Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? В каком-то американском шоу смотрела пародию на американскую домохозяйку, которая даже аспирин сама делала... Т.е. если у ребенка со здоровьем проблемы, родителям нужно было тщательнее изучать ортопедию, логопедию, неврологию и пр. и пр. и какие у них тогда будут успехи по "основной специальности"? Да и вообще невозможно аккумулировать опыт нескольких областей медицины за много лет. И не забудьте, что так и до хирургии можно докатиться. Хирурги - тоже врачи, и анестезиологи...
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Та і не треба! Пропоную обережно ставитися до "рецептів" від штатного лікаря: лікар отримає відкат, а пацієнт - заплатить, можливо здоров'ям...
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Мене? А шо перестали катати відкати катали? Можна було б написати: "за оду хвилину в Україні виписується 3 відкатних рецепти", на трамадол, який у Львові - без рецептів. або ше якусь "статистику"...
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Степаничу, тут контингент у Львові специфічний. Вони собі понапридумують, потім якийсь час живуть, а потім роблять очка як мишка що сере - а чому так сталося? -- левандівко, якщо ти платиш за ліки 10 грн - лікар отримає відкату скільки? на твою думку? вже не кажучи про те, що якщо рецепт не в цільову аптеку (не написано на рецепті куди йти) - то є гарантія того, що лікар не в зговорі з аптекою. -- А ОТ ТАКА СВИНЯ ВСЕ ОДНО СТОЇТЬ І КАЖЕ - ЛІКАР ОТРИМАЄ ВІДКАТ. -- навчись поважати оточуючих. Тобто апріорно стався до людей як до чесних і до спеціалістів як фахових. Бо інакше демократичної держави - не побудуєш. буде далі охлократія, що при першій нагоді буде замінена диктатурою.
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? ти не довів. ти просто збрехав. і облив брудом. от від тебе - не чекав такого свинства.
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Жарко, аднака!:D Піду, пива вип"ю! Подумаю над написаним, увечері відповім!
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Ні, Афтере! :D :D :D останній рецепт мені виписував лор з Дорожної полУклініки на 200 грн. :D :D :D І чітко вказав, у яку з трьох їхніх клінічних аптечечок "краще зайти", гадом буду..:D :D :D Добре, що я не став брати той комплект ахіне... нє, ахінацейний, а обійшовся ватою у вуха. І той чорний (с, ЛОРа) отит зранку осипався. :D :D :D Повторюю для глухо-сліпих: пишу тільки реальні події, свої, або з перших вуст. Афтере, як з тиском, не міряв? Хороші гасла - "поважати...", "апріорно...". Сам не пробував? Давно? Хм... Медична Фофудья: доколє!!! :D
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Афтере, та не тільки у Львові! Якщо вже бувший міністр ОЗ пан Поліщук нашептав Президенту, а потім медицину об"явили найкорумпованішою галуззю, то про що мова?
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? що рагулізм крєпчає, а розум відпочиває! Наспівуючи вєсь мир разрушим, а затем... -- основна з рис рагулізму - все міряти по собі...
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Тобто? Чув термін "конкуренція репресій" (наприклад, коли "хтось" скаржиться на найбільші утиски ). ТАК що, тепер існує "конкуренція корумпованості"? Когось жаба тисне: "нє в нас більша"?
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? а ти і є ним! ви так тих лікарів виховали - так що не жалійтеся! вони до вас ставляться так, як ви заслуговуєте! -- тиск понижений... тра кави випити... а хочеться пива...
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? тобто все міряєш по собі. ваш хутір - пуп землі, і далекі манівці вас не цікавлять...
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Нє. Якщо вже аналогії, то "конкуренція звинувачень в корумпованості"!
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Добре, тоді не буду про політику і виборчі звинувачення... Зранку? пиво? Я теж кави хильну... Ну нє... Я щиро радий, що десь, колись, в якійсь країні... Але живу я ТУТ. Розумієш? Оп'ять 25! Вихованням участкових я не займаюся. можу хіба двері у своїй хаті зачинити. Вихованням займаються батьки. А я і не жаліюся. От масла, якщо і піділлю, то не в світильник "коптящо-згоряючим"... Най самі купують. наспівуючи: О-ой що то за шум учинився...
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Аж читать неохота вашу муру Левандовка. Показывали передачу про Данию, так там 45% налог берут, но с прекрастной бесплатной медициной и бесплатным образованием. При опросе, то 98,5% населения согласны с такой системой, а вы согласны заплатить эти деньги на державу для дела (начнем с малого)?
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? а що слід вважати ранком? короткий проміжток часу між 23-00 та 20-00? про який ранок може йти мова о 14-00? -- стосовно виховання. це широке поняття. в дорослому віці воно називається "притирання". виховують всі і всіх і все життя. молоде подружжя і старе - все одно йде процес взаємного виховання недаремно ж "муж і жона - одна сатана" і далі - будуємо подібні пари: лікар та дільниця уряд та підприємці. -- Це взаємний процес. -- Об'єктивний закон (діалектика) - попит породжує пропозицію. Відповідно, якість послуг напряму пов'язана з попитом. Частковий випадок - пацієнти формують лікарський колектив, що їх обслуговує.
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Вірю. Тема мурова. Зате я в "Мусульманство" не лізу. А кому щас лєгко? Датчанам? А по якому каналу показували? Опитування якої держави готове заплатити на державу? (не зрозумів з Вашого п.) Бо державний апарат сьогодні - не найкраще місце для наших грошей. Їм би нормальне КРУ/прокуратуру пройти, зі стажуванням в Данії і екскурсією в українську колонію... Тоді можна й про відрахування "на державу" подумати. А сьогодні, хочу/нехочу, а мушу самостійно шукати собі поміч (медичну, втч). А в Україні? тільки йдуть вони, як вода по піску, до пункту призначення не доходять... Коли є альтернатива - ТАК. Коли вибору немає - годяться на існуюче.
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? не обратила внимания.. Сегодня было. Опрос проводили в Дании, а я спросила уже вас, готовы ли вы платить 45%, причем честно со ВСЕГО дохода... А толку и не будет, раз у каждого доход в тени. Раз вы в тени, то и медицина в развале...Все ведь очень просто.. И раз вы себе эту "тень" позволяете, то какое имеете право что-то пытаться требовать от медицинских руин? У них банально нет денег, чтобы вас хорошо обслужить, нет оборудования, чтобы правильно и быстро поставить диагноз, и нет кадров, потому что они бегут из-за невозможности выжить на эту зарплату... Круг замкнулся.
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? в нас реальний податок - значно вище. інше питання - що ніхто й близько не думає той податок платити. до 45 можна довести - але слід починати майже з нуля (з совкових 13 альтернатива існує недовго. не зовсім вдалий приклад - та все ж - якщо коло вигрібної ями стоїть модний євротуалет - львів'яни у найкоротший термін зуміють перетворити і той туалет у вигрібну яму. -- говорю про львів'ян - бо за своїх якихось 15 років роботи з "трудовим народом" бачив неодноразові приклади саме такого...