Вопрос к Украинкам и Украинцам, но не только: Хохлушка/хохол для Вас оскорбление?

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем andrzej, 30 кві 2011.

?

Является ли это оскорблением по Вашему мнению?

1. Да, является оскорблением

19 голосів
    61,3%
  2. Нет, оскорблением это не является.

12 голосів
    38,7%
  1. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Якщо немає свого розуму, то не треба шукати причини.

2. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Сам процес пошуку - вже є ознака розуму. Тому той хто закликає до припинення пошуків являється адептом безумія. або просто неодушевленого існування. Просто все сприймати так як воно диктується обставинами ззовні.
    Коли в хаті заводяться таргани, то розумна людина шукає витоки та причини їх появи. А знайшовши приступає до ліквідації причини. А як що не шукати причини, то таргани лише будуть розмножуватись до тих пір поки не заселять не лише кухню, а і поселяться в голові горе господаря. І таким чином він сам стає тарганом. Не фізично - духовно.

3. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Туди, де є "сирнікі с творога" і "прапорщік с флагом".

4. andrzej

andrzej Дуже важлива персона

Я....

Одесские евреи называющие в массовом порядке себя жидами, насколько это явление может быть?

5. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Wolnomyśli-i-i-i-iciel !;):))

6. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

А що ж тут ганебного? Це мені нагадує сором'язливість "русскіх" признати своє угро-фінство.

7. andrzej

Я УКРАИНЕЦ!

И этого у меня никто не отнимет.

Моя мечта:

Чтобы слово хохлушка/хохол были жесточайшим национальным оскорблением для моих соплеменников.

8. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Та нехай буде-e-e...а то ще чого доброго,та москалі прикажуть себе русинами називати!
    Я начальник он дурак! Он начальник,я дурак!(с)
    :))

9. Коммунарец

Так такі так, але це є логічним тільки до хомо сапиенс.

10. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Образа ? Ні, мабуть я не ставлюсь до слова "хохли" як до образливого. Мені навіть подобається, коли людина, що використовує це слово, промовляє його з такою безсильною злобою у контексті таких, наприклад, сентенцій - "у, хохли, до нашого таможеного союзу не бажають вступати!", " у, хохли, хочуть наш флот вигнати!", "у, хохли, не віддають крим!!!" :))

11. Forpost

Forpost Стоїк

уважаю! и шо характерно з Одеси(не будемо вказувати пальцями) ми чуємо зовсім протилежне ,то які то українки...

12. ГРАНД

А Ви себе до кого выдносите?;)

13. spice

spice Дуже важлива персона

В мені польська кров є, як в пана Анджея ;) З боку моєї білоруської бабці:) Мабуть, шо трохи й гонору перепало.

14. Коммунарец

Ні до кого. Сам по собі. Вистачає розуму розібратися в причинах і приймати самостійне рішення.

15. ГРАНД

16. andrzej

Одна польская пани в Варшаве, тоже из Szlachty zaściankowej, как и я, сказала мне фразу... Мы были бедные, но гордые.

Для меня это был как пароль, который сидел где-то в моих генах, но который я до этого не знал.

Типа как у Киплинга: Ты, и я одной крови.

17. Коммунарец

"Контора пишет" (с)
    Причину не надо искать тому, кому указывают что делать, если своего ума нет. Ферштейн?

18. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Взагалі, так, якщо ніяк не можна зробити так, щоб слово "хохол" вимовлялось росіянами з повагою, і це не від нас залежить, то ми повинні зробити так, щоб воно вимовлялось росіянами не із принизливою зневагою, а з ненавистю та скрегітом зубів.

19. ГРАНД

Пане Анджей. То хто ж Ви?о_О

20. ГРАНД

[/QUOTE]
    [​IMG] Я Вас прошу,негайно припиніть, бо все це закінчиться чимось не хорошим. Для Вас.

а де твій аватар? :)