Вороги українського народу, упирі, вурдалаки (ОФФТОПИ)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 6 гру 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

а если дедушка "австровенгр" то считается "этничным" ???

---------- Додано в 18:57 ---------- Попередній допис був написаний в 18:56 ----------

до украинцев? они друг друга тоже веками нищили ...

---------- Додано в 18:58 ---------- Попередній допис був написаний в 18:57 ----------

очень хорошо, вот только, много признаков того что она все таки ...

---------- Додано в 19:00 ---------- Попередній допис був написаний в 18:58 ----------

угу тут таких много, Польша, Канада, Ипония и много чего ...

---------- Додано в 19:02 ---------- Попередній допис був написаний в 19:00 ----------

а должны ? особенно Галицкий край? коки вы вкраинцы если в лексиконе половина слов - польские? полувкаринцы? ведь тех у кого половина слов русских вы ж в свою "вкраинскую" песочнице не берете?

---------- Додано в 19:03 ---------- Попередній допис був написаний в 19:02 ----------

в 39-м например ... веселуха!

• Подобається Подобається x 1
  2. Ома

Ома Дуже важлива персона

Думаю, він не потребує ваших "советов". По темі сказати нічого. Я так і знала.
    На останнє, як ви думаєте, чому англійці відмовилися від "the" перед Ukraine після набуття Україною незалежності?

• Подобається Подобається x 2
  3. artobstrel

из-за освобождения Бандерой Палистины? ну как первая версия ...

4. FourA

FourA Дуже важлива персона

Шановный пан iso! Я вынужден обвинить Вас в том, что Вы говорите неправду! Вы недобросовестно убрали первую часть моего ответа на следующий вопрос пани Nevermind: И привожу ПОЛНЫЙ текст моего ответа на её вопрос:
    Извините, но только либо недобросовестный человек, либо сознательно желающий поднять шум вокруг того, чего нет, может представить дело так, что мои слова:
    относятся к сборищам ку-клукс-клановцев и к еврейским погромам, а не к теме о вероятном избрании через 40-50 лет чернокожего мальчика президентом Украины. Тем более, что завершающая фраза, о пользе этого для Украины никак не может относиться к погромам и ку-клкус -клановским крестам. Кстати, можно спросить у пани Nevermind, как она поняла мои слова. Знаете, было бы желание, а исказить слова можно всегда. Судя по тому, что Вы представили "урезанный вариант" моего поста, Вы это сделали намеренно! --А я Вас считал порядочным человеком. -- О Тарасе Григорьевиче Шевченко. Как вполне понятно из моего поста, он и чувствовал, и знал! В отличие от горячих поборников "лингвополитических" теорий, которые и НЕ знают, и лишены чувства языка. Как говорили древние - умному - достаточно! Sapienti sat! А кто к этой категории не относится - до его ума не достучишься! Или, процитирую стихотворение Роберта Бернса: Но для чего стучаться в дом, Где никого нет дома? -- И всё же, будете исправлять стихотворение Шевченко? По сути ведь ответа не дали! -- И последний вопрос - а о жидах к чему приплели? Про кого це?

Останнє редагування: 9 гру 2010
  5. Ома

Ома Дуже важлива персона

6. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Мій батько народився в Австро-Угорщині,в Самборі,моя мама народилася там же,але це вже була Польща,мій брат народився під час Німецької окупації Галичини,я сам бойко з Самбора,народжений в СССР(та не сам народжений,а мамою і батьком :haha: ),та і мої троє дітей народжені в Україні...Всі ми етнічні українці і такими себе признаємо.

---------- Додано в 19:27 ---------- Попередній допис був написаний в 19:13 ----------

Dziekuje,Agatonie...Jak Ja Ciebie rozumiem!:give_rose:

• Подобається Подобається x 6
  7. FourA

Песня - это хорошо! Я сам петь люблю! Когда я начинаю спивать, соседи из домов выходят послушать, а собаки, наоборот, в будки прячутся! А по сути что скажете?--- А вот доцентом в вузе я не был никогда! Не преподавал студентам!

8. artobstrel

Мій татко народився в Білгородській області, Бабушка його мати народилася в Харківській області, моя мати - з Кірова, я з 81-го року з родиною Мешкаю в Миколаєві - Всі ми етнічні українці і такими себе признаємо. ну а кому не подобається маємо дві рушниці та карабін - нехай приходять ...

• Подобається Подобається x 10
  9. Yurko NOTOCO

:good:

http://www.youtube.com/watch?v=trBPRvtXlv0

• Подобається Подобається x 4
  10. FourA

Я спешу сообщить Вам, что законы: не переходи пути на красный сигнал светофора, не стой под стрелой, и не влезай - убьёт! ---придумали и написали бывшие уголовники, очень плохие люди, короче - редиски! Обязательно нарушайте эти законы! --- А правила Дорожного движения - ясно ведь любому, что их придумали даже не то что уголовники - а те, кто с нас хочет содрать побольше денег! Эти правила нарочно такими придумали, чтобы не дать возможности свидомым украинцам ездить на красный свет на перекрёстке, гонять по левой стороне дороги и обгонять трамвай по встречным рельсам! Если водите авто - ваш долг не выполнять законы и правила, придуманные уголовниками и их пособниками! Вперёд! Хай живе Украина!

---------- Додано в 20:11 ---------- Попередній допис був написаний в 19:52 ----------

Наконец-то и украинцы признали, что Россия - родина слонов!

