Врач - светя другим сгораешь сам?

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Степаныч, 19 лип 2007.

1. шахрай

шахрай Well-Known Member

Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам?

Кількість буде переважати якість,результат буде не дуже,я Вам скажу...

• Подобається Подобається x 1
  2. vanilia

vanilia Well-Known Member

Навчитися можна, але не факт, що роботу свою буде така людина виконувати так як треба. Одна справа просто робити свою роботу, а зовсім інша- з радістю робити свою роботу, до якої є натхнення.

Додано через 8 хвилин
    Згідна. А ще... Та ж завідуюча, в якої я на обліку по вагітності стояла... Вона на мене рипіла, страшила кожного разу коли в мене міряли тиск і він був 150/100. Думаєте це все вона дійсно записувала в ту ж обмінну карту? Хех! В обмінній карті було написано, що в мене тиск за всю вагітність був 120/80, 130/90!!!!!!!!!!!!! Важлили мене вони там кожен раз, але те, що було реально відрізнялося від їх записів!!!!!!!! Так що в кінці получилося так, що я всю вагітність набирала по 0.5 кг за місяць, а за останні 2 поправилась на цілих 8 кг!!! І ця цифра була більша ніж насправді, насправді на на 4 кг менше важила! Не розумію для чого це робилося. Ну тиск записували в нормі, щоб її потім по голові гладили, що в неї на дільниці все так класно і "ПРАВИЛЬНО".

Так що це не проблема, запишуть, відзвітуються, що вилікували чуть не ціле місто, а люди й далі хворітимуть. Не дай Бог такого, звичайно.

І знову ж таки, не всі лікарі такі, є багато й хороших спеціалістів.

3. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Прийшов дитячий лікар до нас ....мала простудилась.Питає -Чим лікуєтесь?
    Ну мама відповідає..тим то і тим...-Ну тим і лікуйтесь.Все! Питається, для чого викликали?:)))..А гроші взяв...

4. FeRmatta

FeRmatta Well-Known Member

до якої є не тільки натхнення, а й відповідальність

5. vanilia

vanilia Well-Known Member

а відповідальною повинна бути людина за всі свої вчинки, не лише за роботу.

Додано через 3 хвилини
    Знаєте, а може якраз через безвідповідальність воно так і є... Ви праві.

6. FeRmatta

FeRmatta Well-Known Member

безвідповідальність, безневинність, безнаказанність і т.д.

7. консультант

консультант Дуже важлива персона

Ітут можливий варіант... . Знову спрацюють гроші. Дійсно, людина може і буде почувати себе здоровою але ніхто, в тому і числі вона не знатиме наскільки. Будуть глушили симптоми, добиваючись результату, а причина хвороби знову чеорез якийсь час стане причиною для заробляння... .

Додано через 1 хвилину
    За те, щоб не сумнівались, що правильно лікуєте.

8. Romko

Romko Дуже важлива персона

Тільки що приїхали з малою з Варшави,проводили обслідування в клініці Centrum Zdrowia Dziecka.
    Що можу сказати...У нас нема медицини.Є небагато хороших людей,які наперекір усьому намагаються полегшити страждання хворим.Але такого поняття,як українська медицина не існує...

9. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Маю трохи часу, то розкажу історію "лікування" моєї найменьшої сестри.Так от...все почалося після щеплення.Стали помічати , що у неї не працює права ручка, стала гігше працювати і ніжка.В лікарні поставили діагноз ДЦП.Я думаю , нікому не треба пояснювати , що це таке і наскільки це страшно.Але мала все ж пішла в нормальний дит садок, співала , танцювала , розказувала віршики, Була собі звичайною дитиною з невеликими фізичними вадами.А десь у 6 років почали помічати, що вона якби на декілька секунд в"відключається", не реагує.Далі такі завмирання стали частіші і триваліші.Діагноз лікарів - епісиндром.Лікарі скзали, що хвороба невиліковна .Куди тільки не кидалися батьки.Плоадили їм наш інститут нейрохірургії у Києві.Там завірили, що через 2-3 місяці ми забудемо про хворобу.Лікування платне, зводидось до того, що раз в день ставили крапельницю.Так треба було ще побігати за медсестрою, щоб вона то зробила.А якщо вже поставить, то знімати ніхто не спішить.Знімали ті, хто був з тими хворими.Що за розчин, лікарі приховували.Після крапельниці хворі спали по 4-5 годин.: днів тривав курс, через три тижні - повтор. Так от після другого курсу ми забрали не дитину а рослину.Вона не могла ні сидіти , ні говорити, хилилася з одного боку в інший, слова розтягувала.Це був жах.А професор говорив, що це нормально і треба приїхати ще раз.Напади у неї не пройшли, а стали ще тяжчими.Стали дзвонити до них, там просто відмахувались і говорили щоб не заважали працювати, або називали такі препарати яку вже зняті з виробництва .І вони про це знали!
    А потім нам порадили" бабку" яка допомогла повернути хочаб той стан до того інституту.
    Мама в мене дуже скептично ставиться до знахарів, а от батько дуже в то все вірить.Відкопав якогось китайця , що ставить голки.Возив до нього малу поки не довів її до реанімації.Бо той китаєць сказав, щоб відмінили тпблетки.А то такі таблетки, що їх треба довго і по чуть чуть виводити.Великий уклін нашим лікарям які спасли сестру, вона тиждень була в комі.Персонал дуже чуйний, весь час біли пряд з нею , хоч і мама там весь час була біля неї.Ніяких грошей з нас не вимагав і подарунків також.
    Тепер батько возить малу до якоїсь тітоньки , вона дає "заряжену" воду ,.нападів вже немає
    стан стає весь час кращим.Прийом таблетків звели до мінімума.Появилась надія....

10. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Можу погодитись... не повністю,звісно. Але...! ДЕРЖАВА ЗАБУЛА ПРО МЕДИЦИНУ! А сама вона вижити має дуже мало можливостей. Щось вижило...

Здоров"я і удачі!

11. Romko

Повністю згідний!
    Але відношення лікарів до людей,до їхніх проблем - разюче відрізняється від нашого.Навіть ми.абсолютно чужі там - почувалися захищеними.
    А в нас ми - як у вакуумі."Спасение утопающих - дело рук самих утопающих"

12. Степаныч

Знову так. Але не тільки медицини це стосується. Хоча медицина, звісно, то найболючіше. Я завжди не міг зрозуміти інтерністів, які не можуть (не хочуть, не вміють,...) розмовляти з пацієнтом. То є ознака НЕПРОФЕСІОНАЛІЗМУ!

13. шахрай

шахрай Well-Known Member

Ну шо ж лікар задурно ходив,чи як?
    За кордоном простий візит долікаря коштує грошей,якшо не застрахований.
    Цікаво,а Ви гроші самі давали,чи лікар попросив?
    Якшо самі,то не бідуйтесь-ніхто від дєнєг ше не відмовився...

14. Степаныч

:y:

15. Romko

По данным экспертов, около 80 процентов врачебных ошибок остаются безнаказанными. Соцопросы показывают, что от 40 до 50 процентов пациентов сталкивались с врачебными ошибками. От них вовсе не застрахованы ни врач, ни пациент
    .В Украине показатель смертности детей до года - один из самых высоких в мире. Но сегодня для того, чтобы привлечь к уголовной ответственности врача, нужен приговор суда. При таком подходе вся система государственного здравоохранения встает на дыбы и пытается “отмазать” доктора. Есть масса случаев, когда медики переписывали заключения, вставляли в истории болезни новые страницы, заменив ими старые описания, собственные неверные назначения, диагнозы. И такая “корпоративная этика” считается повсеместной и общепринятой.
    Как в Украине работают медики
    У Польщі,в медичному центрі я побачив багато людських бід,різні хвороби
    Але в очах батьків немає тої затравленості,того відчаю,виразу повної безвиході...
    За них дбають медики,соціальні служби,захоронки при монастирях,держава.У нас ці люди викинені на смітник.

16. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

Ви не могли просто одну цю цитату подати?
    Зате я вам іншу подам ;) джерело незмінне - Волошин, "Галицький синопсис"

17. KabMiner

KabMiner Well-Known Member

Така ж ситуація як і в інших галузях. А як вам робота наших будівельників?:)

18. Romko

Здоровий хворого не зрозуміє(перефразування прислів"я)
    "Обычно врачи не хотят говорить на столь щекотливую тему, как врачебные ошибки. “Разборы полетов”, как любят называть медики свои внутренние консилиумы, проводятся обычно за закрытыми дверьми. И хотя над каждым врачом стоит закон, по данным экспертов, около 80 проц. врачебных ошибок остаются совершенно безнаказанными. У пострадавшей стороны, как правило, нет ни моральных, ни физических сил довести “дело белохалатных врачей” до логического конца."
    Как в Украине работают медики

19. консультант

консультант Дуже важлива персона

Якби медицина була на відповідному рівні, то можливо і "чудаків" було б набагато менше. З другої сторони наше МОЗ плодить різних "чудотворців" за відповідну суму, а ті потім "відбивають" потрачені на ліцензію гроші... .

20. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

та я й кажу - ви зупинилися на цій фразі - і далі не читали ;)
    А почитайте-но троха ще коменти внизу - після статті ;)
    --
    Хоча - чого можна чекати від галичанина!
    Джерело все те ж - "Галицький синопсис" ;)
    Додано через 2 хвилини
    ото дурнЮ мелете! не хочу захищати МОЗ - але таки львівські діти з пурєдних родин закінчують медінститут і стають львівськими дохторами (переважно).
    То на кого жалієтеся?! - що виростились си - те й маєте!
    "Бачили очі, що купували - їжте, хоч повилазьте!"

а де твій аватар? :)