Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? в гілці про щеплення -- Бувальщина в суботу здибав зграйку лікарів - після 17-ої, після чергування в поліклініці Виклик (субота, літо, спека, плавляться мозги....) - "бабушка (лікарка дійсно троха огрядна, і десь мого віку - моя примітка), у меня уже неделю насморк..." Результати огляду - горло чисте, носові пазухи - в порядку (немає характерного запалення), температури немає... Субота, літо, спека, плавляться мозги, і мешти грузнуть у розм'яклому асфальті... Пряма мова "бабушки": "Корова, 1991 р.н. - і робить виклик. І нічого в неї немає. Мене трафило - кажу - то фсьо. Капєц. Гайморит. І виписала їй ліків на 200 грн. Най знає". -- Так що ви там про карася, пане рибалко? адже ми говоримо про знищений ставок, в якому ви динамітом рибку ловите? (ви - звертання не особисте, а безособове)
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Не гарно про відсутніх ТАК, але... Дурепа та "бабушка" і зволоч. Бо замість рецепту (безпонтового/шкідливого) луччє б виписала направлення на 110 обстежень: най льотає і парицця. Уринотерапію якусь би порадила... А ТАК - надурила клієнта (який завжди правий!!!), повісила гріх собі і Системі на душу. "Мягше надо быть и гибше!" (с) Рибу в МОЗівському ставку? Та там тільки "Аквафреш" з "Гербалайфом"... Наспівуючи: Заятянулась бурой ти-и-ной Гладь старинного пруда...
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? бабушка - не дурепа. Нащо марно іншим лікарям голову забивати? І - я так і думав, левандівко - жи ти зубами в дохтора вчіпишся МОЗівський ставок? та ви його власними руками виплекали! І викопали, і тим лайном наповнили - хоч як то не є для вас неприємно! Бо своїм відношенням ви "витравили" хороших лікарів - вони пішли - по вашим рекомендаціям - "де краще" -- Так от, дурепа та дівуля, що в 16 років без температури не прийшла на прийом! і отримала б свою довідку - нащось то ж їй той виклик потрібен був? -- Але ж - та дівуля своє відношення до лікарів (як до обслуговуючого персоналу - не має ж права не прийти! скарг та гвалту - ой-йой кілько буде!) - взяла певно не зі стелі, а від батьків? В СУБОТУ, ЧЕРГОВОГО ЛІКАРЯ (то як швидку на кожний пук викликати - аналогічно) - ВИКЛИКАЛА ДОДОМУ - хоч могла і в поліклініку прийти. -- То що - при такому хамському відношенні, - ви очікуєте в поліклініці, що вас будуть зустрічати, як меценатів? До свиней - і свинське ставлення
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Не треба! "Хорошого лікаря народ прогодовує". А витравили його (якщо вдалОся) - сіромашки... ТАК на хитру дупу (даруйте :o ) - завжди є ... штопор з нарізкою. ТАКих пацієнтів - одиниці. Це не може виправдати "наплєватєльство" лікаря на всіх пацієнтів. Дійсно, треба міняти ремесло...
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? ой, левандівко6 левандівко... З вашою логікою - то в нас народні достойники - найкращі у світі... І недаремно їх в Київ заманити хочуть - бо кращих за наших обласних та міських депутатів/чиновників - годі й відшукати... -- Я розумію, що у вас (у вашій полУклініці) не склалось - даруйте, регіон у вас такий -- то ви про хабарі? а хто народ? до речі - де він? ви скажіть - і я туда обов'язково переїду цитуючи: "а судьи кто? за скудостью познаний к другим профессиям у них вражда непримирима... Ведь им понятно все и без десятилетий обученья..." --
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Я почекаю коментів з інших регіонів. І Ви, Афтере, "почекайте, бдлск"...
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Дозвольте не погодитися. Хоча я довакарчуковий етап становлення університету не так добре знаю, але чомусь переконана, що хабарі існували й раніше. Не так відкрито, можливо, як це на даний час собі певні особи дозволяють, але були. Мій далекий вуйко був у ті роки ректором теперішньої Комерційної Академії і ще з дитинства пам"ятаю не раз, про які пікантні деталі він інколи розповідав. Щодо зірок. Я провчилася у Франка 5 років. Скажу Вам відверто, ні разу не довелося платити чи навіть справу мати з такими казусами (поступила без копієчки, бо в мене тато високих моральних принципів, репетиторів короткочасно мала). Викладачів компетентних достатньо, багато з них постійно проходять стажування за кордоном і є відомими у своїй галузі далеко за межами України. Ви ж подивіться, скільки нашого молодого (насамперед) народу закордон виїдждає і успіхів досягає, не думаю, що це ті, хто отримав погану шкільну і університетську освіту. В Німеччині і Австрії наші філологи-германісти і біологи, наприклад, дуже славляться (до речі, маю коліжанку, яка, закінчивши наш біологічний, отримала найпрестижнішу стипендію у США, проводила 3 роки дослідження на Алясці, тепер захищається у Франкфурті). Тому давайте не тільки ганити, але ще й об"єктивно хвалити нашу систему освіти (я би тут багато могла написати і про шкільне навчання, що діти у нас мають набагато більше знань і розширеніший кругозір, ніж їхні однолітки скажімо у Штатах чи в деяких країнах Європи). Щодо лікарів. Це має бути людина, яка відчуває покликання (від Бога) і має бажання у цьому напрямку самовдосконалюватися і просуватися вперед. Я просто вважаю, що пан Левандівка є реалістичним ідеалістом (а Ви більше реалістичним скептиком, пане Афтерстеп). Тому бажаю, щоб такі правильно заангажовані люди могли реалізовувати себе і працювати у необхідних місцях на благо інших. Сподіваюся дуже, що держава у цьому ближчим часом сприятиме!
