Врач - светя другим сгораешь сам?

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Степаныч, 19 лип 2007.

1. zet

zet Дуже важлива персона

Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам?

От этого как раз неплохо ограждают совместные роды, когда папа присутсвует и держит мамочку за руку....

2. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А в другу - з КРУ? :) Бо щемлять...
    Як в будній день Бєлянчікова (забув, слава Богу прізвище наступниці)?
    Чи то Крімінальноє расслєдованіє? ;)
    ТАКа статистика тільки на російському ТБ і в Підрахуя буває. Будьмо мудрі!

Щаз...
    Розповідають, що зараз вітамін підколять, а татко і далі за ручку тримає...

3. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

знову -1? причому - зауваж - це не через недоброзичливість...
    твій стьоб з того ж гумору, що прийти до погорільців і жартувати, які в них тепер будуть кльові меблі...

4. afterstep

не з КРУ треба боротися - а з пацієнтами, які, взявши лікарняний (правдами/неправдами) роблять капці в Польщу чи де-інде...
    ну, і інші там - допомоги, безкоштовні харчування...
    Лікар не має ні можливостей, ні засобів перевірити доходи пацієнта.
    --
    Взагалі, останні роки дільничий лікар - то ішак, на якого звалили все і вся. І тільки ходять та батожком поцвьохкують....
    І лають всі, кому не лінь...
    --
    Відповідно, справжні лікарі такої наруги в основному не витримують - в них теж є гідність.
    То ветеринарам простіше. Вони звикли з худобою працювати...

5. levandivka

Ні, Афтере! Погорільці в нашій країні пацієнти, що залишились без нормальної медицини, а не медики, яким (ай-яй-яй) санстанція працювати не дає. Знову все перевертаєш.

6. afterstep

ні, левандівко! медицину знищило суспільство, яке в основному складається з пацієнтів!
    відповідно, може й погорільці пацієнти - але їх ніхто не заставляв собі хату палити!
    --
    Поясни мені, о прозорливий муже - чому в тебе була хороша лікарка-педіатр в дитинстві, а тепер у вашу "полуклініку" можна й не ходити? Чи то москалі вам таких лікарів заслали?
    --
    А тепер - подумай: нехай хтось з левандівських закінчить медінститут, ще й мудра дитина попадеться...
    Як думаєш - піде у вашу "полуклініку" працювати?
    А як думаєш - а чому не піде?
    =====
    я розумію, що в тебе й надалі вистачить впертості відстоювати свою правоту й перекручувати/зафлуджувати зміст.
    так, безперечно, сантанція - западло конкретне, і дійсно заважає працювати.
    Але крім неї - є ще зо 5% (по нинішнім часам - раніше було значно менше) "специфічних" пацієнтів, які дивуються, чому їх так не люблять і відмовляються приймати лікарі (якщо є хоч найменша можливість відмовити). І кількість "специфічних" пацієнтів зростає.
    Тих брехливих, облудних, завжди невдоволених, що ходять в лікарські кабінети посваритися, по три-чотири рази перепровіряють призначення лікаря в інших лікарів, пишуть скарги та кляузи і т.д.
    --
    Ти не перший, і, смію тебе запевнити, твоя агітація дає непогані паростки!!!

7. levandivka

По просбам трудящіхся, по 10-му колу.
    Ти ж сам писав про реакцію "начальства і лікарів, до яких нема черги..."? Тому, що зжерли сіромахи, яких завжди і всюди більше.

Ні, якщо мудра - піде у пристойну клініку. І слава Богу. А в полУклініку (за лікуванням) я не піду, жити хоцця. Тільки за булютєнєм, і в Польщу...

ТАК, ці люди усюди ходять сваритися. (написав, і подумав..."не образишся?" Бо шо-то часто рубаєш шашкою, і образи на себе + всю братію приймаєш, навіть Степаничу порцію "образи" виділив...)
    Я не претендую на першість. Не запевнив...
    Якщо люди починають розуміти, що не всі лікарі (і ліки) однаково корисні - ето ж здОрово... :)
    (Наспівуючи Гімн України)

8. afterstep

ага - і ще нагадай си анекдот, як заєць летить (нема на чому його засмажити, от і викинули) і кричить - "слава незалежній Україні!"
    --
    Так не жалійтеся тоді на руїну.
    Самі створили.
    Левандівко, ти просто неадекватний - ти не з мене стібешся. Мені то не болить.
    І не мені шкодиш - а собі, своїм дітям, своїм сусідам...
    І живете ви в руїні, бо не таті в нощі вам все поруйнували, і не орда якась - а ви самі... Наспівуючи при цьому...

