Вороги українського народу, упирі, вурдалаки (ОФФТОПИ)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 6 гру 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. FourA

FourA Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 3
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Кулєра го знає....:dntknw:
    Тоти...модні нинька,магнітні бурі?:scratch_one-s_head:

Я сі не пхаю....ту про совків ніц не повідаєсі....:nea:
    А корінь зла,як всім відомо в них....
    Зрі в корєнь(с)...:sorry:

• Подобається Подобається x 6
  3. FourA

А Москва далеко от Черкас? -- Да тысячи полторы - две будет. -- Это ж надо: такая глушь, а так прилично шьют! (с)

• Подобається Подобається x 2
  4. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

спасибо, теперь буду отождествлять с собой, а вы пардон чьих будете? из коренных али пришлые? и родословную украинскую с каких предков ведете? а татуриовочку солнцеликого Степана Б на ягодице сделали? ой как хорошо то темному москалю с моей азиатсокой сушностью среди ясновельможных образцов для подражания - просто таю , а можно к вам? можно как вы быть ? ну пожалуйстааааа, гордится тем что: меня все угнетали всегда, что вот моего народа бооольше померло , что в стране полный бардак , корупция, минздрава нет, промышленность или чужая или на ладан дышит, народ тысячами валит за бугор, и при этом оставаться Элитарным, Непреклонным в борьбе! ВЫСОКОКУЛЬТУРНЫМ! на всю голову правоверным и т.д не, правда, возьмете в Рогули?

---------- Додано в 23:15 ---------- Попередній допис був написаний в 23:13 ----------

не обращайте внимания ... если можно ...

---------- Додано в 23:17 ---------- Попередній допис був написаний в 23:15 ----------

эх, пардон а до прихода не напомните как процветали? я че-то пропустил этот момент ...

---------- Додано в 23:24 ---------- Попередній допис був написаний в 23:17 ----------

не, я хороший, только погано как то... эх да ладно ...

• Подобається Подобається x 6
  5. Nevermind

Nevermind Просто персона

Здесь Вы абсолютно правы. Какова власть, такая и страна.

6. Romko

Кстаті о птічках....

• Подобається Подобається x 5
  7. Agaton

Agaton Well-Known Member

Та не точно із Фельштина (доречі - хто ще памятає чим була колисчь Скелівка ...), а сімя із села, що є в пів длорогі з Фельштина до Самбора – Надиби. Надіюс зустрінемося незабаром ! Тішусь наперед!

Так, ходили люди колись. Ходив діду у Перемищль, ходив і у Лютовиська і у Дрогобич на ярмарки коні продавати. Звідси і авартарка.
    Сам раз зібрався з дружиною і сестру у Добромилькський монастир, просто, щоб відчути як це колись було. Скажу коротко – досвід набагато цікавший ніж екскурсія у Єгипет (доречі – можна взагалі довіряти у якийсь Єгіпет, мабуть це все відверта брехня, а вже напевно там жодних кнедліків не продавають )

• Подобається Подобається x 8
  8. artobstrel

жаль стало быть оккупант ... когда домой?

---------- Додано в 00:14 ---------- Попередній допис був написаний в 00:09 ----------

неа о Степане Б (на форумах лучше не воспринимать оппонента как женщину, если конечно не отметились в темах "Покажи личико" и т.д ибо под кокетливой панянкой может оказатся 52-х летний Армен Газарян из солнечного Еревана, брр знаете ли )

это потому что не коренныя вот и разброд вот и шатания, окупанты че взять то ?

9. Nevermind

Nevermind Просто персона

10. Agaton

Agaton Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  11. Romko

12. artobstrel

"эй русичи выходи биться нас ту цеелаая Орда! А нас Рать!"

---------- Додано в 03:22 ---------- Попередній допис був написаний в 03:07 ----------

угу, но не тем что его показывали а комментами () впрочем, ведь я говорил не о вас, а вообще о однофорумчанах кого не видел (фото) это вы почему из предложения в котором встречаются исторические личности - Бандера, прекрасное прилагательное - солнцеликий, емкое слово - образ, выбрали только (пардон мадам) задницу ... это был тест и я очарован ... очень надеюсь что вы все таки не Армэн .... а я вот вам чем не угодил что вы меня так вот кретично не восприняли? фоток моих полно
    или вы по идеологическим принципам сортируете ? а может по возрасту не попадаю в категорию? не , ну правда интересно, 4-й час я си не сплю ... валнуюся ...

13. Svjato

Svjato Well-Known Member

А хто?:dntknw:

---------- Додано в 04:09 ---------- Попередній допис був написаний в 04:07 ----------

До чого цей пафос?

14. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Ну слонів чи не мамонтів,ще невідомо, а от дураків, та злодюг - це точно.

Наведіть приклади пахабства в коломийках. А я наведу приклади пахабства в частушках. І нехай читачи нас розсудять.

---------- Додано в 07:31 ---------- Попередній допис був написаний в 07:24 ----------

15. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

То есть Ваш вывод: дураки и злодюги даже теоретически не могут родиться в Украине, Германии и Буркина Фасо?

• Подобається Подобається x 1
  16. Полковник

Полковник миється в бані

Вы считаете, что дураки могут делать выводы?

• Подобається Подобається x 5
  17. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Ні в якому разі. Але їх питома вага в тій чи іншій країні відіграє занчущої ролі. Справа в тому, що перетворення дурака та злодюги в нормальну, моральну людину в різних країнах залежить від місцевих культурологічних , релігійних і т.п. умов. В московщині таких умов для перетворення, взгалі не існує. В якій ще країні таке співчутливе ставлення до катаржанина та алкоголіка, як до людини достойної та навіть святої? Тільки в московщині.

---------- Додано в 08:16 ---------- Попередній допис був написаний в 08:14 ----------

Мабуть тому Ви ніяких висновків робити і не можете. Але біситесь коли їх роблять інші. Це ж прирдньо.

• Подобається Подобається x 4
  18. FourA

19. Romko

А мені подобаєцця,як поляк культурно може повісти
    - Проше пана,нєх пан ідзє до дупи....
    А то троха Європа,нє?

20. artobstrel

до цього -
    не пафос совсем, так си - общаемси ...

---------- Додано в 08:53 ---------- Попередній допис був написаний в 08:53 ----------

да я уже понял, что москаль - слава Богу!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)