Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Так может у кого-то просто было день рождения. поздравили и разошлись...
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? 2 місяці тому записався по тел. до платного фахівця (вправити спину). 430 грн візит (правда, за рахунок страхової компанії). В призначений час в кабінеті - попередні пацієнти (ну ніколи такого не бувало). Виходять: літня циганка з дочкою. Лікар (власник клініки) у передшоковому стані. Розповів (як старому знайомому): кожне його слово, кожну маніпуляцію дочка пацієнтки ретранслювала по телефону своєму батькові (очевидно високого статусу в циганській громаді), запитувала - погоджуватися чи ні (хоч батько абсолютно не медик). Лікар - мало того що витратив потрійну норму часу - настільки морально виснажився, що елементарну новокаїнову блокаду доручив зробити колезі в іншому кабінеті. А ви кажете - районна поліклініка...
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? діло в тому , що вся процедура з вправляння плеча тривала 20 хвилин ...
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Я понимаю, но ведь снимок-то нужно было сделать... мало ли что там еще могло быть, хорошо, что обошлось ничем больше. А так и трещина могла быть, например...
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? змімок і проявка 8 хв , потім з його слів він зайшов ...йому зробили укол і він миттєво з непритомнів. А далі як у фільмі "очнулся - гипс". Тобто, якщо грубо порахувати .... з 5 годин ... , 30 хв займало лікування-провіряння Доречі.... на весь сихівський найон це був єдиний травмапункт з ОДНИМ ТРАВМАТОЛОГОМ. А скільки я побачив людей за 5 год в коридорі. Стільки мяса не в усякому бойовику покажуть.
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Да о том же и речь, что узких специалистов постоянно из-за нехватки финансов сокращают.
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? медицина - сучасний стан -наслідок природньої селекції. В якій ви - левандівко, особисто і конкретно у цьому випадку - зовнішній фактор, що на цю селекцію впливає. Стосовно перекручування цитат та зачіпки за "відповідальність" - окреме "фе" висловлю при зустрічі. Така поведінка має певну назву.... і ти добре розумієш - яку... Коли в оголошенні написано ти не дописуєш чорним олівцем "янучарівська відповідальність, знання букв бажане..."? Бо в мене вже підозри закралися... -- Притамуй в собі глуху ненависть до лікарів - і спробуй головою подумати. Куди поділися нормальні вчителі? А чому на Східній Україні їх більше? Куди поділися нормальні мєнти? А чому в центральних регіонах України вони є? -- Куди поділися нормальні лікарі? Чому їх так мало? А чому на Житомирщині, Сумщині - їх так багато? -- То "споконвікузтрийцідев'єтогороку" підхід - звинуватити когось, по можливості - поширше коло - у своїх бідах. Чого бідні? Бо дурні! а чого дурні? Бо бідні!
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? і правильно - а раптом ковбасу тра' буде порізати? чи пляшку з пивом відкрити? і взагалі, нас з дитинства вчили: "будь гатов!" - "завше на постерунку!"
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Скоро і того не стане... І проблем не буде. От тільки якщо плече вивихнути... Та це дрібниця!
