Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? В Англії медицина безкоштовна... але лікарів дуже не вистачає. Мій терапевт лише в дуже екстренному випадку направить мене до спеціаліста. І взагалі я помітила, що дуже мало людей тут звертається до лікарів, у випадку простуди наприклад. За ліки треба платити всім, крім малозабезпечених, вагітний, студентів і ще кілька категорій людей. Є страхова медицина, дуже дорога, де лікування. Взагалі проблема системи медицини існує в багатьох країнах, не тільки в Україні... і дуже мало де люди задоволені.
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Може на даний час і краще. Наскільки я знаю вет. лікар він є хірург, терапевт, акушер, ортопед і т.д., той час, коли в медиків коже відповідає за окрему ділянку:кардіолог, гіненолог, проктолог, терапевт, стомато- лог, ортопед. Ветлікарі вивчають плазунів, птахів, риб, тварин і т.д. і надають їм допомогу, тоді як деякі медики навіть не вспромозі вивчити будову людини. Мій знайомий ветеринар казав, що анатомо-топографічне розміщення внутрішніх органів свині і людини аналогічне. І більше того деякі органи від свині підходять для пересадки людині. Як людина, так і людина відноситься до класу савців. Перш, ніж лікувати людей, апробацію медикаментів проводять на тваринах. А в паразитології медики проти ветеринарів взагалі нульові. Ветлікар може зробити людині операцію на апендицит, грижу, чи кесарів розтин, не рахуючи кастрації але цього ніколи не зробить інший медик, крім хірурга... . І коли ветлікар оглядає тварину, вона дійсно мовчить, а він мусить поставити діагноз і провести відповідне лікування. Ви кажете дорізає... . Так, я сам знаю, що дорізає, якщо вони не продуктивні, це ж не людина. Зате собак, котів, плазунів, птахів він не дорізає, а лікує, і лікує не погано. Хоч, якщо подивитись на деяких ветеринарів, то дійсно згадується загадка, чому в медиків хрест червоний, а у ветеринарів синій. Тому, що медики п"ють до почервоніння, а ветлікарі до посиніння. Цікаво..., щоб робили медики, як би всі хворі нічого не розказували, а мовчали і виконували призначення лікаря...? Досить, що прийдеш, все розкажеш, покажеш, а він сидить "мурло" і чекає, що ти йому дась. А дась, то діагноз майже один - остеохондроз, солі, радикуліт. Універсальний діагноз на всі випадки і всі болі від них. Правильно я згоден платити але хочу знати за що? Цирк з вами лікарями... . Отримуєте зарплату, люди платять і носять сумками, а ви плачете і плачете... . Не плачте, а працюйте. Будете нормально працювати і гроші мати будете і авторитет. Люди пашуть на фермах, заводах, будовах, тяжко заробляючи копійки і утримуючи вас - бюджетників, надіються на вашу допомогу, а ви плачите, що не маєте за що жити. Йдіть на стройку, їдьте за кордон там заробите. Людина-спеціаліст, ніколи не плаче, цому вистачає... . До нього всі йдуть, а різні пройдисвіти замість того, щоб працювати, плачуть. Рильський писав: "Хто хоче працювати, той шукає засоби, а хто не хоче, той щукає причину !" Цей допис мождиво не стосується учасників форуму, це моя загальна думка про ситуацію на даний час.
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Дякую! Хоча слово "можливо" насторожує! А загалом, можливо Ви і праві з приводу лікарів (про ветеринарів не буду). Проблема тільки в одному: настане час, коли ні до кого буде звернутися. Дійсно, "Людина-спеціаліст, ніколи не плаче, цому вистачає... . До нього всі йдуть,.... Але щоб стати спеціалістом повинні бути бажання, час і здібності. Лікарі толкові і відповідальні вчилися і набували досвіду при радянській владі, ще У молодого лікаря зараз немає бажання працювати лікарем і здібні молоді люди виконують Вашу рекомендацію: "Йдіть на стройку, їдьте за кордон там заробите. . Хто залишається? Дійсно, суспільству потрібен стрес. І ми до цього йдемо на усіх парах.
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Степаныч, на мою думку, взагалі критикувати можна всіх і все але в кінцевому рахунку - це без потреби. Людина повинна робити висновки в житті з будь-якої ситуації і їй властиво пристосовуватись, щоб вижити і виживає. Пам"ятаєте, я питав Вас на рахунок біоенергоінформотерапевтів, коли Ви казали Миху, що про них навіть не слухати...? В нашої родини, що живуть на Сихові, був пропав чоловік. Працював на Стрийській в теплицях, а в кінці грудня вийшов з роботи і не повернувся. Ми в шоці шукали, де тільки могли... . Міліція обдзвонила всіх кого могла і безрезультатно. Одна ворожка сказала, що його вбили і вкинули в каналізацію, а друга сказала, що його вбили і згодували фредкам. Втративши надію, ми вирішили звернутись ще до того самого біоенергоінформотерапевта, в народі кажуть екстрасенса. І ця жінка-екстрасенс вказала нам місце, де знаходився мій родич, сказавши що в нього є черепно-мозгова травма. Відкрила топографічну карту Львова і каже: " Ось тут, в Сихові, в лісопосадці, метрів 30 від стежки в ямі, прикритий хабуззям він і є " Це був лютий місяць, приблизно 4-5 років тому. В квітні, коли зійшов сніг, ми знайшли його там і поховали на кладовищі. Ця жінка на жаль зараз виїхала за кордон. А Ви кажете - і не слухайте. Слухати треба але й аналізувати треба, а не робити скоропоспішні висновки і по одній паршивій вівці робити висновок про всіх. Правильно зараз по Україні розвелось різних придурків більше ніж треба і всі ліцензовані. Якраз і міністерство ОЗ і видає їм ті ліцензії за "нормальні" гроші, які вони потім "відробляють". Сами плодять і сами критикують... . Але не всі такі... . Тому не по словах потрібно судити про людину, а по ділах її.
