Вороги українського народу, упирі, вурдалаки (ОФФТОПИ)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 6 гру 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 3
  2. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Вы знаете, я учился ещё при Советском Союзе, но на качество обучения обижаться грех. Все мои однокурсники многого сумели добиться. Да и иностранцев училось предостаточно. Украинцев было немало, никто не заставлял, сами приезжали. Я, если Вы не заметили, далеко не поклонник советской власти, однако умею видеть, слышать и анализировать. А также знаю, что хорошо и что плохо. У меня сложилось мнение, что о таком, что "хорошо" Вы просто по ряду причин не желаете иметь понятия.

• Подобається Подобається x 2
  3. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Ви той самий "кроха син"?;):))) Пам"ятаєте у В.Маяковського?

• Подобається Подобається x 3
  4. FourA

FourA Дуже важлива персона

Шановний пане Педро! Дозвольте і мені відповісти Вам без всяких замовчувань, з повною відвертістю. Я дуже вдячний Вам за співчуття, але я його не потребую. Це я можу Вам поспівчувати - живете в чужій землі, серед чужих людей. Я, на відміну від Вас, живу на своїй землі, серед свого народу. Я уважно вислухав вашу теорію про те, навіщо, на Вашу думку, ми, росіяни, були надіслані на землю Україні. Вибачте, але більшого марення мені не доводилося читати і вислуховувати. Я ще розумію, якщо це буде говорити який-небудь малоосвічений вуйко або школяр,який не довчився і зумів прочитати лише один "помаранчевий" підручник історії, написаний напівбожевільними й недобитими посібниками фашистів, що втекли від Червоної Армії в Канаду. Чути таке від людини з освітою - значить сумніватися в його розумових здібностях. ---- Теперь позвольте перейти на русский язык. Украинский язык я знаю получше доброй половины населения Украины. Возьму на себя смелость сказать то же самое о моём знании украинской культуры, литературы и особенно истории. Извините, историю я изучал не по трудам профессора Бебика. Не знаю, кто и что Вам вложил в голову при обучении истории, но я знаю, что это - русская земля, начиная с IX века, что князья Владимир, Ярослав были русскими князьями, что во всех исторических документах эта земля называлась русской. Ваши слова, что нас, русских, прислали на эту землю, чтобы ВАС уничтожить - являются бредом. Сходите шановный к психиатру, Вас должны полечить от острого приступа свидомии. Я не буду приводить никаких цифр, полностью опровергающих Ваши слова - свидомые их не в состоянии понять. Прошу запомнить - я живу на своей земле, среди своего народа, в нужном месте и в нужное время. Вокруг меня люди, голосовавшие за регионалов, разделяют мои мысли, а не ваш бред. Мы здесь, действительно, хозяева на своей земле. Если у нас имеются претензии к власти, мы разберёмся сами, обойдёмся без помощи пришлых.У нас нет деления на русских и украинцев. Мы хорошо понимаем друг друга, и понимаем, кому поперёк горла наше единство. Мы тоже хорошо понимаем, кто наш враг. Не надейтесь, что вам удастся прийти к нам и отнять у нас нашу землю, наше родину, наших друзей. Забрать это у нас можно только силой. А если вы примените силу, мы вас уничтожим. С фашистами не договариваются, их уничтожают. Это было в 1945, если придётся - повторим! Не лезьте со своими советами и угрозами к нам из-за рубежа, шановный патриот Украины, сменивший родину на колбасу! Это Вы оказались як кажуть, in wrong place, at wrong time...

---------- Додано в 15:17 ---------- Попередній допис був написаний в 15:15 ----------

Прошу извинить - это я ошибся!

