Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? ТАК це - нормальна ситуація (черга до хорошого). Тільки висновок твій, Афтере не зовсім пойнятний: ТАК треба гнати ту адміністрацію (СИСТЕМУ), а плохенькі лікарі і самі перепрофілюються на продаж ковбаси. Чи ти пропонуєш заради святого спокою співати осанну СИСТЕМІ? Поміть, я не вказую тобі чим думати. І вупше... Поїду я в Брюховичі, до жінки і дітей.
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Пожалуй, так будет лучше, домой и к детям... а то вы уже забываете чем у нас с вами перемены заканчиваются.. Вообще без медицины останемся...
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? левандівко, нормою вважається більш масове явище. А незначні відхилення - нормою не вважаються. тобто - згине не система - а ті залишки нормальних лікарів. Доки грубий схудне - худий здохне. -- Про "осанну" - то вже тебе троха клинить... Я просто закликаю вас не обливати огульно лайном лікарів - раз не рекламувати самолікування, та інші ламерські запльоти - два. -- І, якщо ти пам'ятаєш - просив допомоги у вас по боротьбі з системою. Вам же простіше - добити залишки лікарів. Бо та жирова тканина, що утворилася при відмиранні корисних тканин - вона загине в останню чергу. -- Про "думаю я головою, але пальці так іноді..." - ти писав. То не я тобі вказував, чим думати - не вали. То до того свого поста причепити можеш. Такі стьоби - межують з хамством - залежить як розглядати. Тобто - якщо застосувати твій підхід, що ти його до "відповідальності" застосував - а також ваші наїзди на хабарництво в медицині, та кабмінерівську логіку - і цілком можна дійти до висновку, що я саме лікар і з тих хабарів живу. -- А я лише прошу тебе дійсно подумати, і головою. -- Потрать день - і перечитай те лайно, що тут в бік лікарів вихлюпнули. І подумай - якщо ти, маючи на увазі свою "полуклініку" - узагальнено хлюпаєш лайно, то хтось інший, який не знає про твої проблеми - прочитає і застосує все те лайно до цілком нормальної поліклініки. І при першому ж візиті постарається зіпсути нерви побільшій кількості "ветеринарів". -- Ну, тобто вестиме себе місцями як худоба. -- Ото - скоро лише ветеринари і полишаються...
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Левандовка я вам доктора нашла. там поймали, то может к нам переедет.. В Малайзии арестован лжестоматолог, практиковавший 29 лет http://www.versii.com/print2.php?pid=116922 Малазийская полиция арестовала местного жителя, который лечил зубы пациентам, не имея профильного образования и лицензии. Он принимал пациентов на дому и брал за это небольшую плату. У него дома изъяты медикаменты. Как сообщили в полиции, 63-летний задержанный в 1962-1978 годах был ассистентом у армейского стоматолога. Тогда же он установил дома стоматологическое кресло, произведенное в Китае в 1940 году, передает «Газета.Ru». --------------------------------------------------------------------------------
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Перепрошую, відповім обом. Не буду я витрачати ні день, ні годину на цю гілку. Досить! Бо поїхав, дійсно, до жінки, до дітей, в Брюховичі. Там Реколекційний Відпочинковий центр Католицької Церкви цього тижня приймає ДЦП-шні родини Львівщини. Дітей, тата-маму. Чудовий корпус, харчування. І цілий день спільні заняття, конкурси, лекції. Для всієї родини. Ці фоти зробив вчора ТАМ. Подивіться їх. В розділ "Маленькі чуда" їх не запостиш, щоб не лякати вагітних. А сюди - саме оно. Не полінуйтеся, гляньте... в ці очі... 70кб 122кб 105кб 98кб 74кб 145кб (летять цукерки) 92кб Подивилися? Здогадалися, про що я? Ці родини не згадують про "світильників", а світильники їх мають далеко... в звітності. Якщо "світильники" позгорярють синім вогнем, для цих родин нічого не зміниться. Цим родинам допомагає Церква і волонтери (без жодних дипломів). Крапка.
