Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? для особливо інтелектуально відсталих - подавалося першоджерело - Богдан Волошин "Галицький синопсис". Хоча ваша неуважність, коротка пам'ять та ненависть до цукру, віра в відьом та шабаші та вже аж "галицька в квадраті" набожність - дозволяє вам того не читати, і на то уваги не звертати Ваша думка найвірніша - бо вона саме поданій вами цитаті і відповідає
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Н-дя, дописи в такому стилі це не аргумент, це коли вже немає що більше сказати по суті перехід на особисті випади типу "сам дурак". Не вірте всьому що пишуть
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Ота ненависть до галичан,на жаль дуже часто зустрічається в галичан,так само,як ненависть до українців - в українців.Ніхто так не винищував ворогів(і своїх земляків),як яничари... З останніх прикладів - тарасик чорновіл.Немає більшого ворога для своїх колишніх соратників,як він...
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Я Вам давав відповідь не за лікарів, а на Ваш допис за екстрасенсів. Ви хоч знаєте, яка система атестації в УАНМ. Мені знайомий розказував, який її проходив. Там все від початку до кінця коштує і нікого не цікавить, чи Ти чимось володієш, чи ти просто самодур. Платиш гроші і маєш ліцензію. Люди в медицині взагалі ні бум-бум, а ліцензію від МОЗ отримують. Як і яким чином ? Те, що Ви закидаєте на рахунок львівських лікарів, такого теж не варто робити. А що Ви хочете сказати, що вони взагалі нульові ? Я так не вважаю. Просто є більш кваліфіковані і менш. Якщо він закінчив медінститут, чи навіть медучилище, все одно елементарні знання в нього гарантовано є. Не могли дати людині диплом, за те, що вона всі роки на парах, а потім на державних іспитах та інтернатурі була глухонімою. І те що Львівські працюють у Львові - нормально. Тому що, якщо буде робити щось не так, думаю йому не дуже добре буде у всіх відношеннях. А так працював би десь на периферії, і ніхто із близьких та знайомих не знав би який він "ескулап"... .
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? це - основна тема цієї гілки так вважає більшість - і переконувати її марно в іншому. Чому - цитата наводилася з Волошина Зараз я пробую переконати громаду, яка так ревно поливає лайном лікарів - що ті лікарі є "плоть і кров" тої громади, що то не марсіани, лікарі, вороги чи яничари - а справжні виходці та шановані члени тої ж громади Це неодноразово під сумнів ставив Мих, НЄ, Миху? - тому свою полеміку з ним можете провести окремо Мушу вас засмутити то не мій допис за екстрасенсів, і про ліцензії не йшлося Це - цитата з "Галицького синопсису" про "знахарські здібності" галичан. Причому мушу вам повісти - ну дуже вже відповідає реальному стану речей - ще раз наголошую: йдеться не про ліцензованих ворожок, а про "погляд на нарід галицький зблизька та не дуже". Чому? дуже вдала сатира ви пропустили тривалу суперечку на цю тему, цікаві дописи, такі як http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=159558&postcount=210 - а також зазначення того, що всі цитати і вирізки беруться з твору Волошина "Галицький синопсис". Слово "галичанин" застосовується як "політкоректний" замінник іншого слова, і дозволяє цим самим уникнути бану
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Не важливо, хто його писав, а хто його використовує. Раз Ви його використали, значить поділяєте цю думку. По цьому питанні не маю бажання продовжувати полеміку з Мих., тому що сам був студентом і знаю. які вони бувають...
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? судячи з того як Ви судите про людей.... можна і про Вас пізнати, нє?
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? В хлопа паталогічна ненависть до галичан,на жаль такі досить часто трапляються.Вони(галичани) корінь і причина всіх українських бід,ну,прям "ісчадія"... То вже клініка...
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? деякі ваші "пізнавальні умовиводи", що ви тут представляли широкому загалу - навіть про чорно-білу магію - наперед відомі щось на кшталт таких-от висновків - чоловік свої фантазії та вигадки приписує іншим
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Та чому ж... http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=161055&postcount=140 неохота дальше шукати. Може то мої "еротичні фантазії"...
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? ні - це лише ваше невігластво все вами цитоване взяте отут - http://www.mankurty.com/voloshin.html але невігластво - воно теж притаманне "галичанам" - як політкоректному заміннику банно-небезпечного терміну :D до речі - навчіться не висмикувати цитати з контексту6 і проглядати не зміст одного допису6 а сукупності дописів різних користувачів - ви ж не такий викінчений "галичанин", як Мих? - чи я помиляюся? == Для Миха - довго й натхненно реготав Але щоб вам на душі стало легше - можете вважати, що ржав, як кінь :D == еталони - ви окраса форуму!
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Афтерстеп начитався науково-популярної літератури і вона йому зашкодила, вуйка, бак товаріща Василишина....
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Так і нас скрізь, на жаль. Я колись у цій темі довго доводив, що в медицині у нас все те ж саме, що і в країні вцілому: і проблеми, і "здобутки".
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Дійсно, може Ви і маєте рацію. А я думаю, звідки Ви все так впевнено знаєте... ?
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Голова Львівської ОДА П.Олійник прооперований в Австрії. Голова Львівської обласної державної адміністрації Петро Олійник прооперований в Австрії. Про це сьогодні повідомив голова Львівського облради Мирослав Сеник, відкриваючи сесію облради. За його словами, П.Олійник був прооперований 29 жовтня в одній з австрійських клінік - М.Сеник не уточнив діагнозу, проте зазначив, що операція тривала дуже довго і завершилася успішно. РБК-Україна, 30.10.2007, Львів 11:19 Чого ж він так?Та міг же лягти в лікарню на Топольній...