Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Помер, знаю точно. А по-друге, як він міг би жити без двох нирок...?
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? За то, что ОН МАСТЕР! А Вы на работе ВСЁ правильно делаете? Может ТОЖЕ платить Вам зарплату по результатам? Согласитесь так получать?
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Менше хворих-більше вільного часу,а зарплата не зменшується...
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Якраз я так і получаю. Це мене влаштовує зі всіх сторін і матеріальної, і моральної. Якщо отримую гроші, то знаю за що !
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? якщо так, то таких людей взагалі підпускати і близько до лікарні не можна!!!! Додано через 44 секунди платити по результатам - то найправильніший варіант! і так вже роблять, але на жаль, не в медичній галузі
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? О! Це найгірше, що можна зробити! Частіше результат залежить більше від пацієнта, а не від лікаря. Я вже не кажу про невиліковні хвороби або стани. Платити потрібно за ЯКІСТЬ наданої медичної послуги.
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? а як ту якість виміряти? ні, звичайно, мінімум повинний бути, але за кількість вилікуваних хворих повинні надаватися премії, сума яких повинна прирівнюватись десь до третини, половини зарплати. встановлювати конкретні суми не будемо, проте, думаю, принцип зрозумілий. треба мотивувати лікарів до того, щоб вони ХОТІЛИ вилікувати!
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Більшості лікарям не вірю взагалі, в поліклініку навіть не захожу. Слава Богу, що в сімї є лікарі, які направлять і поставлять нормальний діагноз, а не будуть лікувати від "неіснуючих хворіб"
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Шановна FeRmatta! Давайте практично. Я лікар. Мені доплачують за вилікуваних. Я зацікавлений брати на лікування складні або безнадійні випадки? Та я від них як чорт від ладану буду бігати!
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Помер після видалення нирки так і не приходячи до свідомості.
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? стосовно теперішніх студентів- медиків. Якшо батьки-лікарі, то навіть як гроші будуть платити в медінституті, всеодно чогось навчаться... решта будуть тільки калічити. З моєї школи з одного класу колись 9 чоловік поступило в медінститут... був один хлопчина, що не знав формули води (це я не жартую). Вчителька хімії, коли взнала, що його взяла на платне...чуть інфаркту не дістала
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Чому ? Чим складніший випадок, тим більша доплата. Лікар - це не якийсь там дід-шарлатан, що щось вгадав або не вгадав... . Лікар - це спеціаліст з певним багажем теоретичних знань і практичних навиків. Якщо він не допоможе, то хто...?
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? звісно, треба розробити нормальну систему. але на примітивному рівні воно виглядатиме так. для важких випадків буде встановлена більша сума преміальних. або лікарі будуть диференційовані за рівнем складності хвороби і зарплатня від того буде вища. щось схоже на "лікар низької категорії" і "лікар вищої категорії"
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Хто буде визначати важкий/не важкий? І взагалі, Ви правильно пишете: ДОПОМОЖЕ! Я вже писав раніше: лікар не може замість хворого змінити спосіб життя, харчування, приймати регулярно медикаменти, ......... ЛІКАР НЕ МОЖЕ ВИДУЖАТИ ЗАМІСТЬ ХВОРОГО! І ще одне: медицина зараз ще більшою мірою мистецтво, а не наука. Коли я вчився в інституті, нас вчили, що серцеві глікозиди - це як милиці для серця, поки хворий приймає - поки й живе. А через приблизно 15 років стали казати, що ці препарати спровадили на той світ раніше строку невідомо скільки людей. Але чи є в тому вина практикуючих лікарів, яких вчили іншому?
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? а хто винен, що ті ліки не дослідили нормально?точніше, їх вплив на організм людини?????повірте, я маю реальні факти,як лікарі паскудять життя!!!а моя хвороба не є такою ж страшною, як буває!проте вона не виліковується!і до того ж, різні лікарі вказують мені на різні хвороби?що ви пропонуєте: лікавутись від усього одразу?та я цими курсами спаскудила свій організм!як ви поясните те,що пацієнт приймає стільки антибіотиків, що втрачає свідомість, при чому усі ці пігулки практично одного складу?як це можна пояснити, окрім як бізнесом???не замулюйте очі, я особисто знайома з вашими махінаціями (не особисто з вашими, можливо, ви справді гарний лікар і врятували людям життя, я кажу про основну масу лікарів)
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Дослідили... на тому рівні, на якому це було можливо у той час. Я пропоную лікуватися у одного лікаря. Безграмотністю лікарів. Ну, якщо Ви знаєте цю "основну масу"...