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? перекрут понять. абсолютно не заперечую, що і така діяльність потрібна - але лікарі тут ні при чому. Тобто - призначення лікаря - лікувати хворих, а не доглядати інвалідів. Якщо ти невдоволений МОЗ, а ллєш лайно на лікарів - це виглядає дивно. І "грає на руку" якраз МОЗ -- Але кожна ложка/діжка/бочка лайна в сторону лікарів - і лікарі (здорова тканина) заміщаються рвачами (сполучна, або жирова тканина) - і, відповідно, все гірший та гірший стан.... -- Так от, перед наступною порцією "потоку свідомості" в сторону лікарів (взагалі) - прошу все-таки згадати про структуру медицини, і задуматися - може, слід уточнити? і доволі багато уточнити? А, крім того, ще пприпустити, що дуже часто інвалідність - наслідок дій самого пацієнта.... Що не виконував приписи лікаря... -- Вже не кажучи про те, що терапія6 педіатрія, хірургія, стоматологія - то принципово різні медицини.... Імунологія, профілактика, санаторна справа, епідеміологія - зовсім різні галузі... І у цих галузях люди, що десяток або й більше років здобували вищу освіту, а потім ще кілька років "проходили практику" - називаються лікарями. І якщо до тебе прийде п'яний сантехнік і криво зробить роботу - ти не волаєш "всі роботяги - бидло!" -- А якщо у вашій поліклініці вже пройшов процес заміщення "лікарі - рвачі" - ти собі дозволяєш огульно лайном поливати всіх лікарів?
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? -1 заслуговуєш - причому конкретно..... ти недвозначно вилив на того самого Степанича діжку помиїв...
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? За детишек +1, за странные и нелогичные выводы -1.. Поэтому, Левандовка, не поставлю ничего.. Жаль, что в один пост совметили всё...
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? правда очка коле? ти, рекомендуючи домашні пологи - повідомляєш, до чого може призвести родова травма? даєш рекомендації, як поводитися при несподіваному повороті подій? Чи відразу радиш запросити лікаря? А ти, до речі, в курсі, чим може закінчитися бронхіт/запалення легень, якщо тихцем виливати антибіотики в унітаз, а лікарю нагло в очі брехати "приймаємо"? -- а винен - по твої логіці - лікар? і до кінця життя певно має доглядати за тим інвалідом? == "Неча на зеркало пенять, коли рожа крива" "кожен народ має той уряд, на який заслуговує" і додай медичний варіант останнього твердження -- твої нападки на лікарів - то те саме, що звинувачувати фотографа в тому, що в тебе морда крива.... добре, що ТАК висловлюється ще незначна кількість - загалом, до 90% - адекватні люди.... але відсоток ТАК-о думаючих - з кожним роком зростає, як і відсоток коновалів в медицині == кореляція, однако!
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? що правда моя, Левандівко! Правда... Салата, дякую! З 10-ти випускників медвузів працювати у медицині залишається 3 (статистика). Розповісти, хто залишається, чи самі здогадаєтесь?
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Розповідати - без сенсу. Лучше "прибити" тих трьох, поки в міністри не пробилися.
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? і лікуватися в ворожок... бо без тих трьох - в білих халатах залишаться лише столяри
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? А ти думаєщ, що з тими трьома без столяра/плотніка, гробових дєл майстра довго протягнеш?
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? може, поговоримо про фотографію? чи краще - про космонавтику? бо ти зара - як вуйко з дореволюційного села, що обговорює досліди Ціолковського...
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? И что вы будете делать, если судьба ваших детей как раз врачами и окажутся...:shutup: :D :D
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? а як Тарас Бульба - "Чим тебе породив - тим тебе і вб'ю" -- Нє - левандівка буде чекати як справжній український буддист - буде сидіти і чекати. доки чорти візьмуть ту "злочинну систему", що невідомо звідки взялася. І тоді Бог просто мусить дати нормальних лікарів. І він піде до тих лікарів. -- Теоретик Мих може підтвердити - в біблії так написано...
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Помиляєтесь шановний. Є світильники яким ці родини не далеко... (див. домівку в моєму профілі). А інвалідство це по Вашому не хвороба а спосіб життя чи як? . Розвеселили. Якщо ідеться про ДЦП, то тут 90% причини хвороби становлять якраз і помилки лікарів (особливо при родах: стимуляція, анестезія, видавлювання тощо). Ще не відомо що гірше: травми про домашніх пологах чи стимуляція в роддомі.
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Молодець! Мощно задвінув!.. Не турбуйтеся, лікарям всьо відомо, бо стимуляція - то спасіння, а ДП - злочин дореволюційного вуйка.
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? давайте окремо розглядати латентну фазу та загострення. тобто - інвалідів дійсно багато. І вони дійсно регулярно лагяють в лікарню. І вдячні лікарям за те, що в латентній фазі - нормально живуть. не все так просто, але якщо вам зручно думати саме так (а пологові будинки називають "катівнями" скільки я себе пам'ятаю) - будь ласка, саме так і думайте. Зокрема, нагадаю - не тільки акушери-гінекологи з пологового називаються лікарями. Дана гілка присвячена виливанню помиїв на лікарів взагалі - ласкаво просимо - приєднуйтеся. невідомо... дійсно - якщо в 80-х-90-х "нормою" були здорові діти, і "відхиленням" - родові травми та патології, то зараз - рівно навпаки. І не тільки лікарі, до речі, тому виною.