Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Альтернативная медицина есть и сейчас, но для очень-очень богатых... Для нас же оставят те самые руины, если не будет финансирования...
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Янукович "вбив останній гвіздок" - лікувався в Іспанії і в шаманів на Алтаї. Тому наступний виток - буде розвиток шаманства та курси підвищення кваліфікації на Алтаї.
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Ні-ні. "ТАК ракета не полетить": я в тіні, а медицина - вся в білому, на сонечку, без жодної тіні і в руїнах? Медицина тіні/кришування має не менше. Бабла пролітає, напевно, не менше... І все мимо... Я от про що задумався: а що було б, якби Капітан про мєнтів ТАКу гілочку втнув (і на пєрвий взгляд, какбудтанєвідна) - зразу камінням закидали б? Там теж ситуація (офіційна) - піду я у садочок, наїмся хробачків. І грошей "немає"..? Чому? -Дуже вдало: я не ходжу до вигрібних (луччє в кущі).
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Я, по крайней мере, прислушалась бы к его словам, а вы к Степанычу не прислушиваетесь, только свое продавливаете...
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Каюся, маю на демократію свої погляди/мірки, але... Ніколи (в дорослому віці) не був радикалом, погоджуюся, що різно буває. То всьо Афтерові відра - розмахує наліво-направо. Де він їх знайшов? Звідки приніс?.. Мораль: Ваш висновок "не зовсім вірний".
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Да вы не заметили, что уже давно оба размахиваете теми ведрами и обливаетесь, с энтузиазмом, пахучим содержимым..
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? бракує сварливої прибиральниці, щоб шваброю порозганяла. І обох - в баню.:D :D :D
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Хотіла щось писати, та, мабуть, почекаю, поки ви тут вип'єте кави, тоді сходите в баню і на пиво. охолонете троха. Тоді і повернемося до конструктиву. Тема ж болюча і важлива....
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? За підсадку дякую, завжди приємно. А з модераацією нєпайдьоть! Я - політічєскій! Згадався анекдот. В пташиній камері знайомляться уточнують, "за що". Ворона - за каркання Сорока - за крадіжку. -А ти, півню, за що? -Цить! я політичний: піонера в ср@ку клюнув! Тутечки хіба спамера прихлопнути...
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Трохи про народну медицину. Родичка однієї моєї знайомої рак лікувала народними методами, під ніж лягати категорично не хотіла. Про наслідки писати не буду, і так зрозуміло. Двоє малих дітей сиротами стали. Може, якби лікувалась не народними методами - то жила б і досі. Висновок такий: народна медицина не завжди допомагає.
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? А шо, "світильника" не знайшла, чи "масла" забракло? То всьо дохтори винуваті, адназначно: не помогли вчасно (чи вупше відшили), і бідна жінка рак лікувати пробувала, ще й неліцензованими способами, а потім, ТАКи попала під ніж... Може, якби не різала, взагалі б жила..? Висновок ТАКий: операційний стіл не завжди допомагає.
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? проти раку і офіційна медицина безсила, тоді і припущення можна по-іншому сформулювати....
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Есть разные его разновидности, некоторые - лечатся. Рак кожи, например, лечится. А так все зависит от того, насколько рано диагностировали, если еще нет метастаз, то операция спасает. Соседке моей мамы сделали операцию уже 20 лет назад и живет до сих пор. А второй не успели, то умерла, оставив на мужа 2-х детей.
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Левандівко, ваша ненависть до лікарів набуває рис якоїсь лікарофобії. Під ніж не лягала та жіночка, бо ЛИШЕ нетрадиційну медицину визнавала (так само як і ви). Тільки час витратила, дочекалась, коли метастази у печінці знайшлись. P.S. А апендицит як лікувати будете, якщо треба буде? До перитоніту доведете, чи таки до дохторів звернетесь?
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Ви не праві. Пам'ятаєте свої почуття про ЖЕКівського електрика (сантехніка не пропоную, з огляду на ... Ги-Ги-Ги... )? Хіба може бути ненависть до електрика? Той електрик або сіренько робить свою справу, або партач, або доробляє до пенсії і ніц не хоче, навіть грошей... Найчастіше - партач, бо за ТАКі гроші працювати... Звикли працювати допотопним інструментом і найдешевшим матеріалом (правда, Афтере? ) Ні, напевне бувають випадки, коли після високовольтного удару (/травми голови) майстри з золотими руками залишаються в СИСТЕМІ дільничними електриками... ТАК і у випадку з лікарями: жодної фобії, вони - звичайні люди, зі своїми звичайними проблемами. За що я маю їх боятися, чи ненавидіти..?
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? На жаль,так спокійно відноситися до нашої медицини можна,поки близько не зустрінешся з усією тою системою.http://www.dt.ua/3000/3450/59864/ Коли В.І.Шуварська заявляє журналістці:"Не знаю,що ті поляки знайшли.Я впевнена в своєму діагнозі.".Коли ми везли дитину в Польщу,всі нас відраджували:"Для чого мучити дитину,що там кращого в Польщі?".І,коли чуєш від лікарів:"Раджу вам зробити як нормальні батьки:віддати таку дитину в закритий інтернат і родити собі ще".http://donor.org.ua/index.php?module=articles&act=show&c=1&id=193 Як після всього можна ставитися до нашої медицини і нашої держави?