Врач - светя другим сгораешь сам?

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Степаныч, 19 лип 2007.

1. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам?

"Во время представления министра Князевича его шеф – вице-премьер Васюник да и сам новый министр назвали интегральную цель национального здравоохранения – за 5 лет средняя продолжительность жизни в Украине должна увеличиться на 3 года. По своей аррогантности и претенциозности эта цель превосходит политический фетиш Тимошенко – вернуть гражданам их вклады на советских сберегательных книжках".

http://www.unian.net/rus/news/news-230688.html

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

біля моєї роботи є банк. Знаю там одного працівника(років 25). У нього почали боліти ноги і то з прогресом - кожен раз ставало гірше та гірше... Він звернувся у свою лікарню, де зробили аналізи, обстеження і поставили діагноз: саркома (рак кісток). Чотири місяці його інтенсивно лікували, хоча яке там лікуваня? Хвороба ж невиліковна. Тоді він поїхав у Київ до якогось професора і попав так, що професора не було, а був лише асистент. Який глянувши аналізи, знімки сказав, що то просте зміщення дисків...... Зараз чоловік ходить і не має жодних проблем, але шляк би трафив, нє?

• Подобається Подобається x 3
  3. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Так то старі професори і працюють по -старому, у них вже маразм старчєский, сидять там аби не дома.А молоді спеціалісти шукають прогресивні методики, їм цікаво працювати, вводять в лікування нові методики.Ми коли возили сестру в Київ, то якраз тоді й зробили висновок щодо тих страих професорів

4. Степаныч

Взагалі-то помилитися в діагнозі саркома потрібно вміти.

Але я запостив цитату для того, щоб було зрозуміло: нічого хорошого медичну галузь не чекає.

5. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

ТАК в нас є гілка Наше українське зло... :)
    Згідно тієї гілки, жодну галузь, якщо українська, не чекає ніц хорошого...

Що будем робити? :)

6. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Українська незалежна держава (і все що в ній) можлива тільки при єдності українських і великоруських пролетарів. Без такої єдності ні про яку незалежність (і ніц хорошого) не може бути і мови.
    В.І. Ульянов(Ленін).

ПС Приводжу цитату по памяті. Перепрошую за можливі неточності.
    Але думку Степанича вловив. Нє?

7. Натагідра

Натагідра Well-Known Member

Якщо не прикласти зусиль то звісно не чекає . ;)

А відносно хибності діагнозів , а щей в онкології то зважаючи на ту техніку з якою працюють лікарі, на нехватку реактивів і хороших мікроскопів то не дивно.

Поки ми здорові вважається мало не за подвиг ухилятися від сплати податків - чорні зарплати іт.д, але як тільки ми попадаємо до лікарні одразу стаємо в позу- "мені належиться бесплатне лікування" , а звітки на то кошти візьмуться ...

• Подобається Подобається x 1
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

О тут Ви мене розсмішили... направду... Хто Вам сказав, шо зі збільшенням податків медицині стане легше? Всі байочки дідуся Панаса. Держава не тільки навчилася збирати податки, але й чиновник навчився паразитувати на бюджеті. Сьогодні більша частина грошей, що виділяються бюджетом йдуть або туди, де воно нафік не потрібно, або на відкати....

• Подобається Подобається x 2
  9. nirvanka

nirvanka просто фотограф

http://www.podrobnosti.ua/accidents/casualties/2008/01/21/490357.html

:sad:

10. Степаныч

Нє. До чого тут "великоруські пролетарі"??? Все викладене стосується тільки і виключно України.
    Ну як Вам не вірити? Кажете, що так, то так воно і є! Стосовно Вас. Але навіщо узагальнювати?

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

тому що є і хороше у медицині, але узагальному стан плачевний.

12. Romko

Romko Дуже важлива персона

НЕМА МЕДИЦИНИ!
    Є люди,які намагаються наперекір всьому полегшити страждання хворих.ЧЕСТЬ їм і ХВАЛА!
    А медицини нема...

• Подобається Подобається x 3
  13. Натагідра

А може почніть щось робити, щоб це змінити. ;)
    А то насправді є багато людей бажаючих, щось робити їм потрібна лише та людина яка їх організує і почне щось робити першою.
    Вибиріть галузь медицини і вперед.

Я ось тут до реформування системи донорства крові руки тягну. Свіжі голови і робочі руки не завадять

14. KabMiner

KabMiner Well-Known Member

Зловісно звучить!
    А як пропонуєте реформувати?- Донорство буде примусовим?:eek:

15. Alexey Titievsk

Alexey Titievsk Well-Known Member

Не получится так быстро. Медицина разрушена и взяточничество не даст наладить контроль за здравоохранением.

16. KabMiner

KabMiner Well-Known Member

Тут ще треба додати, що тривалість життя залежить не тільки від рівня розвитку медицини, більше того, це навіть не головний фактор.

17. Alexey Titievsk

Конечно, не только.. :)

18. Натагідра

1.Спробуємо досягнути щоб хоч раз на місяць станція переливання працювала по суботам.
    Бо більшість донорів не можуть здавати кров у будні з 9 до 13.

Паралельно шукаю кошти на додаткове обстеження донорів, щоб не отримували діти у подарунок до переливання гепатити.

Булоб добре як би обстеження зроблене в приватній лабораторії визнавалося станцією переливання і лікарнею.

ну це для початку

• Подобається Подобається x 2
  19. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Нещодавно відвідав пункт переливання крови: 4 січня дружину повинні були оперувати і про всяк випадок потрібно було домовитися про кров. Лікарка радо зустрічає – “пройдіться по кабінетах, ми у вас візьмемо 380 мілілітрів.”
    Я кажу – краще заплачУ, підгоніть надійного донора, бо мені ще їздити по місту, збирати гроші (банки зачинені, банкомати порожні).
    А лікарка вже ладна була завести на мене облікову картку. “Боткіна не хворіли?…”
    Я відповідаю, що 6 років тому перев”язував наркомана, який отримав ножову рану, а мої руки були порепані та подряпані після авторемонту на морозі. Тоді я довго мив руки горілкою та господарським милом, але перевірятися на СНІД мені в лом.
    Лікарка ще більше зраділа – “Приходьте після Різдва – ми вас нахаляву перевіримо і на СНІД, і на гепатит, і на туберкульоз, і на Вассермана. Потім візьмемо 200 мл і повернемо 50 грн з тих 100, що ви заплатили за донора! :)

Крови дружині так і не вливали. Тож когось я "облагодіяв" на 100 грн. І на здоров"я !

20. Alexey Titievsk

Чудовищный "бартер". Это чтобы лечь на операцию, надо cначала сдать кровь? :ireful1:

а де твій аватар? :)