Вот он национализм

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Добряк, 10 тра 2011.

1. Добряк

Добряк Well-Known Member

где я обвинил львовян? с чтением проблемы......о_О

2. Balaganoff

Balaganoff Дуже важлива персона

Открыто. Будем продолжать - тема будет закрыта навсегда.

3. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Ти, Добряк, не розумієш, що у нас, в Україні, досі фактично йде війна за незалежність. Війна України проти Росії. Війна, звичайно, ідеологічна, раніше була. Але тепер переходить у фактичну, і хто зна, що буде далі.

4. Добряк

Добряк Well-Known Member

а мозгами додуматься своими, что не к чему хорошему это не приведет тяжело?
    нет ни одной войны с хорошими последствиями.

5. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Правильно. Але є маленьке але. Цю війну нам нав"язано ззовні. Не дарма Гундяєв в Україну їздить наче до магазину ходить. І замітьте, що кожен його "візит" закінчується чимось подібним як у Львові, але до тепер поки що без застосування сили. Тепер його візити перейшли в нову якість. Війно з московщиной йде. цілі тієєї війни різні. У московщини відвоювання совка та експансія панмосквізму на вже втрачені території, а Українці за банальне виживання. Як що у Вас крім фотографії та одруження в мізках залишилось трошки місця для простого аналізу в часі і просторі, просто співставити події та факти , то картинка сама собою складеться. вже самі здавалось би палкі прихильники ліберального інтернаціоналізму це помічають. Ви ж поки що вперто не хочете. Залишилось виснити чому.

6. Mr. Blick

Коли на тебе нападають, ти просто захищаєш свою країну, а куди там воно веде, хто зна. Українці у Львові учори вели велику вітчизняну війну проти російсько-кремлівських загарбників. Така термінологія тобі зрозуміла ? :)

7. olegp

olegp миється в бані

а причина- вы неграмотно боролись\тесь за незалежність:))

8. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Да кроме темки о фотках, и то которые уже проедаются своей однообразностью и выпученностью, все выкрикивания и темы этого мальца пусты и выеденого яйца не стоят.
    За версту видно, что там не все чашки в комоде, но возраст многое извиняет.)

9. Liman

Liman Member

Нацики не могут быть умными, потому как идеология у них примитивная. Примитив нацика легко трансформируется в животную агрессию, на этом их и поймали.

10. ostrov_Norman

ostrov_Norman Well-Known Member

Абсолютно правильно! Руснацики примитивны и их идеология проста как некрашеная дверь в русской избе)))))

11. Liman

Liman Member

В России есть нацистские организации, но для этих организаций праздником является не 9 Мая, а ДР Гитлера. В этом они с вами солидарны.

12. Mr. Blick

Ні, то у звичайних неофашистів та скінхедів. А у руських нациків головне свято 9 травня. :pardon:

13. Liman

Liman Member

Во Львове праздник (1941 г.)

14. Liman

Liman Member

Кто такие львовяне?

Ваґнер розповідає, що серед натовпу були і жінки, і діти. Також згадує підлітків, «15-літніх шмаркачів», які катували жінок. Усе це також задокументовано фотографіями з Бібліотеки Вінера.

15. andrzej

andrzej Дуже важлива персона

И вот тут то и понимаешь, что совков Бог наказал по части ума.

Не буду копаться, лень, исключительно по памяти: На 30 июня 1941-го, когда немцы вошли во Львов, 2/3 его населения составляли поляки, евреи... До того 20-25%% примерно евреев. Сколько из них убежало из Львова с 22.06.1941-по 30.06.1941-го знает только Бог.

Остальные Украинки и Украинцы.

По каким параметрам товарисч определил, что девушки с нацисткими флажками Украинки?

16. Liman

Liman Member

Это не украинки. Это глупенькие нацистки.

17. andrzej

ДА НУ!?

Из Берлина немок во Львов специально завезли?

18. Liman

Liman Member

Львовяне

"Була година 11-та перед полуднем. Сказали, що українці ведуть вулицею колони єврейських чоловіків і жінок. Однак ми не усвідомлювали того, що відбувається. Несподівано в брамі з’явився якийсь підліток з обличчям бандита. З міною, сповненою сарказмом і ненавистю, він сказав мені й сусідці, з якою я стояла на ґанку: «Ходіть-но панянки трохи попрацювати». В мене стало серце, нас візьмуть до трупів. Однак без слова прохання чи опору я пішла за ним, втішена, що на ІІ поверсі побачили, що діється, і встигнуть сховатися.
    Щойно я вийшла з брами нашої кам’яниці, як мене оточила зграя вуличників. Усе ще не розуміючи ситуації, я йшла під штурханами й поштовхами у бік казарм. Перед казармами стояла шеренга чоловіків, жінок і дітвори – міське шумовиння. Перш, ніж я окинула поглядом усю картину, мене засліпив удар в обличчя. Дикі крики й вереск, хтось ухопив мене за волосся, мене кидали, мов м’яч, із рук до рук..."

19. andrzej

Фотка сделанная мной во Львове в 2008-м

Вулиця Замарстинівська

20. Liman

Liman Member

а де твій аватар? :)