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Не маю підстав Вам не вірити. Але я мав зустрічі з дуже великою кількістю "екстрасенсів" (ну, десятки). Повірте, нічого особливого. Психотерапія "по-вченому". До того ж ніхто не може пояснити, що це за диво таке - біополе: новий вид поля, невідомий науці, чи сукупність відомих, чи щось інше? Але згоден з тим, що якщо є факт, його потрібно вивчати, а не відмахуватися від нього. А коли я Миху казав, то мав на увазі, що у випадку хвороби перш за все потрібно звертатися до лікаря, а вже потім до екстрасенсів, ворожок, цілителів етс. Я намагаюся це довести уже на 28-й сторінці! Не можна усіх, навіть більшість, під один гребінець.
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? З Вами згоден, як і згоден з тим, що Ви дійсно спеціаліст, тому що неспеціалісти в інтернеті, а тим більше на серйозні теми в медицині, навіть розмови починати не будуть. Їх ні інтернет, ні робота можливо не цікавлять, не рахуючи тих, хто не має змоги. А цей факт, що я навів він мав місце, зрештою на Сихові, в райвідділі, можна пересвідчитись. Ми просили, щоб нам допоміг ще хтось з міліції. З нами був лейтенант кримінального розшуку, прізвища не пам"ятаю... .
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? і велика ймовірність помилки - доки навчиться.... заперечую - ще намагаємося таки переконати суспільство, що епідемії, описані в літературі - то не страшилки, а дійсно горе. І "за 5 хв. до того" - їх не попередиш - всі процеси мають інерцію. І розкаюватися, коли почнеться епідемія - буде пізно. -- І так само, як дерево за рік не виростиш - не плутати з чахлими кущами - так і лікарів (хороших і в достатній кількості) - за один випуск медінституту не зробиш. Де б ті лікарі не вчилися - чи в Польщі, чи в Штатах - хоч на Марсі. -- "Спадковість" важлива для любої галузі. І якщо вмерла "академічна фізика" - то обиватель може то пережити. Чорт з ним - най хоч з божою поміччю, а таки струм по дротах рухається. -- Нехай вмерла освіта - чорт з ним, є "супер-книга" біблія, а все решта - від лукавого. Взагалі, читати - то теж від лукавого.... -- От з лікарями - тут не зовсім те виходить.... Напевно, таки слід починати відкривати в медінститутах факультети столярів - саме на часі...
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? $15. Це я веду до того, що платна медицина не є панацеєю, звичайно, тут в кабінетах лікарських і меблі гарні, і компи на кожному кроці і тп, але уваги пацієнту забагато так само не приділяють.
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Якщо є компи, то вони ще зайнятніші - грають тетріс чи діґер і одночасно з пацієнтом розмовляють... чи говорячи по мобілці, роблять реперацію.
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Миху, операцiю говорячи по мобiльнику нiхто не робить. Ну i фантазiя в вас буйна, чого нема - то дофантазую.
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Отак от! $15 механіку за МАШИНУ - нормально! А $25 за обстеженння себе - забагато!!! Порівняйте ще кваліфікацію механіка і лікаря... Кого Ви більше поважаєте і любите: себе чи своє авто?
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? я лікувалася в одного лікаря поки він не сказав, що не знає, що зі мною. логічно, я пішла до іншого лікаря. і так було з 5. кожен з них отримував з мене гроші і відпраляв назад
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Ну, якщо розмову з помічником терапевта (свого терапевта я ще не бачила) "Як ви себе почуваєте" - "Добре" "Вам щось докучає" - "Ні" "Вам треба поновити рецепти" - "Ні" "Ну, то якщо будуть проблеми зі здоров'ям - дзвоніть" - "Подзвоню" вважати медичним обстеженням - то $25 таки забагато.
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Це взагалі не обстеження! Капіталізм-с! У нас до дільничного терапевта потрапити - раз плюнути. Не хочу в Євросоюз!:borat:
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Нє! :agree: З нашими дільничними терапевтами - до психіатра "потрапити - раз плюнути". І є ще одна проблема: до нашого дільничного як потрапиш, трудно живим вибратись.
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Якщо людина має дар Божий до цієї професії, то вона при будь-якій владі буде толкова і відповідальна. Мала колись дитячого лікаря для дітей Боба Кнудсона. Десь може з років 5 від мене старший.Що людина, що лікар - словами не передати. Кожне його заключення можна було вже ні у кого не перепровіряти. Як пішов з нашої клініки, то всі батьки за ним мало не плакали. А в Сокільниках пам"ятаю були два педіатри. Одна руска, другий свій - галичанин. Такі були спеціалісти, що тільки файно вміли справки виписувати. Обох радянська влада вивчила, до речі. А була одна медсестричка коло них, то люди більше до неї зверталися, ніж до тих педіатрів.
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Ну, попасти в Америку мені не загрожує! А от в Евросоюз тягнуть! Так це якщо хворим потрапити! А якщо ще здоровим - шанси є! Це взагалі то будь-якої професії стосується.
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Не згідна! Будь-якої професії можна досконало навчитися, якщо дуже захотіти. А от лікарем, вчителем і священником треба бути від Бога, як хтось вже на форумі про це теж підкреслював.