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? ТАК у нашій большій полУклініці стІко персоналу... Кожен день - свято. Працювати їм ніколи... От коли з'являться маленькі колективи з великою дисципліною і повагою до годівника-пацієнта - буде більше робочого часу. Я ТАК думаю... Афтере, а попросити в магазині порізати? Там вже діє нормальна конкуренція, тільки попроси... Ініхто не пошле (як на флюоро/гінеколога) у господарчий відділ по ніж... Пиво? Шашкою? Шампанське, гусари - розумію, а пиво... Афтере!.. Люба поведінка має дЕкілька назв і оцінок. Не гарячкуй... "В горле сдержитє стони. Горькіє стони"..? Афтере, не хвилюйся, думаю - головою, а от пальці і клавіатура - люблять постібатися, іноді. В цю гілку (чесно) заходжу тільки з добрим, веселим настроєм. А як інакше можна, при ТАКій пафосній назві теми??? :D Тепер зрозуміло, для чого їм ковпаки на голову одягають: жеби німб не сліпив глупих пацієнтів. Я просто угораю від їх "світіння"... :radist: Про "куди ділися" - трохи нижче, у відповіді Степаничу. Неправда Ваша, Степаничу: 1. Не скоро (скоро - тільки коти плодяцця). 2. Не мені Вам нагадувати про нормативи охоплення. Сихову (напевно) - положено мати свій пункт. 3. Якби (раптом) ТАК ся стало, і рухнула б, нарешті, СИСТЕМА, то хлібне місце "пусто нє биваєт"... Якщо "на прощання" Система не продасть приміщення під ігрові автомати - буде там Центр "Здоровий Сихів" (директором - той самий головлікар ) , де за ті самі гроші і 1,5 години, замість 5-ти, вправлятимуть плечі 3 травматологи. Ті самі, які зараз і числяцця у штаті, але один у відпустці, другий забив на їхню платню і тільки числиться, а ще 2-і - не виходять з декрету. Чим раніше рухне СИСТЕМА, тим швидше з'явиться шанс на нормальне обслуговування. Зараз (у Львові, принаймні) Система дусить все небезпечне для її існування (втч, і нормальних "продвинутих" лікарів). І саме тому тікають звідси нормальні до Києва і далі (а не через особисті обрАзи від пацієнтів, Афтере ) Саме у ту СИСТЕМНУ діру пішли хороші вчителі і мєнти, видусили, нафік...:cowboy:
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? то, левандівко, видко, твої пальці писали - голова тим часому де-інде була. Степанович правий - але.... Повір мені, що то не його проблема, і не моя - відсутність лікарів. А твоя і Миха. І Ksani і всіх тих, хто тут лікарів лайном поливають. Те, що ти не розумієш і не хочеш зрозуміти, що, як і в фотографії, так і в медицині, так і в любій галузі, де працює структура/організація, а не вар'ят-одинак - є "об'єктивні закони, що існують незалежно від твого розуміння". І те, що здається тобі можливим (якщо рухне система) - є нереальним, якщо суперечить тим законам. І потім, коли розвалив і не збудував - пізно ріпу чухати... Як, для прикладу, на руїнах львівської промисловості. -- До речі, посилаючись на "нормативи охоплення" - ти посилаєшся на ту ж систему, що ти її розвалити хочеш. І травматологів з хірургами замінять бабки-шептухи. Це найвірогідніша лінія розвитку подій - принаймні, до цього часу подібні ситуації закінчувалися саме так. -- А струс мозку в п'яній бійці - цілком можливий... І чоловік "згасне як свічка за три дні, бо не змогли відшептати"... Ось за що ти зараз агітуєш...
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Ой-ой-ой! Я? Агітую за струси мозку і шептух? Я очікую (не агітую!): Невже не помітно? Збільшити шрифт? Будьмо уважні! ЛьвівПром розікрали і продали. Продали ті хто хазяйнував там (не шептухи з вулиці). І медзаклади з обладнанням (ндБ) продаватимуть "святі" рульові про яких Вами, Афтер написано: Я ж сподіваюся (зі скромною молитвою) на інший розвиток подій: . Оп'ять недочиталося, Афтере?
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? то твої мрії. Реальність іноді руйнує всі сподівання "... такой бальшой, а в сказкі вєрішь..." ні - горлопани-рагулі продали. Ідейні. Що "геть комуняк від влади" волали - відповідно, всіх без розбору, що мав партквиток - погнали. А "справжні" комуністи - ті вчасно поклали партквитки, стали в перших рядах в церкві, і очолили цей натовп. І копієчку собі на чорний день сколотили... з молитвою - дивись, не перестарайся, і лоба не розбий... Та й підлоги шкода... НІ - левандівко - ТИ НЕ СВОЇ МРІЇ ЧИТАЙ. Роззирнися троха довкола... пам'ятаєш, ми з тобою спільних знайомих з облвиконкому обговорювали? Так от, в облздороввідділі - такі самі. -- А тепер згадай свої сподівання - і реалії - при співпраці з виконкомом. І зроби проекцію цього на "розвал медсистеми" - і зрозумій, що результат буде АБСОЛЮТНО аналогічний. І твоя агітація, і твої сподівання, і твої заклики - якраз саме цим хапугам і на руку...