11. Yurko NOTOCO

і напиватись...
    Ну там:
    -ніззя піть во время работи
    -ніззя піть на работе
    -нє продавать водку дєтям,утрєчком і хроніческім алкоголікам...
    і т.п.правила та закони!:)))

А Ви давайтє...давайтє! Спортє далєє,что ветеранам войни,арміі мо-о-о-жна...А етот,что в клумбе...єнтат скорую помощь ждєт...сердєчко відать хватануло,на уліце! А народ тупой нє понімаєт...нє только украінскій ,но і русскій,что чєловєк за родіну воєвал...iлі за Украінскую ССР!

Останнє редагування: 9 гру 2010
  12. Nevermind

Nevermind Просто персона

13. FourA

Ромко недавно разместил фото пьяных, снятые им самим. Вероятно, специально для этого в Россию ездил. Правда, вывески на фото почему-то на украинском. http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=756182&postcount=20

---------- Додано в 20:38 ---------- Попередній допис був написаний в 20:35 ----------

Избави Бог, шановна пани! Именно поэтому я сослался на Вас - Вы не принадлежите к числу моих сторонников, но Вы говорите правду.

14. Agaton

Agaton Well-Known Member

Еххх Юрко, привіт, сусіде, майже сльози у очах

Мій діду і бабуся народилтися в Австро-Угорщині, правда не в Самборі, але неподалік , біля Фельштина, мій батько народился там же, але це вже була Польща :)))

А я...
    поляк з мадярським імям , корінями фіг його знає звідси, мій світ, це Оломуц (памятаєте, на Фішпляцю де на варті (...) став...., Будапешт, Львів, Самбір, це золота Прага, це сердечгні друзі у Чорногорі, брат під Тернополям, це туруль біля мукачівського замку, це поля сонечників в Земпліні (Zemplén).

Во такий світ..:)

• Подобається Подобається x 7
  15. Yurko NOTOCO

Ромко краще знає,хто "майстер" в Галичині вдень на роботу не ходити,з сільським господарством не звязуватись,на шахтах не гарувати,а...
    бембатись цілий день по-місту в пошуках "глупих вуйків" і клянчити в них,якусь копійку на "кушать очень хочется!".
    Спитайтеся в Ромка "хто-то такі"...і він вам відповість новими документально зафіксованими фактами з життя українських міст!
    Ромко майстер своєї справи! :)))

16. Agaton

Agaton Well-Known Member

наспивуючи
    Гей, стріляй моя рушниця, щоб почула моя киця,
    Неня моя Чорна Гора, гей, гей-гей.

:)

• Подобається Подобається x 7
  17. FourA

А Вы разбудите того парня в полосатой тельняшке, и спросите, откуда он. То-то будет смеху, если скажет, что он -изо Львова. Ходил по Москве, клянчил у глупых москалей... ну и напился на дурняк. Вы вон даже слона приписали к России. Кстати, откуда Вы знаете, кто там валялся у Ромко? Будили их, интервью у них брали? Или вместе с ними, того...? -- Вы уж не стесняйтесь, признавайтесь! На Львовском Форуме все люди добрые, Вас простят! Все мы люди, все человеки! Не мыши какие-то там! ;)

18. Yurko NOTOCO

Привіт Агатоне...
    Та Ти з Фельштина? Боже мій...та то за 10 кільометрів від Самбора,де Юзьо Швейк воював.Земля-я-як!Маю колєгу з Фельштина ,який в Олькуші проживає (давно не бачив),то десь навпроти чеського Оломоуца,де мій інший кулєга в війську за совєтів служив.Йой,та то все наше...Галицьке,я ти повім.Буду радий і з Тобою спізнатись,як буде колись така проста можливість...Думаю же той дріт на кордоні,що коло Пермишля,та й знесуть скоро...За Польщі,то мої родичі з Самбора до гімназії в Перемишль ходили.То все Дрогобиччина,або Перемишлянщина...як-си хочеш.Моя дочка гімназію вже в Дрогобичі закінчувала!
    Радий пізнати тебе! Шануймося,сусіде!:good:

http://www.youtube.com/watch?v=VYi9r7axZmQ

---------- Додано в 21:19 ---------- Попередній допис був написаний в 21:10 ----------

Да-а..на Львовском форуме люді харошиє...А був би Львівським...Львівською форумівкою,ну то були б всі ми тут рагулями...пан Полковник приказав би...і ви б і не перднули (вибачаюсь красно),а ісполнялі би приказ "рєзідєнта родіни на такіх красівих і нужних вашей родінє просторах вражеского і чєловєконєнавісніческого рєжима галіцкіх украінцев".Шутка!:)))

19. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Пиблизно те ж саме відбулось в Украіні з приходом януковичів-табачників і прочої бандитської донбас-арени у всі сфери життя України з законодавчою включно. А можливо й гірше.
    Презентую для Вас арестократію помийки.
    http://www.youtube.com/watch?v=m6uA4RXA4XE

20. FourA

Один весьма известный деятель прошлого сказал, правда не по поводу этого клипа: Эта штука сильнее, чем «Фауст» Гете! Вероятно, он ошибался, но про этот клип даже этих слов не скажешь. И это есть Ваша духовная пища? Да, как я уже здесь писал на сайте - не академики, далеко не академики! ;)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)