5. Romko

Romko Дуже важлива персона

В іншій гілці я відповів Полковнику
    Згадав статтю Івана Багряного

Для чого я її процитував?
    У 88-му році в мене була надія.
    Що совдеп здохне.
    І ми не боялись.
    Якби у 88-му році ми з товаришами і тисячі таких,як ми,підкорялись совєцьким закону і совєцьким стереотипам,то не було б "Спадщини",Товариства Лева,Студентського Братства,Пласту.
    Ми б не кидались на псів,які мєнти натравляли на мітингуючих,прикриваючи відхід жінок,дітей і старших людей.
    Ми не організовували концертів під відкритим небом,даючи нове життя стрілецьким і повстанським пісням,які переписували від руки в старших людей...
    Ми б не збирали свідченняпро звірства совдепу,об"їздивши три області.
    Ми б не голодували на граніті.
    А зараз....
    Вперше ілюзія почала розвіюватись у 89-му.
    я працював в фотолабораторії ЦДІА.
    Любив ритись в документах.
    І мене попросили,на короткий час винести папку з перепискою А.Шептицького.
    То була приватна переписка,до особливих секретів я доступу не мав.
    А просив особисто Іван Гель.
    Я виніс,до вечера мав положити на місце.
    І треба було ж статись такому,щоб в цей день цю папку затребував Тарас Гунчак.
    Нема.
    за дві години в архіві були гості з Дзержинського.
    Нас,по одному викликали на бесіди.
    Але обійшлось.
    Ввечері,я зайшов до п.Геля за тією папкою.
    Він забув(!!!).Він просто забув.
    А надворі був есесер....
    Потім...я побачив,як в невідомому напрямку зникли документи з двох законсервованих складів УПА.
    З грифами "Таємно",які ми передали "Меморіалу".
    А,остаточно я прозрів,як першим Президентом став головний ідеолог капеерес.
    Соррі...спогади....
    Шанс стати незалежною, Україною профуканий в тому ж приснопам'ятному 1991-році.
    Коли відбулась лялькова "зміна влади".
    Президентом став головний ідеолог компартії.
    На манежі залишились ті ж.
    Перефарбувались,почали ходити в церкву,мімікрували і тепер,як сказав той же ідеолог:"Маємо те,що маємо".
    Є гарне російське прислів'я:"Нєча на зеркало пєнять,кали рожа кривая"

6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

І шо...? Яке звено не спрацювало? Хто та бяка, яка не зважаючи на
    всупереч логіці довела до
    В астрономії є таке поняття - темна матерія. Що воно таке, пояснити не може жоден астроном, але те, що вона існує, астрономи стверджують одностайно...

• Подобається Подобається x 4
  7. Romko

Romko Дуже важлива персона

а те,що совдеп і не думав прозвалюватись.

• Подобається Подобається x 1
  8. VasMT

А він хто? Чудовисько з сімома головами? Гідра незнищувана?
    А ви? Тоті тисячі?
    Ви ще він, чи вже щось інше?
    А якщо інше, то що?

9. zenyk

zenyk Well-Known Member

Бий ворогів!

---------- Додано в 17:58 ---------- Попередній допис був написаний в 17:52 ----------

"....Бо не всі ті ізраїльтяни, хто від Ізраїля,..." (Послання до римлян, книга 9) :)

10. Filosof

Filosof Well-Known Member

Ми досидимося. Сьогодні в Одесі заборонили Українську мову. Фашизм по країні гуляє.

11. VasMT

Ви не говорите правду, громадянко...

12. iso

iso Well-Known Member

Тут без коментарів. Читайте смайлики, а в модераторів прошу пробачення за офтопи.
    Мушу Вас розчарувати - відчував мову, був прекрасним поетом, але з нормами мови, правописом - не дружив.
    Ваше розумування щодо В і На мені нагадало розумування галичан жиди чи євреї.
    Не подобається євреям, щоб їх жидами називали - не називаєм. якщо їх поважаємо. А посилання на те, що саме так а не інакше вони себе називали - їм це до ... Немає вже ні тих жидів, ні тієї Галичини. Так і з В чи На. Ви розвели тут цілу теорію. Ваша фраза "Сочетание: я живу "В" Украине для образованного русского говорит лишь о недостаточной грамотности того, кто эту фразу использует" свідчить лише про Вашу зацикленість і, підозрюю, поверхові знання рос.мови. Не зустрічав норми мови, яка б підтвердила ваші слова. просвітіть. Попрошу у Вас вибачення.
    І взагалі Беларусь чи Белоруссия, Молдова чи Молдавия. в Украине чи на Украине - не питання правопису-це політика.

13. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Ви говорите неправду,громадянине...
    Новий мер Одеси заборонив українську мову
    Новий міський голова Одеси Олексій Костусєв вимагає, щоб йому подавали документи тільки російською мовою.
    Про це він заявив на першому засіданні нового виконавчого комітету Одеської міськради. Також Костусєв запропонував прийняти російську мову мовою спілкування в ході проведення засідання. Депутати одноголосно проголосували за це рішення.
    http://www.24tv.com.ua/news/1/1/63827

• Подобається Подобається x 6
  14. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

как? а больше ничего на запретили?

---------- Додано в 18:28 ---------- Попередній допис був написаний в 18:23 ----------

и это означает запрет Украинского языка???? вот это да ... ну теперь милиция будет отстреливать укроговорящих ... пора формировать галийский отряды - мову спасать ... )))

---------- Додано в 18:31 ---------- Попередній допис був написаний в 18:28 ----------

ну вот оно торжество демократии, законообранные депутаты суть есть от своего електората ...

15. Svjato

Svjato Well-Known Member

Ну, полковник, ладно...
    Що, ви теж?