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? основні клієнти травматологів - це люди, що покалічилися в ровах поперек тротуарів чи в розборках "по п'яній лавочці". твої сподівання, що то є "рожеві мрії". А от "бабки-шептухи", "екстрасекси" та інший подібний непотріб - то найбільш імовірна реальність. І, до речі, апаратура така-сяка медична потрібна. Для того ж рентгену (в простих випадках)... Яка далеко не безкоштовна...
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? "В Луганской области не хватает врачей. Чтобы попасть к специалисту, людям приходится ехать из самых отдаленных сел в областной центр. Но и здесь дефицит кадров – в Луганске вакантны около полусотни мест. Их некем заполнить. Молодые специалисты уезжают в соседнюю Россию или устраиваются в частные клиники. В государственных же медицинских заведениях остаются работать только пенсионеры. Не смотря на то, что в Луганской области есть свой медицинский университет, лечить людей здесь некому. Происходят и такие случаи, когда закрываются целые отделения. Из-за отсутствия специалистов. " http://www.ntn.tv/ru/news/ukraine/07/08/14/19/16.html
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? і ще, левандівко, врахуй - масове розповсюдження приватних стоматкабінетів зовсім не покращило якість обслуговування населення тобто не саме індивідуальне обслуговування "грошовитих буратін" - а стан ротової порожнини "громадян в середньому" При з/п навіть в 1000 грн. "викидати" за зуб по $50 - люди воліють за 20 грн вирвати в державній, зауваж, клініці -- чи ти не згоден?
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Ідейні горлопани? Продали? -Ой... Знаєш, я теж платив останній раз 23 грн. у ДП, але тільки у лікарки, до якої коліжанка-стоматолог сама ходить. До самої коліжанки трудно попасти - запис (у державній клініці ). Мені тут зручніше. В Москві жив - ходив до платних кабінетів. Мрії? Не мрії, а напрями розвитку, побажання. Різницю вловлюєш? Я знаю, чого я хочу і від яких людей. Давно не розчаровувався... А бракує вже десь лікарів - чудово! Це ж сигнал. Пора! (жодної політичної реклами). Наспівуючи: То вмирай, ухха-ха, мила, чорнобрива!
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Так ходите к частникам, раз вам пора... Там вас на руках носить будут, зачем же вы очередь занимаете у тех, кто согласен и в обычную поликлинику/больницу сходить.. Кто мешает? Сигнал у него, а другим теперь сдыхать без медицины что ли? Вы что-то увлеклись, вообще обдумывать перестали, честное слово...
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? угу ти на якому поверсі живеш? на 8-му? от уяви собі спільноту сусідів по 8-му поверху6 що вважають непотрібними 7 попередніх. "най валяться". -- ти закликаєш саме до цього. Ти відмовляєшся зрозуміти, що постраждають "ці хороші, до яких запис". Не ті, до яких ти не ходиш - хоч то можливо тобі і не очевидно То масове явище - до одного 2 пацієнти в день, до другого - 20-60. І черга. Терпляча. Але колись у лікаря - у того, до якого черга - увірветься терпець. Виною в цьому випадку будуть не пацієнти - "з'їсть" лікаря адміністрація, і колеги, до яких черги немає. -- А кількість тих колег, до яких "без черги" зростає завдяки вашій агітації - твоїй, Миха, Ksani... -- ще раз спробуй, левандівко - не пальцями подумати, а головою... Не "сонце обертається навколо Землі, бо мені так видається" - а троха може книжку почитай...