Вплив свідомості на об*єктивну дійсність

Тема у розділі 'Релігія', створена користувачем shaman, 5 кві 2008.

1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Відповідь: Вплив свідомості на об*єктивну дійсність

Мудро.
    Я так і намагаюся жити.
    Правда,не завжди вдається....

• Подобається Подобається x 1
  2. консультант

консультант Дуже важлива персона

Які механізми використовує Бог, Вам ніхто і ніколи цього не пояснить, тому що це не підвласне людському розуму, про це знає лише Бог. Від людини потрібна лише Віра в Божу Всемогутність і Всемилостивість, тоді вона отримає все, що забажає. Хто вірує, той не має нічого неможливого. " Тоді підійшли учні насамоті до Ісуса і сказали:" Чому ж ми не могли його вигнати?", а Він їм відповів:" Через Ваше лицемірство. Бо поправді кажу вам: коли будете мати віру, хоч як зерно гірчичне, і горі оцій скажете:" Перейди звідси туди", то й перейде вона і нічого не матимете неможливого !"-Єв. від св. Матвія гл.17. в.19,20.
    Якщо Ви будете намагати впливати на об"єктивну дійсність тільки виключно за рахунок своєї свідомості, чи своїх паранормальних можливостей, Ви ризикуєте сформувати надлишок енергоінформаційного потенціалу в тій чи іншій ділянці кори півкуль головного мозку або частково заблокуєте роботу серцево-судинної системи. Надлишок енергопотенціалу в будь-якій ділянці веде до порушення гомеостазу в ній, сприяючи розвитку пухлин і новоутворень. Зверніть увагу. що екстрасенси, парапсихологи, біоенергоінформотерапевти, які практикують цілительство не базуючись на духовній практиці, довго не живуть. Вони створюють проблеми собі і своїм пацієнтам, не вміючи надати правильну допомогу. Тільки щира молитва може допомогти людині, звичайно не відкидаючи допомоги кваліфікованого медика, тому що черезмірна надія на Боже милосердя - це великий гріх, хула проти Святого Духа. "молитва віри вздоровить недужого, і Господь його підійме, а коли він гріх був учинив, то вони йому простяться", "моліться один за одного, щоб вам уздоровитись. Бо дуже могутня ревна молитва праведного!- перше соб. посл. св. ап. Петра гл.5 в.15.
    Якщо Вас не цікавить питання оздоровлення то це саме стосується і всіх інших питань. Ось Вам приклад:" Ілля був людина, подібна до нас пристрастями, і він помолився молитвою, щоб дощу не було,- і дощу не було на землі аж три роки й шість місяців... І він знов помолисвя, - і дощу дало небо, а земля вродила свій плід ! - "перше соб. посл. св. ап. Петра гл.5 в.17,18. Сильнішої і безпечнішої методики ніж молитва і звернення до Бога, в плані впливу свідомості на об"єктивну дійсність, я не знайшов, хоч успішно пройшов курси в Джуни Давіташвілі, курси професіональних екстрасенсів в центрі Кандиби та багато іншого. Якщо Ви вважаєте, що у Вас інший шлях, де Ви зможете обійти Бога, то я просто співчуватиму Вам. Повірте, це я кажу щиро, без іронії і від душі...

• Подобається Подобається x 3
  3. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

філософія рабства? очевидно ви не зрозуміли мій допис
    це філософія свободи
    я у всьому знаходжу для себе користь, роблю висновки, вчуся на помилках і рухаюся далі
    мабуть, ми мислимо різними категоріями :)

• Подобається Подобається x 3
  4. shaman

shaman Active Member

Я називаю речі своїми іменами...звичайно Ви не погодитеся...питання ціностей...жаль, що Ви мене теж не зрозуміли...адже сидіти по вуха у лайні, шукати в цьому позитив, а потім пояснювати дітям чого ми в такому бруднющому світі живемо... та ще й дивитися їм в очі...а чого б не сказати собі, що сидіти в лайні це погано і своїми силами піднятися вище і вичистити те лайно, а потім гордитися своїм вчинком...а то як в Маяковського :" ми мошки, ждем кормежки"...

5. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

колупаються два хробачки в гною - тато й син.
    - Тату, а то правда, що хробачки у яблуках живуть?
    - Правда, синку!
    - А ми?...
    - Батьківщину, синку, не обирають!
    ==
    Взагалі кажучи,
    можна - так було купу довгих років :)
    А кому не подобалося тепле лайно - тому була призова поїздка "по ленінським місцям"

угу :) "один мой друг, он стоил двух, он ждать не привьік - бьіл каждьій день последним из дней...."
    Таки напевно усе від обставин залежить? хоча безперечно і харакірі як поняття - має право на існування - якщо оточуюче лайно нестерпне для твого сприйняття :)

а де твій аватар? :)