---------- Додано в 18:55 ---------- Попередній допис був написаний в 18:41 ----------

Схоже такіда...:sad:

16. Yurko NOTOCO

:good:
    Йой...та то мої терени,навколо Самбора...Бісковичі,Сусідовичі,Надиби,Ваньовичі,Морозовичі,...аж по Нове Місто,Добромиль,і аж до самого Старого Самбора.Дідо мав господарку в Морозовичах...Там і похований,коло церкви.
    Обовязково зустрінемось колись!Буду радий пощебетати про рідні терени наші!
    Відчуваю вже ,як деякі на форумі радісно усміхаються,при згадці назв цих наших сіл і містечок...Стара Сіль,Сприня,Воютичі,Торгановичі,Мостиска,Нижанковичі...Так і має бути,панове!Радіймо і тішмося тому,що є вічним на Галицьких теренах наших!:):
    Михайлівський костел в Старій Солі.

17. FourA

FourA Дуже важлива персона

В своё время знаменитый английский учёный И.Ньютон сказал: Я не измышляю гипотез. Точно так же и мне не нужны никакие теории вокруг вопроса, как надо говорить. Если Вы поинтересуетесь, этот разговор начал не я, а известный многим товарисч Boris_Kiev! http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=764576&postcount=95 Мне смешон ажиотаж вокруг предлога НА или В применительно к слову Украина, и на мой взгляд, эта проблема не стОит выеденного яйца. В подтверждение моих слов о том, что нормой является сочтание НА Украине, посмотрите, пжлст, Могу сослаться на другие сайты, но мне, как русскому человеку, прочитавшему тысячи книг, имеющему свою библиотеку порядка 6 тыс. экземпляров, не нужно заходить на эти сайты, чтобы знать, как мне правильно говорить. Не спорю, могут возникнуть затруднения и у меня, как у любого человека - но на то и есть справочники по языку, а сейчас - интернет. Ну а в интернете надо учиться отбирать авторитетные сайты, чьим мнением есть смысл руководствоваться, от пустых, где размещают спекулятивные материалы. Вот здесь, как раз, и нужно образование. То, что я написал по поводу В и НА - не мои домыслы, это то, что я ощущаю, как оно есть для меня. Дело Ваше, как говорить. Дело наше, как к этому относиться нам, русским. Насчёт Вашего мнения о поверхностном знании мною русского языка - не смею возражать! Вы вольны считать себя намного более квалифицированным знатоком русского языка, чем я. Я не претендую на звание абсолютного и непогрешимого. Но ещё раз - спорить со мной по тем предметам, которые я знаю, думаю, дело малоперспективное. Ваши замечания по поводу знания норм правописания Т.Г. Шевченко. Он, естественно, не знал норм украинского языка. И знать не мог... Сказажу больше - надеюсь, Вы знаете, что тексты из канонического собрания сочинений Т.Г. Шевченко были изменены где-то в начале 20-го века украинскими учёными - шевченковедами, чтобы они соответствовали нормам украинского языка. Доказательством этого являются фотографии рукописей Шевченко. То, что напечатано, и то, что им было написано - несколько разные вещи. В частности, у Т.Г. Шевченко слово "царь" во всех рукописных текстах было с мягким знаком. Он, естественно, не мог соблюдать норм, которых тогда не было....

18. Gron

Gron тафгай

І що, це заважає мені розмовляти українською?
    Хоч те що він москаль, з фсб-ешними вухами, ніхто не заперечує.
    Пережили комуняк, переживемо і москалів.

• Подобається Подобається x 6
  19. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

походу да, как оказалось, я спросил кто мне сказали - ты, ну ладно ...

ну зачем паникуете? Одесса это рускоязычный город, ну не должны быть все одинаковыми, пусть себе разговаривают, почему нет?

+

20. Yurko NOTOCO

VasMT (Нині),VasMT (Нині),VasMT (Нині)...

п.Василю (по-моєму так вас величають на форумі)!
    В Вас який приступ ненависті нині...розкидуючись негативними відгуками на думки форумчан.З чого б це?
    Це що хронічне,щось? Ненависть,це зле,коли необоснованно нею розкидатись.
    З цьго розряду випададає ненависть до винищувачів простих людей в Голодомор,розстріл галичан в тюрмах при відступax в 2-й Світовій,Винищеня людей по-Сибіру,знищення захисників народу від різних окупантів,шляхом підлих вбивств,і переслідувань людей каральними органами...Невже Вам Це байдуже,сліпо розкидаючись своєю (лютою,чи помірною) ненавистю до людей,які Такі Речі підтримують і Ненавидять фібрами Душі Своєї!
    Ваш аватар і Нік анонімний,що дає таке Вам право думати і писати зі Стрия на Галичині,з землі репресованих земляків наших,як забажаєте...Але все рівно...Таке не в повазі у Галицького люду!
    I не мудруючись говорю так,як думаю!Це не заважає мені проявляти свої думки на форумі так,як більшість форумчан тут думає і дописує...та й Вам заборону ніхто не ставить... Ну во-о...якось так вирішив висловитись,по-відношенні до Вас,в темі,яка підходить для такого.:preved:

• Подобається Подобається x 7
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)