 5-та донечка пролежала під ковпаком 2 місяці, та була врятована лікарями. Всі принципи щезли у мить! Ще раз дякую лікарям. Повторюю, це просто об"єктивність.