Ти, Добряк, не розумієш, що у нас, в Україні, досі фактично йде війна за незалежність. Війна України проти Росії. Війна, звичайно, ідеологічна, раніше була. Але тепер переходить у фактичну, і хто зна, що буде далі.
а мозгами додуматься своими, что не к чему хорошему это не приведет тяжело? нет ни одной войны с хорошими последствиями.
Правильно. Але є маленьке але. Цю війну нам нав"язано ззовні. Не дарма Гундяєв в Україну їздить наче до магазину ходить. І замітьте, що кожен його "візит" закінчується чимось подібним як у Львові, але до тепер поки що без застосування сили. Тепер його візити перейшли в нову якість. Війно з московщиной йде. цілі тієєї війни різні. У московщини відвоювання совка та експансія панмосквізму на вже втрачені території, а Українці за банальне виживання. Як що у Вас крім фотографії та одруження в мізках залишилось трошки місця для простого аналізу в часі і просторі, просто співставити події та факти , то картинка сама собою складеться. вже самі здавалось би палкі прихильники ліберального інтернаціоналізму це помічають. Ви ж поки що вперто не хочете. Залишилось виснити чому.
Коли на тебе нападають, ти просто захищаєш свою країну, а куди там воно веде, хто зна. Українці у Львові учори вели велику вітчизняну війну проти російсько-кремлівських загарбників. Така термінологія тобі зрозуміла ?
Да кроме темки о фотках, и то которые уже проедаются своей однообразностью и выпученностью, все выкрикивания и темы этого мальца пусты и выеденого яйца не стоят. За версту видно, что там не все чашки в комоде, но возраст многое извиняет.)
Нацики не могут быть умными, потому как идеология у них примитивная. Примитив нацика легко трансформируется в животную агрессию, на этом их и поймали.
Абсолютно правильно! Руснацики примитивны и их идеология проста как некрашеная дверь в русской избе)))))
В России есть нацистские организации, но для этих организаций праздником является не 9 Мая, а ДР Гитлера. В этом они с вами солидарны.
Кто такие львовяне? Ваґнер розповідає, що серед натовпу були і жінки, і діти. Також згадує підлітків, «15-літніх шмаркачів», які катували жінок. Усе це також задокументовано фотографіями з Бібліотеки Вінера.
И вот тут то и понимаешь, что совков Бог наказал по части ума. Не буду копаться, лень, исключительно по памяти: На 30 июня 1941-го, когда немцы вошли во Львов, 2/3 его населения составляли поляки, евреи... До того 20-25%% примерно евреев. Сколько из них убежало из Львова с 22.06.1941-по 30.06.1941-го знает только Бог. Остальные Украинки и Украинцы. По каким параметрам товарисч определил, что девушки с нацисткими флажками Украинки?
Львовяне "Була година 11-та перед полуднем. Сказали, що українці ведуть вулицею колони єврейських чоловіків і жінок. Однак ми не усвідомлювали того, що відбувається. Несподівано в брамі з’явився якийсь підліток з обличчям бандита. З міною, сповненою сарказмом і ненавистю, він сказав мені й сусідці, з якою я стояла на ґанку: «Ходіть-но панянки трохи попрацювати». В мене стало серце, нас візьмуть до трупів. Однак без слова прохання чи опору я пішла за ним, втішена, що на ІІ поверсі побачили, що діється, і встигнуть сховатися. Щойно я вийшла з брами нашої кам’яниці, як мене оточила зграя вуличників. Усе ще не розуміючи ситуації, я йшла під штурханами й поштовхами у бік казарм. Перед казармами стояла шеренга чоловіків, жінок і дітвори – міське шумовиння. Перш, ніж я окинула поглядом усю картину, мене засліпив удар в обличчя. Дикі крики й вереск, хтось ухопив мене за волосся, мене кидали, мов м’яч, із рук до рук..."