Як би не було різниці я б не питався. Я поставив конкретне питання. @Коммунарец, чо ви за @jasvami розписуєтеся?
Вони, як і всі добропорядні члени християнської релігії, стоять на позиціях "великої блудниці", час якої вже сплив. Та хіба не так само було два тісячоліття тому, коли Христом було принесено нове вчення, що упразняло юдаїзм, а батьки його та рідня казали:"він біснується".
Я знаю, що вам не зручно біля мене, бо все видно і світло всюди, а у вашому підземеллі морок і скука. Нічого немає цікавого для мене, крім того, що слухати ваші побасеньки про себе посланного.
"Ну, значить виходить..." Я взагалі не визнаю порядків. У мене стіл на кухні завалений немитим посудом вже тиждень, підлога не мита за зиму. І головне - мені за це нічого не буде!!!!! Всюду безлад, гірше, ніж у пеклі.)))))
Ідеальний порядок - то прерогатива нечистого. Ідельна чистота горілки, звабливість форм... то не моє. Коли все ідеально, то нащо далі існувати? Хто тільки не рівняє мої мізки... А фіг вам! Який є, такий і буду.