Мне этого человека искренне жаль в данном вопросе... Или я неправильная...ну выходили же замуж - женились просто потому, что хотели постоянно быть вместе. Если кому-то не повезло и он такого чувства не испытал, это вовсе не означает, что остальные - кролики со спермотоксикозом.
Не, просто человек в своем принципиальном отрицании совка прыгнул выше головы и посягнул даже на любовь. Ведь надо сказать при совке люди были попроще все-таки, чем в современной Европе, и большинство женились все-таки по любви. Может это и громко звучит, но это так. А поэтому - ГРАНД против! :rolleyes:
Не сплутала, а не дописала. И госпожи, конечно. Будешь отрицать привлекательность женитьбы сержанта на дочери генерала?
Переконуюсь що таки не правильная. чого не іспитал? Сексуального юнацького потягу? Чи надбажання вести сумісне господарство? А не здогадуєтесь яку функцію виконує ваш підпис в РАГСі при укладенні шлюбу? Підкажу. Юридичну. тоб то держава в особі РАГСу вимагаючи від подружжя засвідчити підписами юридичну відповідальність, а не любов-морков про яку Ви тут намагаєтесь співати. Це фактично та ж форма контракту, але тільки з совковими заморочками та відповідальністю перед державою. і вже потім один перед одним. Складається враження що Ви ще не подорослішали навіть після перебування 17 років в шлюбі.
Ну, о юношеской сексуальности Вашей я как-то не задумывалась, честно говоря, не сомневаюсь. А вот настоящее чувство Вас, похоже, обошло. И если это и есть взрослость , я , пожалуй, дорослишаты не хочу. А скажите честно, разве такая неправильность - это плохо? Вам ближе правильность женщин, стремящихся к браку по рассчету?
Ви не далекі від істини стосовно мене. До речі на московській мові "любов" означає не тільки любов до сосби протилежної статі, але і любов до водки, до брехні, до собаки тощо. А в українській таке почуття має окрему назву "КОХАННЯ". А решту можна любити.
Справа в тому що розмірковувати про справжність почуттів невдячна справа. Особливо це стосується почуття любові і споріднених почуттях. Саме досконале почуття це страх. Його ознаки завжди обдні і ті ж, і їх ні з чим не сплутаєш. А решта почуттів сумнівні. "коглгосп справа добровольна". Але прийдеться. Діти змусять. Та я не кажу чи це погано, чи добре. Бо кожен сходить з розуму по своєму). можна намалювати собі повітряних замків і свято вірити в їх існування. Це добер чи погано? З точки зору психіатра - погано, з точки зору власне пацієна - добре. От і розсуди тут.) Принаймні від цього більше користі та надійности. Особливо в нашому матріархальному етносі.
Какая же тут надежность? Мир так переменчив...Как Вы говорите - чувства сомнительны? Так и достаток//должность тоже. Все меняется...Как по мне, расчет на чувства более надежный. Нет, конечно. Как говорит Кертис: "цЫничное жЫвотное". Бедный Вы, дядьку...
От бачите де прорізались Ваші комсомольські ріжки.(виділені слова) Я про матеріальну складову не згадував. Бо вважаю її другорядною, хоча і важливою. При чому під розрахунком мається на увазі сумлінна оцінка моральних якостей кандидата на супутники в житті. А його (її) матеріальне становище оцінювати об"єктивно неможливо. Бо в молодому віці (як правило по вступі в шлюб) можна лише прогнозувати тенденції по його набутті. Ну не знаю. Але в шлюбі перебуваю з однією людиною майже 35 років. Деякі дописувачі стільки ще не прожили на світі.:rose:
Простите, неправильно поняла Ваши рассуждения о расчете. Но кажется мне , что Вы кокетничаете, гвооря о моральных качествах. Ибо к чему тогда был указан брачный контракт...в нем уж конечно речь идет исключительно о сумлінна оцінка моральних якостей кандидата на супутники в житті. Ой, дядьку, не треба нас дурить, ми ще не пьяни)))
(Стосовно виділеного) Хто зна-хто зна.) Справа в тому, що таке явище як шлюбний контракт у нас річ доволі нова і не осмислена в повному обсязі. Наскільки мені розказували люди, о на Заході це доволі об"ємний документ включаючий в себе як моральні аспекти подружнього життя, так і матеріальні. У нас же вся увага зосереджена саме на матеріальному, а моральний аспект як правило беруться досліджувати досвічені батьки майбутніх наречених. Поки що камінний вік.
Повторю вчерашнее, а не хочется. Пане Гранд..я говорила о чувствах. А Вы - о расчете. Брачный контракт о взвешенности мыслей о внутренних качествах кандидата ничего не вещает. Так что не выкручивайтесь, некрасиво.
Ага-а... Возьмємся за рукі друззя ...як перед тим повів п.Путін до п.Бер-Лазаря ,та й до п.Коморовського з Варшави,і до інших...Та й підемо мотлошити українців,а то панімаш разкудкудакалісь,асобєннa в Галіції! )