9. levandivka

ТАК, не з тебе. Але в бутилку чомусь саме ти лізеш...

10. zet

zet Дуже важлива персона

Левандовка да ведь вы жутко предъвзяты в вопросе медицины, но мой прогноз насчет вашего будущего и судьбы ваших детишек, дай Бог им счастья, вы уже слыхали.. ЖДИТЕ :) вы еще вспомните мои прогнозы....

11. levandivka

Тут і чекати нічого: Данило - технарь 100%-й, а Оленці освіта не світить.
    Та і яблучко від яблуні...
    На всякий випадок нагадаю (бо з Афтеровою трансляцією не трудно забути) - у мене багато друзів -медиків. ;)

12. zet

zet Дуже важлива персона

Вот сынок на враче и женится, тем более, если друзей среди медиков много..... :) :)

13. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

а я щоразу, коли приходжу до дільничого лікаря, приношу шоколадку...
    це хабар?..

14. zet

zet Дуже важлива персона

Спросите у специалиста, у Левандовки.. ;) А то я такая наглая, шоколадок не ношу и пока живая.. :)

15. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

Афтере, поспілкуєтеся з будь-яким дільничним невропатологом і спитайте, який відсоток немовлят у нього не стоїть на обліку, і скількох він визнає абсолютно здоровими. І Ви зрозумєте, що все рівно навпаки.

угу, інакше б ці показники були б ще красномовніші

не тільки лікарі. Але їх участь у цьому суттєва. Чого варта тільки неймовірна медикаменталізація ще з утроби - "для профілактики". Ви коли небуть бачили перелік ліків, які нині виписують здоровій вагітній жінці? Моя мама, котра родила лише 30 років тому, була в шоці, коли побачила в мене рецепти з ЖК. І цей перелік зростає з року в рік.

отут згодна на 100%

А про це я вже Вам казала. Є лікарі, а є Лікарі. І боротьба проти безграмотних коновалів, і просто втомлено-байдужих пофігістів, котрих зараз надто багато - це складова боротьби проти системи, бо без перших і, особливо, других - система б не вижила.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

ні, не хабар, просто на зуби то зле.

17. Ука

І ще, Афтере, невже Ви не помічаєте, що упереджені не менш, ніж Левандівка?! Ну не в пацієнтах справа!
    Знаєте, я в дуже хороших стосунках зі своєю дільничою. Фактично, як колєжанки спілкуємося. На санстанцію - жалілася, на свою медсестру, котру тероризує за щеплення санстанція, а та в свою чергу наїжджає на лікарку, що вона попускає всіляким відмовникам - теж. А от на пацієнтів - жодного разу... Тобто розказувала всілякі трафунки. Але просто як випадки неадекватності (де не буває?), а не явище, котре отруює їй життя...

18. zet

zet Дуже важлива персона

Так они всегда были и будут. Виновата именно система, пока система более-менее нормально работала, то и средненьких врачей заставляла соответствовать требованиям. А сейчас просто давят на совесть врача, но это ж не выход. Здесь, как и в любой другой сфере, должны быть правила и система достойных поощрений.
    У меня знакомая медсестра уехала в Германию на ПМЖ, то удивилась. Там доплачивали отдельно за владение каждой процедурой, поэтому те медсестры даже за свой счет рвались на курсы повышения квалификации. То же самое и с врачами тоже...

19. Ука

Все правильно. Але ж, Zet, погодьтеся, не пацієнти в тому винні, як переконує Афтерстеп!

• Подобається Подобається x 1
  20. zet

zet Дуже важлива персона

То он в полемике спора. А вообще-то Афтестеп прав именно со своей точки зрения. Он по роду своей деятельности, обрабатывая статистическую информацию, может делать прогнозы. Он просто уловил систему. Развал медицины сейчас проводят преднамеренно, именно для того, чтобы полностью выдавить государственный сектор и приватизировать все, желательно в небольшое количество рук. Не думаю. что нам от этого станет лучше, а таких людей, как Левандовка (чем-то реально и обоснованно обиженных) просто используют в этом деле вслепую. Только запомните одну вещь, что только стоматология или гинекология еще может выжить в частых руках (и мы это вообще-то вытянем). Но ведь еще и лечение туберкулеза, рака, сахарного диабета и других долгоихграющих болезней, то частнику на эти заведения будет просто плевать.. или заломят цену неимоверную, т.к. в этой сфере сами по себе лекарства очень дороги и очень-очень надолго (на года) необходимы, чтобы просто выжить...

а де твій аватар? :)