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Йо-о-й-й... Ну, всьо...:o Дякую, мені дуже комфортно залишатися "свободним художником", працювати дома. Дай Бог, щоб держава не заважала.
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Ну ладно, вставлю свои 5 копеек. Моя двоюродная сестра заведует гинекологическим отделением в Днепропетровске и подумывает сменить профессию, наверное с того "медицинского жиру" бесится.. А? Муж у нее тоже гинеколог... В то же время ее бывший одногруппник, сын соседки родителей моих, на жизнь не жалуется. Но он учился кое-как, зато гонял машины из Германии. Открыл сеть магазинов, где торгуют наемные работники запчастями, а себе купил должность врача-эколога.. Пока не будет достойно оплачиваться труд медика, то так и лечить будут. нужно менять саму систему, а не на тех, кто еще не сбежал с этой профессии нападать. Как раз те, кто по призванию, и остались только. А их оставили на самовыживание.. У меня папа был зав.туботделением. Вы знаете как страшно, когда мужчина плачет? А я такое видела, когда он рассказывал своей сестре, моей тете, что выписал лекарство больному, а тот спрашивает: "Іван Адамович, та за що ж я його викуплю?"..
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Раніше розбіжацця, раніше почнуцця зміни. А ТАК - всіх влаштовує. Доречі! А хто нападає? Нормальнєнько. Я їх не трогаю, і буду щасливий, якщо вони без мого бажання - не прийдуть. Ви об чьом? Вашими устами б... Нині зайшов у реєстратуру, а там ТАКа БАБА сидить, ТАК писок скривила (не до мене) - в хімчистку з ТАКим прізванієм би не взяв на роботу...
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Нє, пане Левандівко, так натуралістично не описуйте, будь ласка, бо мені вже від одного читання недобре робиться ! Може, та кобіта всіх недостойних і негідних так від себе і реєстратури відганяє ?
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Афтер і ТАК не повірить - спише на злобних батьків... А та "кобіта"... Ні, вона як з тої Афтерової зграйки на мєждусобойчику, шо-то обговорювали. Я, знаєте візуально оцінюю людину, її якості. Найчастіше все написано на фейсі...
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Заморское зелье http://zhurnal.lib.ru/k/koldun_w/zzn.shtml
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? наспівуючи: "Весь світ довкола ми зруйнуєм, до котловану, а по тім... заллєм водичкою ставочок - і буде добре нам усім..." медсестра-реєстратор. Але вона - якраз саме той лікар для ТАКого контингенту, як у нас... Саме той "лікар майбутнього", за якого ви боретеся не перше десятиліття... І саме вона нікуди не зникне - доки не з'явиться медицина, доти й бачитимете ту мармизу, цей оскал руїни -- До речі - та медсестра використовує ваш же фізіогномічний підхід - тому вважайте, що ви в дзеркало дивитеся
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? А "під лежачий камінь вода не тече"! Бздура, Афтере! Відверта бздура... Та медсестра вупше не знає ТАКого слова, дайте спокій...
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? ні, левандівко, не бздура - але вам цього не доведеш, як і про кондиціонер в комбайні (щоб не розхолоджував) Ви звикли, що люди повинні "копАти" - і того ж вимагаєте й від медицини. І ви то й отримуєте - інше питання: якщо вам не подобається гримаса в дзеркалі, то заміна дзеркала навряд чи допоможе -- Власне, чому так багато суперечок навколо освіти та медицини - вони дилетантам видаються "інтуїтивно зрозумілими" (як, наприклад, віндовз). І такий підхід породжує не "підвищення ефективності роботи" - а лише подальший дилетантизм -- Оскільки підготовка більш-менш нормальної сестри-реєстратора - це 3 роки медучилища і півроку роботи (а взагалі можете просто вважати - півроку роботи) - то якраз вони є швидким індикатором стану для одвічного "попит породжує пропозицію" І як би дошкульно для вас не звучало це все - але, на жаль, моя точка зору має право на існування, і вона, на відміну від вашої, передбачає, що "погані лікарі не з Марсу прилетіли і не рука Москви їх насадила - вони є органічним наслідком (породженням) суспільства" -- Так що добивайте їх далі - на зміну їм прийдуть ті, кого поки що, доки лікарів ще троха залишилося - в медицину стараються не пускати
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Саме ТАК! Треба працювати, добре працювати, а не "робити вигляд" у обмін на "примарну з/п". А от отримуємо - лінюхів в білих халатах, або й гірше: людина, що ненавидить свою роботу, своїх клієнтів - небезпечна. Ні, Афтере! ТАКого ми не замовляли! Це не попит, це -допит! Ну... я б не став ТАК оцінювати органіку... Рука Москви відсутня? Ви забули досовіцьку культуру медицини в ЗУ? наспівуючи: Ой, тим лісом йде підвода, А на ній червоний хрест, А з підводи чути голос: "Скоро буде нам кінець..." На підводі санітарка, Їй на серці тяженько. Її мужа розстріляли - Серце кров'ю обляло.
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Ви ще скажіть, що продавщиця в магазині, яка мені хамить, теж для такого контингенту, як я . Або працівник-гальмо у жеку, коли потрібно термінову справу вияснити. В нас проблема в тому, що люди не навчені і не зацікавлені культурно працювати з клієнтом, знають, що їм то обійдеться. Хоча, мені здається, не за горами той час, коли і в нас такі речі мінятимуться (я вже позитивні зрушення у тому напрямку помічаю). Коли буде здорова конкуренція, розвинутий приватний сектор, нормальні гроші за роботу і страх втратити добре місце праці.