Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? В такие моменты стимул "скинешь лишний вес", тем более что его нет, не работает
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Не в этом дело! Дело в стремлении обобщать. Вот у меня 4-е пакета поставили, откосы женщина сделала так себе. Я теперь на 4 следующих окна другую возьму. Но я же не говорю, что БОЛЬШИНСТВО штукатуров халявщики!
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? А я глибоко переконаний, що ХОРОШОГО спеціаліста шукати дОвго...
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Не факт! Але це лише власний досвід! Як правило, не дОвго. Слава йде попереду..
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Справа навіть не у професіоналізмі, а у різниці ставлення до пацієнтів з грошима і без.
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Тут з Вами не погоджуся: я готовий платити, а часто попадаю на халтурщиків. Був би чайником - вже б загинув.
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? теща була захворіла і попала в лікарню в Сумах (десь кінець 90-х). Ставлення - однакове, для лікаря було дико, коли йому пропонували гроші. Так, з медикаментами було сутужно - за деякими доводилося попошукати (Київ, Львів, за кордоном). -- Якщо б то було у Львові (в ті часи) - залікували б насмерть. -- Запитання до загалу - у Львові медики з Марсу, чи ви їх самі так виховали? Чи то така злобна експансія, щоб галичан задавити - чи наслідок багатолітньої сумлінної праці пацієнтів? Можливо, для вас то секрет - але будь-які учні виховують вчителя, хоч мало би бути навпаки. Лікарі - мали би виховувати пацієнтів, але то теж процес взаємний...
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Евріка! Висуваю гіпотезу: ідейних лікарів зсилали на Північ і Схід, а у Львові залишили підмазливих! Шо скажете, Афтере?
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? ідея - хибна. Але природний відбір таки був - хороші лікарі не витримували, і з словами "най ся діє божа воля" або міняли роботу, або місце проживання
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? на академічність - не претендую в даному контексті - стосовно лікаря - це просто сукупність рис: - відповідальність - хороші стійкі знання з постійним їх поповненням/оновленням - хороша інтуіція ("дар від бога") - захопленість своєю роботою (чи любов до професії - якщо вам так буде завгодно )
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? А "любов до ближнього"?!! Сємьон-сємьонич... Шкода, по Вашому п.1 "відповідальність" - основний провал.:no:
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? то ви можете собі вимагати від продавців, чиновників та в будинку розпусти. це абстрактне поняття, до того ж першооснова фарисейства. лікар не має кудахтати та виявляти якусь там абстрактну любов - а має максимально точно встановити діагноз, і відповідально (!) поставитися до можливих відхилень/негараздів. і вже точно - робити це беземоційно. Емоції - шкодять роботі. лікарі доволі часто відмовляються лікувати близьких родичів - емоції ("любов до ближнього") суттєво спотворюють діагноз і дають погані результати при лікуванні (як наслідок) шкода, що орієнтуючись загалом у життєвих питаннях правильно - в цьому питанні (хоч і даєте медичні поради) - Ваш світогляд просто викривлений
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Зовсім забув - стосовно любові до ближнього до лікаря приходять різні пацієнти - в тому числі і хамовиті продавці (що буквально нині нахамили), і сусідка, що постійно свиню підкладає... -- На емоціях/почуттях/абстракціях у наш час роботу будують тільки шахраї, фанати та дилетанти - ну і політики, як підвид шахраїв з долею фанатизму і непересічним дилетантизмом
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Знаєте, одразу згадуються Янучарські намагання взяти на себе відповідальність. Зрозуміло, що йдеться про "контроль над фінансовими потоками". А про коку відповідальність Ви, Афтере?.. Перед головлікарем? Дайте спокій! (або статистику посаджених лікарів). Афтере, невже забули, що розвішування ярликів - кращий спосіб посваритися? Полегше! Я Ваш (особистий) світогляд не чіпаю, а Вас прошу облишити мій. Ок?!
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? знаэте - згадуються відразу передвиборні баталії, коли перекручується зміст слів/понять, хоч явно було розжовано в контексті.... Зараз я маю повне право написати - левандівко, ви не слухаєте опонента - ви гоните "потік свідомості". Тобто лікар має підійти до кожного випадку а) індивідуально - і врахувати особливості б) відповідально, не знехтувавши жодної дрібниці (хоч і здається дрібниця малозначучою) в) передбачити можливі відхилення перебігу... зауважте - ніде не фігурує "головний лікар" чи санстанція... В основному хороші лікарі - якраз не в теплих стосунках з адміністрацією А от відповідальність за своє рішення, за результат своєї праці - це якраз пацієнта стосується, хоч і опосередковано але ви мене до цього спонукаєте, левандівко -- перекручування змісту фрази іншою, своєю трактовкою, з привішуванням - теж не найкращий спосіб досягнення порозуміння я ще поки що не почав - тільки натякнув - ви використовуєте інші поняття, не з тої галузі, при оцінці лікарів
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? обрізана цитата - змінений зміст... додуваме слово "головний лікар" - змінений зміст... "академічне визначення" хто просив? а хто його перекрутив під свої слова? -- Наступного разу - попрошу уточнення: які слова слід вживати в означенні -- Головний лікар значним чином впливає на те, який лікарський колектив буде в поліклініці. І, відповідно, поліклініки що на Хімічній, що на Радянської Конституції - зовсім різні. І не тому, що на Радянської Конституції - сімейна -- але воно зручно так гівном - ляп! всі лікарі - ляп! та взагалі медицина в Україні - ляп! А те, що в Житомирі, Києві, Сумах і у Львові - принципово різні ситуації - та нащо воно нам ці складності? нам потрібен "ляп" - бо в нас негативний досвід спілкування... -- до речі, левандівко - ви пам'ятаєте свого дитячого лікаря - того, що вас лікував?
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Відповідальність у вигляді "догани" від Головного за каліцтво пацієнта??? Не буду уточнювати, ДЕ я мав ТАКу відповідальність! Аякже! Вакуліна. І очі... добрі-добрі... (доречі, цілком адекватна, чого не скажеш про нинішню дільничну).